A JE TO 4. – Ako má vyzerať zodpovedná očkovacia kampaň. . .

16. júla 2021, elenaistvanova, A JE TO

Jasné, že nie podľa predstavy MZ SR – podľa nich je zodpovedná očkovacia kampaň to, že vás oblbujú médiá, ako sa máte ísť očkovať, vy sa tam nahlásite, podpíšete že sa očkujete NA VLASTNÚ ŽIADOSŤ.

A prevezmete na seba všetky riziká za ohrozenie svojho zdravia i života možnými vedľajšími reakciami.

 

Jedna skupina občanov má pokoj od „návrhov na očkovanie“.

Liga výnimočných – tak by sme ironicky mohli nazvať skupinu ľudí, ktorej odobrili „odborníci tejto vlády“ nevystavovanie sa experimentom s „očkovaním“

 

Zodpovedný občan by podľa mňa teda mal predovšetkým čo najskôr zistiť, či nie je alergický na niektorú zložku vakcíny.

Ibaže – KTO A AKO TO ZISŤUJE?

Drahé MZ SR – ak túžite mať zodpovednú očkovaciu kampaň, tak

Následne môžete začať diskutovať s občanmi verejne o tom, či chcú alebo nechcú pri očkovaní podstúpiť riziko poškodenia zdravia či riziko smrti v dôsledku vedľajších účinkov očkovania, ktoré budú náležite zdokumentované, a za ktoré štát voči občanovi ochotnému sa očkovať preberie v plnom rozsahu zodpovednosť.

 

Poučme sa z Česka,

kde škaredo dali do legislatívy o odškodnení za poškodenie zdravia očkovaním, že sa náhrady škody môže domáhať iba tá dotknutá osoba. A keďže jeden z dvoch, ktorí sa domáhať začali, bol pozostalý po očkovanom človeku ktorý zomrel v súvislosti s vakcínou, tak mu rovno žiadosť škrtli.

Zákon u nás bol aj pripravovaný, ale čušia o ňom teraz ako vši pod chrastou…

Zodpovedná očkovacia kampaň si vyžaduje čestné konanie a prevzatie zodpovednosti za možnú ujmu pri akomkoľvek očkovaní – o to viac, že niektoré sú povinné…

 

Zákon o odškodňovaní následkov očkovania určite potrebujeme

– lebo sme si neboli mnohí vedomí ani aké riziká pri ktorom bežnom očkovaní podstupujeme  – neboli sme skrátka primerane poučení o možných rizikách.

Poučme sa z toho, ľudia…

 

 

 

Elena

 

.

K diskusii: trezedman   plne s Vašim názorom súhlasím – je to o slobode voľby a čestnom konaní. Nikomu nebránime sa očkovať, ale ani nikoho nenútime. Prevenciou rizika sú účinné opatrenia na hraniciach, nie očkovanie všetkých dookola a aj nútene.