Založ si blog

001 6. – Neznámy hrdina. ..

Ďakujem, neznámy hrdina „insider“ za Tvoju odvahu – ďakujem úprimne za nás všetkých.

Komu a za čo takto verejne ďakujem – o tom porozprávam v dnešnom blogu.

A samozrejme pohovoríme i o košiari, pre koho je určený a pre koho nie, aby to vedeli v Komore ortopedických technikov. Hej, zrejme cítite tie dračie plamene, však? No veď jasné, som drak – a nie pre nič – za nič.

 

O čom, o tom…

Prezradím úvodom, že tento môj blog nadväzuje na  tretí blog tejto jedenástky 001 3. – Sieť špiny, v ktorom som písala o nehoráznej rozkrádačke v zdravotníctve v oblasti protetických pomôcok pre pacientov.

Sieť špiny, ako sa ukazuje (podrobný článok o tom priniesol minulotýždňový  časopis Plus  7 dní), je naozaj rozsiahla – a spája podaktorých majiteľov protetických firiem a lekárov v špinavej spolupráci ako naryžovať na úkor poistných odvodov.

Šéf komory ortopedických technikov podľa spomenutého článku rozoslal následne ďalší mail (o prvom jeho podivuhodnom maili som písala v 001 3. – Sieť špiny) s poďakovaním „ovečke, ktorá ušla z košiara“.

 

Nuž, ja k tomu len toľko…  

Milí naši bezzábranoví okrádači, nože, rozhliadnite sa lepšie, alebo začnite jesť viacej mrkvy – zlatíčka, vy nie ste v košiari, ale v chlieve…

Košiar obvykle chráni bezbranné ovce pred vlkom, rozhodne nie je zariadením na zhlukovanie pažravých vlkov, aby ste boli v obraze všetci, ktorí ste bez hanby ryžovali z našich zdravotných odvodov.

Takže vy nie ste v žiadnom košiari – lebo vy nie ste ovce, vy ste len obyčajní pahltní a nenásytní vlci. Pre mňa ste všetci, ktorí takto ryžujete – len obyčajné špiny bez morálnych zábran (napísala by som svine, keď už spomínam chliev, ale bola by to urážka svíň) – nehanbíte sa priživovať na úkor chorých ľudí.

Biznis je biznis – na Slovensku ho možno realizovať akokoľvek a s čímkoľvek, pre podaktorých ľudí bez morálky a charakteru. Ťažko uveriť, že by ryžovisko chceli zastaviť, len trochu počkať, zmeniť spôsob, znenápadniť. Aj autorka článku – teda nie ja, ale redaktorka a autorka článku v spomenutom časopise pani Žitná Lučaiová) dostala „dobre mienené varovanie“…

 

Práve v tomto čase…

Práve v tomto čase uzavreli dohody o vine a treste tí, ktorí bez hanby ryžovali na onkologických liekoch.

Nie, neprekvapuje ma, že tento štát umožňuje zločincom unikať spravodlivým dôsledkom svojho konania – rozhodne nemožno čakať, že by takým lumpom dal spravodlivý trest slovenský súdny systém, a rozhodne nemožno čakať ani, že by sa k nejakým výkonom rozhýbal samotný minister zdravotníctva (ten by mal rozhodne dohliadnuť, aby sa títo ľudia už nikdy – naozaj nikdy a nikde – nemohli zamestnať v zdravotníctve).

Je to hanba, takáto „spravodlivosť“.

 

Záverom…

Nie, nedošlo by sa na špinavosti, keby nebolo jedného statočného. Som úprimne rada, že sa našiel niekto, kto je natoľko hlboko čestný, že sa nedokáže špinavostiam len ticho prizerať.

Ďakujem, neznámy hrdina „insider“ za Tvoju odvahu – ďakujem úprimne za nás všetkých.

 

 

Elena  23.8.2017, Predná Hora

Pravdu na stôl 11. – Nedos. . . e náš život znovu. . .

27.03.2024

Na rovinu – niektorí ste svojim sprostým a nepremysleným hlasovaním ovesili na náš krk bývalú vládu. Obrala nás o čo mohla, zadlžila aj budúce generácie, naše deti a vnukov. Narobila tu kopec špinavostí – počnúc opakovaným núteným testovaním národa pod existenčným nátlakom, cez nútené vakcinovanie sa mnohých podmienené finančným vydieraním, až po [...]

Pravdu na stôl 10. – Urobme si s voľbami poriadok. . .

26.03.2024

Voliť má každý volič raz – ak niekto volí opakovane, ide podľa mňa o zámerne podvodné konanie. Nie, nie je to sci-fi – zjavne takto niektorí občania u nás volebne konajú, potvrdzuje to aj článok v linku [...]

Pravdu na stôl 9. – No konečne niekto pravdu povedal. . .

26.03.2024

Tie davy ľudí, ktorí sa cítia ako nebinárni, lustre, psíky, oni a ono a ktovieako ešte – odkiaľ sa tu len nabrali? Túto otázku som si kládla opakovane, lebo veď homosexuálne orientovaní ľudia žili i v minulosti medzi nami, ale ľudia cítiaci sa ako oni, či ono, či ako luster – to mi pripadalo ako nóvum. Vyvíja sa nejako pohlavná identita v čase a mení sa? [...]

trieda, vyučovanie, učiteľ, stredná škola, užitočná,

Čaputová: Učitelia napĺňajú svoje poslanie napriek ich podmienkam

28.03.2024 15:11

Prezidentka sa pedagógom prihovorila pri príležitosti Dňa učiteľov.

machaj

SNS vyzýva riaditeľa RTVS Machaja, aby sa vyjadril k svojmu majetkovému priznaniu

28.03.2024 15:05

Národniari zároveň oznámili, že sa v tejto súvislosti obrátia na príslušný výbor Národnej rady SR.

žena, nemocnica, lôžko, pacient, tehotná, tehotenstvo, gravidita, pankreas, cukrovka

Fatálne zlyhanie v pražskej nemocnici. Žene urobili potrat pri kontrole, splietli si pacientky

28.03.2024 14:52

V pražskej Fakultnej nemocnici na Bulovke došlo k obrovskému omylu.

Mahmúd Abbás

Palestínska samospráva má novú vládu

28.03.2024 14:51

Jej predsedom bude dlhoročný poradca prezidenta Muhammad Mustafá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,841
Celková čítanosť: 8935859x
Priemerná čítanosť článkov: 3145x

Kategórie