Poriadne ostro 1. – Bomba na covid Matovič. . .

15. januára 2021, elenaistvanova, Poriadne ostro

 

Ako vynálezca bomby na covid chce vstúpiť do učebníc náš terajší premiér.

Tento príspevok svietil v nadráne, zdroj prevzatia v linku

 

Na obrázku môže byť: 1 osoba, text

https://www.facebook.com/photo?fbid=10221840072925330&set=a.10210800935433792

 

Nie je to žart?

Pretrela som si neveriacky oči. Stále tam bol. Určite je to žart, povedala som si, no príspevky pod ním tomu nenasvedčovali. To ako vážne je pravda? Teraz som sa už naozaj zľakla.

Mňa najviac rozosmial koment, že debil ostane debilom, aj keď opíše desať diplomoviek. Nuž, to je zjavne pravda. Ach, hej, zo všetkého najviac je mať čisté svedomie a čisté ruky, pripomenula som si zasa raz, nielen v bežnom živote, ale i ak chce ísť človek do politiky.

Priznám sa, že o pravdivosti tohto príspevku ešte stále pochybujem. Toto predsa nemohol napísať. Je to moja slabina, vždy sa snažiť v ľuďoch vidieť to dobré a ich potenciál, preto dokážem dlho, dlho, dlho ospravedlňovať, tolerovať a znášať kadečo. Pracujem na tejto svojej slabej stránke, pravdaže, zaujímajú ma skutky a nie pekné slová.

A tak i teraz som si povedala – nuž, ak takýto príspevok náš premiér skutočne dal, jeho prianie byť v učebniciach dejepisu bude určite vyplnené. A myslím, že nielen slovenských…

Rovnako je pravdou i predvolebné povolávanie „takú vládu, ako bude táto, sme tu ešte nemali“. S tým tiež plne súhlasím teraz, to sme tu skutočne ešte nemali.

 

I napriek výhradám voči Matovičovi však moja signálka svieti na strane Sulíka…

Nechce odísť, lebo má dôležité veci splniť. Poviem vám, bola by som rada, keby Sulík z vlády naozaj odišiel, lebo jeho krokom pre dobro pracujúcich ľudí verím asi tak ako príbehu, že vlk z príbehu o Červenej čiapočke si dal na hlavu šatku starej mamy a šiel s úprimným zápalom pomáhať ako dobrovoľník ku celoplošnému testovaniu…

 

Je isté, že takto vláda fungovať nemôže, najmä nie v časoch ako tieto – zapracoval vo mne stereotyp v prvej chvíli.

Prečo nie? Veď aspoň veľa škody nenarobia, kým sa hádajú – ozval sa vo mne praktický cynik.

 

Elena

 

P. S.: Ak je príspevok skutočne pravdivý, potom sa najviac teším na to, ako premiér Pavlínku bude na očkovanie ťahať. Mohli by to dávať ako prenos naživo, určite bude mať veľkú sledovanosť.

 

P.P.S.:

Príspevok samozrejme nie je pravdivý, milí čitatelia, predpokladám že ho dal dokopy ten Lapaj liptovský. Ale je taký dobrý, že skutočne si kladiem otázku, kedy niečo podobné môžeme čakať v praxi.

Po tom, ako premiér vyzval slovenských vedcov na vytvorenie vakcíny pred dvomi dňami, mi bolo ďalší deň doobedu zle, lebo som čakala, kedy nejakú vakcínu ním samým vytvorenú pre záchranu národa vytiahne…

https://plus7dni.pluska.sk/domov/strhany-matovic-osopil-vedcov-ked-rozpravaju-mudrosti-ockovani-nech-vakciny-vyrobia