Založ si blog

Fúúúha 5. – Viac ako 17 miliónov Číňanov podpísalo otvorený list. . .

Takmer 18 miliónov Číňanov ten otvorený list podpísalo doteraz.

A viete čo v ňom žiadajú?

Vyzývajú Svetovú zdravotnícku organizáciu (WHO), aby preskúmala Inštitút lekárskeho výskumu americkej armády pre infekčné choroby vo Fort Detrick (USAMRIID) v armádnej základni v štáte Maryland. Petícia bola zverejnená 17. júla a vyzvala USA, aby na výzvu odpovedali.

 

Meno tejto základne sa spája aj s antraxovými útokmi z roku 2001 napríklad – pracoval tam údajný páchateľ tých útokov – a rôzne konšpiračné teórie hovoria, že zasamovraždený vedec označený vyšetrovateľmi ako jediný páchateľ vraj ním byť nemusel. Ktovie, zomrelo pri nich 5 ľudí – a veľké šťastie to bolo nakoniec, že iba piati…

A výskumy v tom laboratóriu sa spájajú aj s číslom 731 – upresnime, že vraj po 2. svetovej vojne USA pomohli zakryť zločiny jednotky 731, tajnej japonskej jednotky výskumu a vývoja v oblasti biologických a chemických zbraní, a kúpili jej biologické údaje za 250 000 jenov. Je zaujímavé, že v júni tohto roku Čína požadovala od USA, aby sa k tomu vyjadrili.

 

Ako už som písala v blogu opakovane, vo vojenskej biologickej základni Fort Detrick zistili najmenej šesť porušení federálnych predpisov, vrátane úniku spôsobeného nefunkčným systémom dekontaminácie odpadových vôd.

Je na zamyslenie, že

  • existujú stovky biologických laboratórií v krajine,
  • USA vybudovali viac ako 200 vojenských biologických laboratórií v 25 zahraničných krajinách,
  • viac ako 170 z týchto laboratórií údajne pokračuje v prevádzke v utajení.  

Video v linku pripomína niekoľko vecí o Fort Dettrícku, ktorým by ste rozhodne mali venovať pozornosť

https://news.cgtn.com/news/2021-07-28/How-terrifying-is-the-history-of-U-S-Fort-Detrick-lab–12gSF5Rvr6E/index.html

 

Nuž, myslím že by sme mali všetci požadovať, aby sa preverili dôsledne medzinárodným tímom  obe miesta, označované ako možný zdroj nákazy.

Je najvyšší čas, aby z hniezda prestali vylietať ďalšie a ďalšie vírusy, a aby sme ich tvorcov potrestali  ako vojnových zločincov.

Je čas na pravdu…

 

Elena

Takže tak 11. – Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. ..

22.04.2024

Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. Presne tak – krajina, v ktorej sa pomaly každý týždeň hupsnú pod vlak aspoň dvaja ľudia. Ale veď i Česi, nie sme v tom sami – zargumentujú podaktorí v duchu článku v linku https://www.aktuality.sk/clanok/l6LGUlF/samovrazdy-v-cesku-su-na-vzostupe-vo-vyssej-miere-ich-pachaju-mladi-ludia/ samovrážd pribúda síce vo [...]

Takže tak 10. – Amazónsky prales sa prudko rozrastie. . .

22.04.2024

Poviem vám, chytila ma za srdce správa o tom, že našej prezidentke vôbec nie je ľahostajné, ako zamoruje ovzdušie zemegule pre nás všetkých tými jej letmi lietadlom. Hovorí o tom správa v linku https://www.hlavnespravy.sk/prezidentka-vysadila-so-svojim-timom-stromceky-na-zahori/3470150 Od roku 2021 vraj vyše 12 000 stromov vysadila. No to je dobre, bude mať prax, keď [...]

Takže tak 9. – Kupujte im lopatky. . .

21.04.2024

Bolo to v marci pred rokom, keď sa v slovenských médiách objavila správa, že – ako potvrdzuje článok v linku https://dennikn.sk/minuta/3268597/ Rusi lopatkami bojujú, lebo nemajú dostatok munície. Tie lopatky majú od roku 1869 vraj skoro bezo zmeny. Priznávam, že som nikdy nebola vojak, možno preto som nepochopila, prečo Ukrajinci s modernou západnou výzbrojou posielanou [...]

Pellegrini

Web ČTK napadli hackeri, vydali správy o zmarenom atentáte na Pellegriniho

23.04.2024 12:36

Udalosťou sa zaoberá česká Bezpečnostná informačná služba a ďalšie úrady.

Russia Ukraine War Struggling Farmer

Zelenskyj umožňuje stíhať veľkých gaunerov. Ministra podozrievajú, že okradol štát o hektáre pôdy

23.04.2024 12:18

Skupina organizovaného zločinu na čele so šéfom vládneho agrorezortu podľa vyšetrovateľov ukradla pozemky v celkovej hodnote 6,85 milióna eur.

Súdna rada

Súdna rada je aktuálne v kompletnom zložení, budúce nominácie nebude komentovať

23.04.2024 12:01

Dvaja z aktuálnych členov súdnej rady, ktorých v minulosti zvolila do funkcie NR SR, však budú túto stredu vypočutí pred ústavnoprávnym výborom.

Maximilian Krah, Nemecko, AfD, eurovoľby

Nemecko zatklo muža za špionáž pre Čínu, odovzdával informácie z europarlamentu. Peking reaguje

23.04.2024 12:00, aktualizované: 12:11

Spolková generálna prokuratúra tvrdí, že sledoval aktivity čínskej opozície v Nemecku.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,854
Celková čítanosť: 8998898x
Priemerná čítanosť článkov: 3153x

Kategórie