Keď pravda mlčí 7. – Debil z Topoľčianok. . .

16. apríla 2021, elenaistvanova, Keď pravda mlčí

Topoľčianky, Topoľčianky, známymi osobnosťami sa mohli presláviť – a budú známi akurát tým, že sa medzi nimi potĺka nejaký debil.

Dnes je svetový deň hlasu, vedeli ste? Iste by som vám radšej napísala o hlase niečo zaujímavé. Hlas je vzácna vec – dokáže nemlčať v tej pravej chvíli. Dokáže pomenovať dôležité veci. Vie povedať správne slová. Vie spievať, ach, áno, naozaj spievať. Ako sa to líši od rámusu hudbu, v ktorom sem–tam rozoznáte nejaké slová

 

Nuž ale keď som sa večer dostala k tomuto príspevku,… robím výkop za mačičku, ktorá sa nedokázala brániť.

Žiaľ, máme medzi sebou takých, čo radšej nikdy nemali mať deti. Budem tvrdá – niektorých rodičov by mali trestne stíhať za to, čo vychovali. Síce – ťažko zrejme hovoriť o výchove – tak za to, čo priviedli na svet a nechali vyrastať bez primeranej výchovy.

A naozaj by ma zaujímalo, či niekto v tej dedine Topoľčianky má toľko odvahy a charakteru, aby vinníka nahlásil polícii. 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4035336149863711&id=100001620979050

Keď sa pozriete na tú brokmi dostrieľanú mačičku a uvedomíte koľko si vytrpela, tak porozumiete môjmu hnevu.

 

Skutočne by som rada stretla tých rodičov, čo vychovali takúto zrúdu a povedala im, čo si o nich a ich nepodarenom potomkovi myslím.  je jedno, koľko má to indivíduum rokov.

Ach, Topoľčianky – taká pekná obec to mohla byť. Ale keď sa tam potĺka také indivíduum čo dostrieľa bezbrannú mačku brokmi, šli by ste sa tam rekreovať? Fujtajbl.

Čudujem sa slušným ľuďom, čo tam žijú, že čušia. Lebo niekto tam musí vedieť, čo za debila tam strieľa zo vzduchovky.

Podľa stránky obce tam žije 2638 ľudí.

Ha – opravte si štatistiku, Topoľčianci, žije u vás 2637 ľudí a jeden debil.

 

 

Elena

 

Ach, čoskoro pochopí, aké je to zostať sám s následkami svojich činov. Už dávno som to pre nikoho neurobila, ale táto utýraná mačička si zaslúži spravodlivosť.

.

 

K diskusii: jaro pnb s tými deťmi tiež hlboko súcitím, a predstav si – pol dňa z každého odpracovaného dňa odovzdávam svoj príjem na solidárny systém, t. j. pre ľudí, ktorí nepracujú. Takže skutočne neviem, aké očakávania by si mal – aby som tie deti zašla umyť a nakŕmiť ja osobne?  Efektívna pomoc pre ne z môjho pohľadu znamená požadovať od ich rodičov dôsledné plnenie rodičovských povinností. Na kontrolu nie je určená televízia, ale sociálka. Takže ak Ti ich osud tak leží na srdci  – nahlás sociálke.