Tornádo 10. – Nech ten cirkus prezidentka zastaví. . .

29. októbra 2020, elenaistvanova, TORNÁDO

Uvidíme, či prezidentka nájde odvahu na taký krok, aby zastavila tento pochybný experiment, či je naozaj spôsobilá veliť armáde a viesť republiku.

 

Takýto jej krok by bol namieste, podporí ho drvivá väčšina národa.

Zrejme skoro každý okrem Matoviča a nabaľovačov sa na testoch. Fantasticky by tým stúpla jej popularita, a Matovič by nemohol urobiť nič. Lebo ako vidno, on úporne pracuje na svojom vlastnom programe – ako naštvať celý národ.

Je z môjho pohľadu varovné, nakoľko je premiér mimo reality, aj odchod prezidenta SLK z tej komisie a komentár Matoviča k nemu je veľmi zlý signál. Rovnako aj vyhrážky a vydieranie národa, preboha – veď je verejný činiteľ, navyše tak koná v situácii núdzového stavu štátu. Aby neskončil v nejakom zdravotníckom zariadení, vykrikujúc „ja som testovač“ – a oni mu prisvedčia, „jasné, pravdaže, len poď, už tu máme aj Napoleona“…

 

Uvidíme, či prezidentka tento cirkus s testovaním národa zastaví. Urobiť to môže jednoducho. Velí armáde, v čase núdzového stavu to Matovič spochybniť nemôže.

A tak stačí jasný pokyn – povel prezidentky ako hlavnej veliteľky ozbrojených síl SR,  že armáda cez víkend nikam nevyrazí.

 

 

Elena   28.10.2020