Založ si blog

No. 1 10. – Ak si chcete zachrániť život pri ochorení na covid, choďte sa liečiť do Česka. . .

Aj rumunskí zdravotníci nám už prišli na pomoc. Poviem k tomu niečo. Aj o dôvodoch, prečo vláda hranice neuzavrela napriek celosvetovému prvenstvu v počte mŕtvych u nás. Aj o tom, kto z vlády by mal prvý odísť. Aj o tom, prečo do Česka treba utekať pri ochorení pre záchranu života.  

 

Kolegyni zomrel v priebehu týždňa na covid otec i mama. Za jediný deň v našom malom okresnom mestečku na covid zomrelo 5 ľudí. Privliekli sa nám tam i dovolenkári zo Zanzibaru, chorí, s vysokými horúčkami, ako inak. A hej, už neposielam šamansky balíčky energie človeku, ktorý ma svojou láskavosťou v minulom roku chránil a povzbudzoval.

Nuž, budem tvrdá v tejto chvíli, kopem za tých, ktorí zbytočne zomierajú. A chceli žiť, mnohí tak veľmi chceli žiť…

 

Zostreľte ich, Rumuni.

Cením si pomoc rumunských zdravotníkov. Ak nám ale Rumuni chcú naozaj pomôcť, mali by nad ich územím zostreľovať lietadlá s našimi dovolenkármi, vracajúcimi sa z Afriky. Inak si zrejme so sebeckými debilmi na Slovensku rady nedáme a budú kvôli nim naďalej zbytočne zomierať nevinní ľudia. 

 

Neuzavreli sme hranice, aby sa americké vojská spokojne prevláčali?

Situácia u nás je zlá. Najhoršia na svete v počte úmrtí. A napriek tomu vláda hranice stále neuzavrela a nezaviedla povinné karantény, takže sa nám tu prevláča kadekto nakazený.

Uvažujem, prečo vláda hranice neuzavrela – či pre pohodlné dovolenkovanie podaktorých, alebo azda preto, aby sa pohodlne mohli prevláčať americké vojská cez naše územie. Lebo sa prevláčajú – i v situácii najvyššieho počtu úmrtí na svete u nás necháva táto vláda prevláčať sa Američanov cez naše územie

Tak pozerajte

9 cestných presunov v priebehu  22.-28.2.2021

11 cestných presunov má byť v dňoch 1.-11. marca 2021

https://www.mosr.sk/upozornenia-na-presuny-vojenskej-techniky/

No čo, potrebujeme tu dovliecť kalifornský vírus? Vraj je 11x smrteľnejší a žiadna imunita proti nemu nepomáha.

https://www.hlavnydennik.sk/2021/02/27/pozor-kalifornska-mutacia-covidu-je-vraj-11-krat-smrtelnejsia-a-nepomoze-ani-imunita/

 

Nuž, čo dodať?

Zjavne nielen s dovolenkármi, ale i s vládou treba robiť čím skôr poriadky. Žiaľ, Rumuni nám v tomto smere nevedia pomôcť, takže zostáva iba výzva, aby vypadli – a čím skôr.

O tom, že by mala vláda odstúpiť hovorí kadekto.

Výzvu na odstúpenie Krajčímu adresoval najnovšie Truban

https://www.cas.sk/clanok/1094030/dalsia-poziadavka-na-odchod-krajciho-tvrde-slova-ktore-sa-ministrovi-nebudu-pacit/

Nuž, ten pravý sa ozval, dodávam otvorene. A samozrejme sa mýli, ako vždy.

Poviem, kto by mal odísť ešte pred Krajčím a prečo.

 

Ako prvý by mal odpochodovať minister Naď – nezvládol situáciu s pandémiou v rezorte. Zomrel mu vojak v karanténe, a jeho postoj svedčí o tom že je ako manažér rezortu úplne neseriózny a nespoľahlivý.

