Založ si blog

Jednou ranou 9. – Národný majetok Balerínka. . .

Som láskavá, trpezlivá a tolerantná, súcitím a pomáham.

Ale viem i plamene chŕliť – a teraz veru vidíte draka. Lebo trpezlivosť ma prešla…

Tak.

 

Príbeh dievčaťa Annamárie z jednej slovenskej osady sa médiami prelieva opakovane.

Kým sprvu písali o jej bežeckých úspechoch, čo by bolo fajn – potom začreli i do jej súkromia. A keď otehotnela, riešili nevyberane jej tehotenstvo pred celým Slovenskom.

Vtedy som napísala  blog

https://elenaistvanova.blog.pravda.sk/2021/08/14/iba-ja-1-vidiet-cloveka/

Nie, nie je v poriadku, ak o nej médiá vypisujú kadečo z jej súkromia.

Najnovšie potratila, tak sa pustili do mediálneho rozvláčania tejto jej životnej situácie, ako dokumentuje článok

https://www1.pluska.sk/regiony/vychodne-slovensko/pribeh-lasky-mladej-bezkyne-balerinkach-annamarie-skoncil-obrovska-tragedia/2

Ach, pluska – to je ten penťácky časopis teraz tuším? No tak to sa niet čo čudovať tej úrovni, že tak šla dole, lebo o ich morálnych zábranách a hodnotách si myslím svoje.

 

No a pozrieť si diskusiu pod tým článkom – to veru rozumne uvažujúceho človeka dovedie ku otvorenému listu vláde, aby preboha rapídne zvýšili počty psychiatrov. Lebo podľa vyjadrení podaktorých diskutérov potrebujú takéhoto odborníka urgentne a dlhodobo. 

Nože sa pozrite, ktorí z vašich známych sú tam diskutérmi, aby ste sa im radšej vyhli – pri tej ich intelektuálnej a morálnej úrovni vám to bude len na prospech…

Dala som im tam pár slov, aby prevzali zodpovednosť za svoje konanie.

Drahí diskutéri, táto diskusia rozhodne prekročila hranice morálky a aj mojej tolerancie. Ak chceme žiť v normálnom svete a majú v ňom žiť naše deti, nemôžeme sa podobným táraniam iba prizerať.
Ale vy pokojne v tomto duchu diskutujte ďalej. Akurát že som upozornila na vaše príspevky NAKU. A ak si myslíte, že nickom ste chránení pred trestnoprávnou zodpovednosťou, tak nie, nie ste. Disqus na vyžiadanie orgánov činných v trestnom konaní vydáva IP adresy diskutérov.

Disqus IP adresy skutočne vydáva, vydal aj mne – teda presnejšie policajnému vyšetrovateľovi v prípade diskutéra Karola, ktorý sa vyjadroval o mojom mŕtvom synovi nepravdivo – IP počítača, z ktorého vypisoval. A oni ju potom poskytli mne.

Disqus vydal polícii IP adresu aj v prípade diskutérky v prípade Sebinka – a stotožnili ju, s hodne nemilými následkami pre ňu aj pracovno-právne.

Isteže, diskutérov nezavrú za jeden výrok – ak nie je úplne scestný – ale už predstava, že vás na výsluch predvolajú dva či tri razy a budete tie svoje táraniny musieť obhajovať by mala každému aspoň trochu normálnemu človeku stačiť.

A hej – nemám problém ich skutočne tej NAKE nahlásiť, to predsa viete.

 

Tá Balerínka nie je žiadny národný majetok, nemá ani erárne číslo. A je ešte sama dieťa. Jediné šťastie, že tie sprostosti o sebe v médiách nečíta.

Akým právom médiá robia takéto hrubé zásahy do jej osobného života?

Viete si predstaviť, že by ktosi takto rozvláčal intímne záležitosti a súkromný život vášho dieťaťa?

 

 

Elena

 

Cesta duše 10. – Ťažké časy. . .

18.04.2024

Čaro rozprávok je v ich pravdivosti. Vypovedajú o živote tak veľa… Veru, spomínate si kde začína rozprávka? Za siedmymi horami a siedmymi dolami, kde sa voda sypala a piesok sa lial. Tam, hodne ďaleko, kde je všetko naopak než ako by malo byť, práve tam sa začína rozprávkový príbeh. Musíte skrátka prejsť ťažkými časmi, a všetko v živote sa vám musí prevrátiť. [...]

Takže tak 6. – Čo máte proti vodke, občania Slovenska?

11.04.2024

Čo máte proti vodke, občania Slovenska? Keby ste ju riadne kupovali, nemusel by ju predajca popíjať v takom množstve sám, napadlo mi cynicky pri čítaní o najnovšom počine strany Demokratov https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/705995-slovensko-zaplavili-proruske-bilbordy-poburili-ludi-vyvesila-ich-strana-demokrati/ Zúfalecké gesto na upútanie pozornosti – alebo stratégia, [...]

Takže tak 5. – Čo by mal pre udržanie svojho úspechu urobiť prezident Pellegrini. . .

07.04.2024

Povedzme si to rovno – tieto prezidentské voľby na Slovensku boli viac proti Korčokovi, ako za Pellegriniho. Znamená to, že pre mnoho ľudí u nás bol Pellegrini prijateľnejším kandidátom. Svoju pozíciu by mal upevniť hneď na začiatku rozvážnymi krokmi. Pobavilo ma, ako Korčok vybehol s obviňovaním, že za jeho neúspech môže Pellegriniho neférová kampaň. [...]

kvety, mráz, ľad, jabloň

Meteorológovia varujú pred snehom a mrazmi, môžu poškodiť úrodu

18.04.2024 16:08

Výstrahu vydali vo štvrtok aj českí experti.

Mŕtvy v banke

O pôžičku v banke "žiadal" mŕtvy. Podpíš to, strýko! vyzývala ho neter

18.04.2024 16:00

Banku v Brazílii navštívil nezvyčajný zákazník. Sedel na invalidnom vozíku, nehovoril, padala mu hlava, ale jeho neter tvrdila, že strýko si chce zobrať pôžičku.

Zuzana Čaputová / Aurel Sabó / Jaroslav Krám / Juraj Štefanka /

Čaputová poslednýkrát ako hlavná veliteľka síl vymenovala generálov. Armáde vyjadrila uznanie a vďaku

18.04.2024 15:34

Prezidentka zdôraznila, že povýšení dôstojníci zosobňujú aj prínos Slovenska a jeho armády v rámci spojenectva v NATO.

Vít Rakušan

Rakušan: Migračný pakt nie je skvelý, ale nové pravidlá sú potrebné. Podľa Babiša klame

18.04.2024 15:12

Podľa Rakušana kým budú v ČR budú ukrajinskí utečenci, Česko bude mať v solidárnom systéme výnimku.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,849
Celková čítanosť: 8978999x
Priemerná čítanosť článkov: 3152x

Kategórie