Tri vety 2. – Zbúrať Slavín?

13. apríla 2022, elenaistvanova, Tri vety

Prof.Ing Julius Hlista MSc. (externý poradca US embassy BA), poverený komunikáciou za Veľvyslanectvo spojených štátov amerických s Európskou úniou, zástupca Vlády SR pre poskytovanie pomoci Ukrajine v súvislosti s prebiehajúcou vojnou, doborovoľník Open Society Foundation, člen politickej strany Liberálna strana Melešovci 

spustil petíciu za zbúranie Slavína, premiestnenie tiel ruských vojakov ktorí padli pri oslobodzovaní našej krajiny do Ruska a vybudovanie lunaparku na počesť USA – a nie, nie je to vtip, ani hoax.

 

Pozrite sa na jeho vyjadrovanie v petícii – skutočne by mal takýto človek, ktorý podľa mňa evidentne prekračuje morálne dno a svojou nenávistnou komunikáciou sa snaží fašizovať spoločnosť, kdekoľvek zastupovať nás, Slovákov  – nemal by byť radšej interným poradcom USA?

 

Nuž, hovorí sa, že vzdelanie a tituly ešte nikomu rozum nepridali, preto by mala škola človeka celkovo kultivovať – ach, na mieste tej vysokej školy, kde pán profesorom je, by som sa pod zem prepadla – buďte skutočne opatrní, ľudia, na akú školu si dávate deti…

 

 

Elena

 

P.S.:

Prof.Ing Julius Hlista MSc. (externý poradca US embassy BA), poverený komunikáciou za Veľvyslanectvo spojených štátov amerických s Európskou úniou, zástupca Vlády SR pre poskytovanie pomoci Ukrajine v súvislosti s prebiehajúcou vojnou, doborovoľník Open Society Foundation, člen politickej strany Liberálna strana Melešovci – a jeho nápad citovaný z peticie.com

 

Toto je petícia uvedomelých občanov Slovenska, ktorí sú proti zastaralému pomníku na Slavíne v Bratislave, ktorý proruskí politici, ako aj pomýlení občania z komunity Proputinovských dezolátov, zneužívajú na svoje ciele a oslavu zločineckého komunistického režimu.

Namiesto sovietského pamätníka navrhujeme vybudovať miesto, ktoré bude mať väčší prínos pre kultúru, obyvateľov, ako aj pre samotné mesto Bratislava v podobe prísunu finančných prostriedkov na jej rozvoj. Hlavný cielom je vytvorenie nového miesta oddychu, kultúry a zábavy, ktoré bude zamerané na prehlbovanie vzťahov s USA ako krajinou, ktorá je symbolom demokracie a slobody slova. Ďalej navrhujeme, aby pozostatky padlých vojakov boli premiestnené do Ruska.

– Na mieste by mohol byť postavený amfiteáter, ktorý Bratislava dlhšiu dobu nemá.

Rovnako v Bratislave chýba komplex pozostávajúci z aqauparku a wellness a preto by sme si vedeli predstaviť vybudovanie tohto komplexu priamo na Slavíne.

„Boh žehnaj Slovensku a USA“

 

 

 

Fujtajbl…