Aká je pravda 5. – Ako Blaha list USA písal. . .

11. júna 2021, elenaistvanova, Aká je pravda

Ach, to je list roka.

Nevedela som či sa mám smiať alebo plakať, poviem vám.

Poslanec Blaha zabodoval…

Napísal pred pár dňami list USA a vyzval ich – popri inom – aby dodržiavali ľudské práva.

 

PROTESTNÝ LIST AMERICKEJ VEĽVYSLANKYNI OD POSLANCA NR SR ĽUBOŠA BLAHU

List v plnom znení priniesol článok v linku

https://picuscapital.sk/necakana-rana-pre-usa-blaha-sa-rozhodol-pre-krok-ktory-nikto-necakal-nech-okusia-svoju-medicinu/?fbclid=IwAR26OdDabMwb7Xf31Il0a11u9FzUsaxCLz6UdWMtsw2j0IPSjsedhR3BAog

 

Do bodky s tým listom súhlasím.

Akurát že by som tam dodala ešte jednu vec – minimálne spoluúčasť v celosvetovej pandémii by som USA pripomenula. Lebo americké peniaze sa vo wu-chanskom laboratóriu točili. A keďže sa kadečo o Fort Dettricku hovorí, namieste je vyvrátiť toto podozrenie dôkazmi – dôsledným prešetrením oboch podozrivých miest – a to ako Wu-chanu, tak i Fort Dettricku – medzinárodnou nezávislou komisiou, a neuspokojiť sa iba s prázdnym táraním. Lebo tie kopy mŕtvych,  tie hromady poškodených na zdraví a tie obrovské národohospodárske škody nemožno prejsť bez potrestania vinníkov. Medzinárodný tribunál a trest smrti vinníkom toho marazmu, aj jeho spoluaktérom.

 

A ešte jeden návrh by som Američanom do toho listu pripísala – nech vidia, že ich kritizujeme z úprimného srdca, a nie zlomyseľne. Keďže u Fauciho, ktorý im pod prísahou klamal, naozaj škaredé podozrenia na povrch vyplávali, ponúkla by som im, že ho vezmeme k nám do kolúznej väzby.

Zjavne sa osvedčila…

 

 

Elena