Bola raz pravda 3. – Izrael čelí žalobe za zločiny proti ľudskosti pre očkovanie, a možno nebude jediný. . .

30. marca 2021, elenaistvanova, Bola raz pravda

Skutočne krásna vizitka pre Izrael. A poučenie pre nás.

Izraelská vláda je žalovaná pre „vakcinačné pasy“ na Medzinárodnom trestnom súde v Haagu za porušenie Norimberského kódexu zo zločinu proti ľudskosti, spočívajúcom v organizovaní nelegálnych medicínskych pokusov na izraelských občanoch, žaluje svoju vládu organizácia Ľudia pravdy.

Píše o tom článok v linku

https://www.cbreurope.sk/index.php/Haagsky_sud_prijal_zalobu_proti_izraelskej_vlade_za_zlociny_proti_ludskosti_pre_ockovanie?fbclid=IwAR0063LUkQPVPR0KtTad4jHJdXuZ3pahvVPPleG2DuXfOt06uBmxGui_of8

V podaní sa uvádza, že izraelské ministerstvo zdravotníctva otvorene priznáva, že až 41 % osôb z kritickej infraštruktúry po očkovaní trpelo nežiaducimi účinkami a ohrozením života. Zároveň upozorňuje, že experiment sa nesmie uskutočniť, ak existuje odôvodnenie, že by sa mohla v jeho dôsledku vyskytnúť smrť alebo reálne poškodenie. Albert Bourla, prezident Pfizeru, dokonca v rozhovore pre média označil Izrael ako „laboratórium sveta“.  Premiér Netanjahu uviedol viackrát, že izraelskí občania sa zúčastňujú tohto inovatívneho medicínskeho experimentu v záujme všetkých ľudí sveta, ktorí sa až tak nenáhlia s očkovaním, no očakávajú výsledky tohto izraelského experimentu – uvádza sa v súdnom podaní.

Právna žaloba sa odvoláva na podmienečné núdzové schválenie vakcíny Pfizer, ktorou preočkovali skoro všetkých občanov Izraela. A to bez dobrovoľného a informovaného súhlasu, ktorý vyžadujú medzinárodné právne dokumenty, najznámejší z nich Norimberský kódex, podľa neho by každý mal byť informovaný aj o alternatívnych terapiách, o benefitoch i rizikách, aby sa mohol bez nátlaku slobodne rozhodnúť.

To platí za každým okolností, aj keby experiment s očkovaním bol robený za účelom predísť utrpeniu a fyzickému poškodeniu.

 

Nože mi pripomeňte, akože to informujú a oboznamujú tých očkovancov u nás? Dôsledne, pravdivo, nielen s formálne podpisovaným informovaným súhlasom, či nebodaj i bez neho?

Ach, niečo k tomu dodám nabudúce.

 

Elena