Založ si blog

Hmmm 2. – Noční vlci v dennom svetle. . .

Hmmm, skrátim to – ak čakáte nejaké hory špiny, týkajúce sa Nočných vlkov, tak to by ste tu hľadali zbytočne. My, rusofili, zasa raz tiahneme do útoku – aj teraz za pravdu, ako inak.

Áno, ďalšia jedenástka. Možno jedenástka – neviem, či ju dokončím – mala som už byť v lese,  idem do lesa domov, do Tatier, no Zámer sveta ma tou kalamitou zadržal. Počkám pár dní, a tak vám ešte čo-to dovtedy poviem.

 

Noční vlci tu nie sú po prvý raz…

Na Slovensko chodia už niekoľko rokov pravidelne vzdať úctu padlým hrdinom z druhej svetovej vojny. Podobne aj do iných krajín, kde padli ruskí vojaci. Chodí ich zopár, no vítali ich zakaždým u nás srdečne stovky ľudí.

Márnosť, to hlavne my by sme si mali uctiť ruských vojakov, ktorí položili životy za slobodu našej krajiny a našich ľudí…

 

Teraz tu majú základňu…

Na rovinu, drahí klamári z médií – ak nejakú vojenskú základňu na Slovensku máme, rozhodne nie je ruská.

Médiá sa rozozvučali správami o tom, že Noční vlci majú v Dolnej Krupej základňu. S bojovou technikou. Čítala som článok v Pravde, aj som sa zasmiala a potom som mávla rukou nad hlúposťou podaktorých ľudí u nás – a to by bol koniec. Lenže včerajšie večerné správy, plné nezmyslov, ma popchli.

No dobre, tak si tie sprostosti chŕlené slovenskými médiami rozoberme:

  1. Správy: Noční vlci majú vytvorenú záhadnú a nebezpečnú polovojenskú organizáciu.

Pravda: majú tu oficiálnu pobočku – t. j. schválenie museli mať ako všetky organizácie od MV SR, inak by tu neboli legálne.

 

  1. Správy: médiá nás zasypávajú informáciami o tankoch, bojových vozidlách, na ktorých cvičia streľbu na strelnici i s ďalšími našimi extrémistami.

Pravda: v objekte nie je žiadna strelnica, ako preukazuje oficiálne vyhlásenie slovenskej polície. Tanky a bojové vozidlá sú síce pojazdné, ale streľby nie sú schopné.

 

  1. Správy: vojenské vozidlá by mohli byť súčasťou pripravovanej protiprávnej činnosti, ktovie odkiaľ ich vzali.

Pravda: vozidlá mali byť súčasťou oficiálnej výstavy. Nedal im ich Putin na rozpútanie vojny, ale mali ich požičané prostredníctvom riadnej zmluvy Múzea historických vozidiel od Vojenského historického ústavu. Šlo podľa zástupcov tohto ústavu o múzejné kusy, znehodnotené a nefunkčné.

 

  1. Správy: Minister napriek overenej nefunkčnosti techniky prikázal okamžite zmluvu zrušiť. Chudákovi riaditeľovi ústavu pozastavil funkciu.

Pravda: Zmluva pritom nebola ničím výnimočná, ústav úplne bežne požičiava stovky kusov nefunkčnej techniky mnohým organizáciám v SR.

 

  1. Správy: úplná sprostosť je opis médií o tom, že budovy sú natreté maskovacími vojenskými farbami, snažia sa tým médiá vyvolať dojem ktoviečoho nekalého…

Pravda: však to je logické, že budovy prispôsobia vojenským farbám, keď tam Noční vlci chcú vystavovať vojenskú techniku – ja by som sa skôr zľakla, kebyže všetko pretrú na ružovo.

 

A čo navrch…

Ako sa vyjadril i bývalý minister vnútra Kaliňák, Noční vlci u nás nikdy nijaký zákon neporušili.

domov.sme.sk/c/20874306/porusili-nocni-vlci-nejaky-zakon-pyta-sa-kalinak.html

Vytáča ma v tomto štáte opakovane, že sa niektorí ľudia u nás označujú za bezpečnostných analytikov a vykladajú pod tou hlavičkou mediálne kadečo, hoci ich vyjadrenia sú slaboduchejšie ako reči pripitej bezdomovkyne – alkoholičky, ktorá mi včera rozprávala na zastávke autobusu že „prišli zasa Rusi“.

Žiarivým príkladom toho je pán analytik Naď, ktorý analyzoval „obrovské riziko“, hovoril o obchodovaní s vojenským materiálom a neďalekej jadrovej elektrárni, dokonca videl strelnicu na záznamoch (tej podľa polície ani niet). Sám pritom uvádza, že strelnice sú u nás pomerne bežné, neprevádzkujú ich teda zrejme len teroristi. Nemal v rukách žiadne reálne fakty, nevedel ani odkiaľ tá technika je  – a vykladal napriek tomu do médií. Tak si ja určite nepredstavujem bezpečnostné analýzy – akurát ako šírenie poplašnej správy by som to kvalifikovala.

