Slniečko 3. – Pre Elišku. . .

16. októbra 2020, elenaistvanova, Slniečko

Aj známa Beethovenova skladba sa tak volá, iste. O Eliške, ktorej bola venovaná, a nakoniec i o autorstve Beethovena kolujú pochybnosti.

No ja vám v tejto chvíli predstavím Elišku, ktorá je skutočná. Žije u pani Karly Maršálkovej. Statočne bojuje s osudom, ktorý jej nadelil zdravotný problém – ochrnula na zadné nohy.

Ach, pravdaže, zabudla som vám povedať, že Eliška je pes.

No áno, to je ona – fotografia je prevzatá z fb pani Karly, ktorá prosí o zdieľanie a pomoc pre Elišku. Potrebuje pre ňu vozík.

 

Na obrázku môže byť: pes

Pani Karla píše:

Prosím o sdílení, naše fenka Eliška bohužel ochrnula na zadní nohy a tak sháníme invalidní vozík, ale nové jsou moc drahé, proto se obracím na vás, jestli nemáte někdo doma invalidní vozík pro velkého psa a chtěl by ho prodat ať mi prosím napíše na mobil
moc děkuji Kája
V tej fb správe pani Karla uvádza aj číslo na mobil, pravdaže, nájdete ho na jej fb, alebo ju kontaktujte správou. Ďakuje za pomoc pre Elišku  zdieľaním informácie, aby tak potrebný vozíček zohnala.  Nájde sa medzi nami niekto, kto taký vozíček má a nepotrebuje ho, alebo by jej ho vedel vyrobiť a bol ochotný ho vyrobiť pre ňu nie za drahé peniaze, možno aj zadarmo?
Dokáže niekto z nás Eliške a pani Karle pomôcť?
Elena 16.10.2020