Bez 8. – Prezidentka sviečku za obete páli. . .

7. marca 2021, elenaistvanova, BEZ

Sú ľudia, ktorí by dokázali zneužiť účelovo zrejme aj použitý toaletný papier.

O médiách a sociálnych sieťach ani nehovoriac…

 

Prezidentka sa rozhodla sviečku obetiam korony zapáliť. A samozrejme médiá boli pri tom, ako inak.

Nie, neoslňujú ma vypočítavé gestá. A  sviečku za obete drží v rukách človek, ktorý má svojim nekonaním rozhodne podiel na tom, že obetí pribúda a pribúda…

Lebo mala vyzývať vládu na uzatvorenie hraníc a testovanie všetkých prichádzajúcich na hraniciach. Mala vyzývať hlavného hygienika, aby sa nemohli chorí prevláčať po obchodoch a prechádzkach do kilometra. Mala už dávno vyzvať vládu namiesto celoplošného testovania dať ľuďom celoplošne balíčky s liekmi – Ivermectinom, antibiotikami a vitamínmi – presne tak, ako to robia mnohé krajiny sveta na ochranu životov svojich občanov.

Za prezidentku sa  človek nevolí preto, aby predvádzal šaty od módnych návrhárov – na to slúžia módne prehliadky a také ženy sa volajú modelky. Ani na to, aby predvádzal rúška zladené so šatami. Jediné, čo prezident má národu predvádzať, je úprimný záujem o jeho potreby a dvíhanie hlasu za jeho práva.

 

 

Sú to i jej obete, za ktoré zapálila tú sviečku.

 

Na obrázku môže byť jedna osoba alebo viacerí ľudia, stojaci ľudia a interiér

Prevzaté z

https://www.facebook.com/photo?fbid=4189042277791654&set=a.306481019381152

 

 

 

Elena

 

k DISKUSII: mirius    ach, fascinujú ma ľudia, ktorí si myslia, že je pani prezidentke čo závidieť. Ja by som veru, nič z toho, čo má, neuplatnila. Prezentujem sa inak ako zlaďovaním rúška so šatami…

Pravdou je, že už dávno mala vystúpiť v parlamente s prejavom, aby sa bezodkladne zrušilo celoplošné testovanie, tam akurát nákaza sa šíri, a aby sme všetci bezodkladne tie balíčky pomoci s vitamínmi, oxymetrom, Ivermectinom a antibiotikami dostali.