No čo dodať na tieto analýzy pána Naďa slušne? Ach, je inšpiratívny, aj ja si kúpim vyradený tank, zrepasujem ho (keď je to také ľahké) a budem na ňom jazdiť do práce – vždy som túžila po bezpečnom dopravnom prostriedku…

A dumám nad tým, že prečo pán Naď nič neanalyzoval vo vzťahu ku Vadalovcom a ďalším mafiánom po celé roky u nás – toto bezpečnostné riziko azda nevidel? Alebo nebolo žiadne podľa neho???!!

 

No čo na to dodať?

Drahé naše médiá, vás doma neučili, že sa klamať nemá, keď ste boli malí? Aj, aj…

Namiesto štvavej kampane proti Nočným vlkom, ktorú ste rozbehli (i keď mne to pripadá ako súčasť čejsi dlhodobejšej stratégie v štýle „ako vyrobiť ruského nepriateľa“), by ste mali vytrvalú kampaň rozbehnúť proti tým, ktorí nám tu na Slovensku

  • ročne pripravia o život jedenásťtisíc ľudí, ktorí by mohli žiť, ak by dostali potrebnú zdravotnícku pomoc včas,
  • zabíjajú v domovoch sociálnych služieb bezbranných dôchodcov, a sú to zrejme veru čudné kšefty nielen v IRIS,
  • zakupujú zbytočnú a predraženú vojenskú techniku a zadlžujú tým národ na dlhú dobu,
  • zaisťujú bezprávnosť právneho štátu“, bezzubosť legislatívy, nekonečno cesty za spravodlivosťou,
  • nechávajú ľudí živoriť za žobrácke platy a gaunerov ryžovať na dotáciách, predražených projektoch, kade – tade…

Bolo by dlho čo menovať.

 

A ozaj, dron to nasnímal…

Číže to bol dron, ktorý to všetko nasnímal? O tom taktne všetky médiá mlčia. Vari ho prevádzkuje MV SR? Ak nie, mali by ste vedieť, že slovenská legislatíva upravuje používanie dronov – majiteľ musí mať povolenie Dopravného úradu na dron s kamerou alebo foťákom. A na samotné fotografovanie či kamerovanie musí mať povolenie Ministerstva obrany. Takže ak niekoho treba v tomto prípade stíhať, nie je to „ruský gang“, ale samotný autor snímkov. Dúfam, že orgány činné v trestnom konaní začnú bezodkladne postupovať v zmysle platnej legislatívy. Pretože – predstavte si, že ja si nadronujem nejakého ministra či trebárs prezidenta a dám to médiám…

A keď už sme pri tých dronoch – viete, že dve slovenské firmy vyvíjajú dron – kamikadze? Kde ho chceme uplatniť?

 

Záverom…

Ach, Noční vlci, odporúčam vám požiadať na to múzeum peniaze cez projekt z eurofondov. Aspoň jeden projekt by slovenskí kontrolóri dôkladne preverili a bol by úplne čistý…

Mne by sa teda také múzeum určite páčilo, aby si v ňom navyše mohli deti aj sadnúť do tanku a zažiť jazdu…

A hej, z celého srdca si prajem, aby deti videli tanky a kadejaké bojové vozidlá už len v múzeách.

 

 

Elena    20.7.2018

Cesta duše 9. – Desať. . .

29.03.2024

Slnečné lúče prichádzajúce po temnote noci. Zlátia svet a dávajú mu hrejivé objatie, prijímam ho s vďakou. Mimoriadne temná bola dnešná noc. Vietor za oknom v nej hučal šialene, akoby sa ňou hnalo tisíc čertov. Rev vetra kontrastoval podivne s tichom v mojom vnútri. Žiadne slzy ani slová, len obrazy mihajúce sa pred vnútorným zrakom – spomienky na cestu, ktorou som [...]

Pravdu na stôl 11. – Nedos. . . e náš život znovu. . .

27.03.2024

Na rovinu – niektorí ste svojim sprostým a nepremysleným hlasovaním ovesili na náš krk bývalú vládu. Obrala nás o čo mohla, zadlžila aj budúce generácie, naše deti a vnukov. Narobila tu kopec špinavostí – počnúc opakovaným núteným testovaním národa pod existenčným nátlakom, cez nútené vakcinovanie sa mnohých podmienené finančným vydieraním, až po [...]

Pravdu na stôl 10. – Urobme si s voľbami poriadok. . .

26.03.2024

Voliť má každý volič raz – ak niekto volí opakovane, ide podľa mňa o zámerne podvodné konanie. Nie, nie je to sci-fi – zjavne takto niektorí občania u nás volebne konajú, potvrdzuje to aj článok v linku [...]

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,842
Celková čítanosť: 8937509x
Priemerná čítanosť článkov: 3145x

Kategórie