Založ si blog

Okamihy 6. – Anjel strážny má dovolenku. ..

 

 

Veríte na anjelov? A ešte k tomu na anjelov strážnych? Že nie? No tak to sa nezhodneme, ja teda určite na nich verím.

O tom v mojom dnešnom blogu.

 

Anjeli…

Bytosť, ktorá nás nikdy neopúšťa – náš anjel strážny. Chráni nás v rôznych životných situáciách. Je to úžasné mať takú ochrannú bytosť, však?

Viete si spomenúť vy sami na nejakú úžasnú situáciu, ktorú ste v živote zažili vďaka pomoci takejto ochrannej bytosti? O mojich príhodách s anjelmi som v blogu písala niekoľko krát. Pomáhali mi v rôznych životných situáciách. A to som ich ani neprivolávala. Dnes by som ale naozaj potrebovala závan ich krídel. A tak som sa pustila do hľadania.

Objavila som popis anjelov podľa znamení. Celkom mi to horoskopovo vodnársky sedelo – že síce mojou silnou stránkou je logika, ale aj intuícia, takže mne vlastná citlivosť mi umožňuje cítiť prítomnosť anjela. Takú úžasnú ochrannú silu naozaj dlhší čas cítim – nie, neviem vám to popísať, ale ja jednoducho akúsi silnú ochranu vnímam.

Poviem vám, pozrela som si potom dokonca celý zoznam anjelov podľa dátumu narodenia. Mne by patril dátumovo Mezriel. Ale nemala som pocit, že je to celé, akoby som tam cítila ešte niečo viac. Tak som dala všetky tie anjelské mená na lístky, položila som si v duchu otázku aký je môj pravý strážny anjel a vytiahla som jedno meno. Mitzrael, dátumovo sedí k 16.-20.1. A to ma dostalo. Pretože – a to som si aj overila v mojom blogu – presne mi to sedí s tým šialene zvláštnym zlatohviezdičkovaním, čo som raz zažila – a bolo to 18.1., presne v polovici tohto rozpätia. Nemyslíte si, že to je náhoda, však? Ani ja, cítim to tak.

A ešte som objavila, že anjelské znamenia sú pierka. No tak to som včera v Blave cestou domov našla – a aké zvláštne, šedastomodré.

Hej, som dnes rozanjelovaná. Mám na to dôvod. Je mi od včera superzle. Neskutočná zima, ako včera v tej roli mŕtveho. Sedela som celé popoludnie zabalená v deke, ten tak. Dokonca som nevzala do ruky ani knihu, ktorú som si minulý týždeň požičala zasa raz v knižnici – Anjel pre Emily. No teda, to už je čo povedať. Aj blog som sa ledva-ledva donútila teraz písať.

Čo dodať – ach, môj anjel strážny má dnes asi dovolenku…

 

 

Elena K. Ištvánová   Predná Hora, 24.4.2017

 

 

Takže tak 11. – Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. ..

22.04.2024

Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. Presne tak – krajina, v ktorej sa pomaly každý týždeň hupsnú pod vlak aspoň dvaja ľudia. Ale veď i Česi, nie sme v tom sami – zargumentujú podaktorí v duchu článku v linku https://www.aktuality.sk/clanok/l6LGUlF/samovrazdy-v-cesku-su-na-vzostupe-vo-vyssej-miere-ich-pachaju-mladi-ludia/ samovrážd pribúda síce vo [...]

Takže tak 10. – Amazónsky prales sa prudko rozrastie. . .

22.04.2024

Poviem vám, chytila ma za srdce správa o tom, že našej prezidentke vôbec nie je ľahostajné, ako zamoruje ovzdušie zemegule pre nás všetkých tými jej letmi lietadlom. Hovorí o tom správa v linku https://www.hlavnespravy.sk/prezidentka-vysadila-so-svojim-timom-stromceky-na-zahori/3470150 Od roku 2021 vraj vyše 12 000 stromov vysadila. No to je dobre, bude mať prax, keď [...]

Takže tak 9. – Kupujte im lopatky. . .

21.04.2024

Bolo to v marci pred rokom, keď sa v slovenských médiách objavila správa, že – ako potvrdzuje článok v linku https://dennikn.sk/minuta/3268597/ Rusi lopatkami bojujú, lebo nemajú dostatok munície. Tie lopatky majú od roku 1869 vraj skoro bezo zmeny. Priznávam, že som nikdy nebola vojak, možno preto som nepochopila, prečo Ukrajinci s modernou západnou výzbrojou posielanou [...]

medveď

Odstrelom problémového medveďa v L. Mikuláši sa bude zaoberať enviropolícia

23.04.2024 12:55

Občianska iniciatíva My sme les spochybňuje, že pri Liptovskom Mikuláši došlo k usmrteniu správneho medveďa.

Pellegrini

Web ČTK napadli hackeri, vydali správy o zmarenom atentáte na Pellegriniho

23.04.2024 12:36, aktualizované: 13:08

Udalosťou sa zaoberá česká Bezpečnostná informačná služba a ďalšie úrady.

Russia Ukraine War Struggling Farmer

Zelenskyj umožňuje stíhať veľkých gaunerov. Ministra podozrievajú, že okradol štát o hektáre pôdy

23.04.2024 12:18

Skupina organizovaného zločinu na čele so šéfom vládneho agrorezortu podľa vyšetrovateľov ukradla pozemky v celkovej hodnote 6,85 milióna eur.

Súdna rada

Súdna rada je aktuálne v kompletnom zložení, budúce nominácie nebude komentovať

23.04.2024 12:01

Dvaja z aktuálnych členov súdnej rady, ktorých v minulosti zvolila do funkcie NR SR, však budú túto stredu vypočutí pred ústavnoprávnym výborom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,854
Celková čítanosť: 8998921x
Priemerná čítanosť článkov: 3153x

Kategórie