Osobne si myslím, že sa znedôveryhodnil v očiach vojakov tým, ako reagoval na celú udalosť so smrťou toho nielen vojaka, ale i otca dvoch maličkých detí.

Budem cynická – nech sa prihlásia vojaci, ktorí by sa mu dali zavrieť do tej karantény v Lešti v situácii, že budú chorí na covid.

Ak mu to všetko samému nedošlo, tak je nielen manažérsky neschopný, ale aj hlúpy.

 

MMM – veľké trio by malo za ním pochodovať s kufríkmi v ruke, už v tejto chvíli bolo neskoro.

 

Ako prvý z nich by mal podľa mňa skončiť vo funkcii hlavný hygienik Mikas.

Nezvládol svoj post – jeho vyhláška o výnimkách, ktoré umožňovali hŕbe ľudí sa prevláčať bez testov a karantén cez hranice by mala viesť ku jeho trestnému stíhaniu za spôsobenú škodu veľkého rozsahu.

Je spoluvinný za šírenie nákazy. Mal to byť on ako odborník, kto mal pomenovať nahlas chybné kroky  v postupe vlády, ak im nevedel zabrániť.

Mal byť odbornou aj morálnou autoritou. Nebol.

 

Ako druhý z nich by mal odpochodovať Mikulec.

Lebo policajti sa nemajú prevážať v aute a sem-tam nejakú pani bez rúška napomenúť, ale chodiť systematicky, ulicami miest, aspoň raz za dve hodiny prejsť po autobusových a vlakových staniciach.

A uzavrieť hranice bolo už dávno treba. Namiesto dôslednej uzávery pre spoza hraníc prichádzajúcich, čo by bolo náležité epidemiologické opatrenie, šikanuje tu nás všetkých vláda – povinné testy pre tých, ktorí v tomto štáte ešte pracujú.

 

Ako tretí z nich by mal odkráčať Matovič. 

Je premiér a mal by vedieť čo robí, nesie zodpovednosť za celú krajinu. Jeho nápady na uvoľňovanie hraníc narobili u nás škodu veľkého rozsahu a stáli tisíce životov dodnes.

Jeho táranie, že tu MÁME TVRDÝ LOCKDOWN, no tie slová naozaj musia uvádzať do zúfalstva všetkých odborníkov.

 

Krajčí by mal samozrejme pochodovať za nimi tiež, lebo Ivermectin mal byť dostupný v lekárňach pre všetkých občanov voľnopredajovo. Zachránilo by to veľa životov. Musí niesť zodpovednosť ako minister zdravotníctva – a ktosi chlapcovi zabudol povedať, že zodpovednosť neznamená sedieť v kresle ministra, ale robiť účinné a potrebné kroky.

 

A ak si vravíte „no tak by nám ostali pohromy národa Sulík a Remišová a Kolíková“, tak nie, nezostali – tí vo vláda nemali čo robiť od začiatku. S nimi aj Heger a Holý, Korčok i Budaj, zaradom a svorne. Tí akoby tam ani neboli.

Ešte Grohling tam je, ten by veru aj ostať mohol, lebo celkom múdro si počínal v tom školstve, ale čo by tam robil sám?

Síce i Milanová a Kollár tam sú, veľa škody nenarobili, ale keby som vo vláde chcela iba niekoho kto nenarobí žiadnu škodu, posadím tam nášho bezchvostého kocúra Jazmika. Lebo je úžasný, na fotkách vyzerá skvelo a vie mlčať inteligentne.

 

A k tej liečbe v Česku poďme…

U nás primár považskobystrickej nemocnice vykladal v médiách po pár dňoch, ako mali Ivermectin na Slovensku niektoré nemocnice, že nemá úspech v liečbe s ním.

https://www.hlavnydennik.sk/2021/02/21/primar-kulkovsky-ivermectin-je-ucinnejsi-v-prednemocnicnej-faze-v-nemocnici-uz-zvacsa-nepomoze/

Zato Česi s ním majú dobré skúsenosti a zachraňujú životy. I pacienta z Piešťan zachránili.

