Krok k pravde 11. – S-300 na Ukrajinu?

19. marca 2022, elenaistvanova, Krok k pravde

Náš kľúčový systém obrany S-300 chce poslať minister Naď na Ukrajinu.

Je to vraj veľmi závažný krok, ako som sa dočítala na socsieťach – naše zatiahnutie do vojny to priamo znamená vraj. A aj to, že by sa stal ruským terčom. Znamenalo by to, že vojakov, ktorí ho sprevádzajú, by tak vyslali na istú smrť, nie? Dobre som to pochopila?

 

No viete, ak by bolo niečo pravdy na tom, čo píšu socsiete, že vraj taký závažný krok pre Slovensko to je, tak by sme určite nemali ten systém len tak prevliecť na Ukrajinu ako nepotrebné oblečenie.

Aby dôležitosť toho kroku občania pochopili, mal by sprevádzať tento systém osobne pán minister Naď, premiér a prezidentka. Nech aj Ukrajina vidí, že im dávame niečo cenné. Samozrejme ich môžu sprevádzať aj zástupcovia všetkých netrollovských médií, nech to má náležitú úroveň medializácie.

 

 

Elena

 

K diskusii     1  manipulácie rozlišujem profesijne. Takže dáme tvrdý kaliber – keby nás tu nejaký sprosták zatiahol do vojny, tak i naše detičky by boli bez ručičiek, nožičiek a hlavičiek, a i bez rodičov a bez pomoci, lebo Slováci pomáhajú odušu, ale čakáte azda, že by rovnako nám na úteku pomohli Rakúšania či Nemci? Sotva, však???!!!

 

Nakoniec, u každého z nás čas odhalí, akí naozaj sme. No a tak si hovorím pri pohľade na tento fb status ministra obrany, že je len dobre, že má modrú knižku  –  lebo človeku, ktorý sa dá vyprovokovať komentom pod facebookom k takýmto vyhláseniam ako verejný činiteľ, fakt zbraň do ruky nepatrí.

To je skutočne argument, na základe ktorého má minister obrany ohroziť občanov Slovenska  týmto krokom?

 

Prevzaté z https://www.facebook.com/JaroNadPublic

 

Na obrázku môže byť 1 osoba a text, v ktorom sa píše „Jaro Nad' minister obrany SR, OLANO 5h Odkaz ruskym trollom, zradcom a 5. kolóne: Podl'a Vašej intenzívnej aktivity na mojom účte, proti poslaniu systému S-300 Ukrajine vidím, že vám ale že nesmierne prihára. Čím ste aktívnejši, tým správnejšie mi to príde, dat' im to! Do toho!“