 

Česi si všimli slovenského priekopníka liečby ivermektínom. Vidia, že ho niet a lekári ho nevedia dávkovať

Ak si kladieme otázku, odkiaľ sa tu ten vírus berie, možno by sme to mohli prepojiť i s tými početnými presunmi cudzích vojsk cez naše územie, hromadne a ustavične sa tu prevláčajú v tejto dobe.

 

Čo dodať? Tak málo času a tak veľa bordelu…

 

Elena

 

 

K diskusii  real_name   si si istý, že tie grécke mandarínky nám tu vozia na tankoch tí americkí vojaci? No vidíš, a ja dumám,  že prečo sa tu toľko vláčia,

lebo mám obavu, že i nakazení môžu byť a navláčať tu nákazu – pred rokom sa i v armáde šírila nákaza, tak akosi neverím tomu, že by teraz boli všetci úplne zdraví

Vojna teraz nehrozí! Armády by boli pravdepodobne takisto zdecimované koronavírusom

https://www.trend.sk/spravy/americkych-zakladniach-japonskej-okinave-nakazili-desiatky-vojakov

a

https://www.aktuality.sk/clanok/776811/koronavirus-pentagon-nariadil-uplne-zastavenie-pohybu-americkych-sil-v-zahranici/

 

Veru tak, real_name – mandarínky, nemandarínky – akosi neverím, že tí prevláčajúci sa vojaci sú všetci zdraví a nie sú pre nás žiadnym rizikom.

A verím, že tí bežní šoféri náklaďakov by na hraniciach povinné testovanie zvládli.

 

Mein Geist  no v prvej chvíli som chcela napísať, že to nie je vtipné. Ale potom sa objavila správa o smrti plukovníka Šveca oficiálne, jeho blogy o staročínskom umení vedenia vojny ma zaujali, téma starých čínskych bojových umení a filozofia s tým spojená je v mojom srdci. Česť jeho pamiatke.

 

 

Pravdu na stôl 6. – OEDC je horšie ako medvede. . .

19.03.2024

Medvede tu vybiehajú a pobiehajú vystrašené a vydesené. A my rovnako. Tí, ktorí prežili stretnutie v Liptovskom Mikuláši s medveďom, sú iste riadne vydesení. My ostatní podvedome tiež – uvedomila som si. Vracajú sa mi sny, konečne po rokoch od synovej smrti sa mi občas niečo sníva. Ten z dnešnej noci mi medveďa priplietol. Dvere som držala zvnútra, cez dieru v nich [...]

Pravdu na stôl 5. – Ako môžeme mať novú nemocnicu rýchlo a relatívne lacno. . .

16.03.2024

Netajím v mojom blogu, že som srdcom podtatranka, je to môj rodný kraj. Zakaždým, keď idem smerom na Poprad, prechádzam okolo miesta, pri ktorom mi zovrie smútkom srdce. A tak keď som dnes objavila dokument o Kvetnici, je to príležitosť urobiť malý výkop za to miesto, aj za príležitosť pre nás všetkých. Takže sledujte https://www.youtube.com/watch?v=EN_FRkg9RRM [...]

Pravdu na stôl 4. – V tomto štáte je toľko bordelu, že až. . .

14.03.2024

Prezradím vám teraz ďalšiu darebáčinu tohto štátu. Cesta za spravodlivosťou v tejto spoločnosti vyzerá, akoby ju budovali Pat a Mat. Alebo akoby vznikla omylom, lebo ku spravodlivosti veru nevedie. Veď pozrite. Predstavte si, že niekto vezme život vášmu blízkemu – úmyselne alebo neúmyselne ho usmrtí. Popri bolesti musíte zápasiť aj s praktickými otázkami, ako [...]

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 07:16

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

anketa, kandidáti na prezidenta 2024

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo 8 z 10 kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,836
Celková čítanosť: 8911559x
Priemerná čítanosť článkov: 3142x

Kategórie