Kroky v tme 7. – Pokračovanie príbehu o biznise Sulíkovho syna. . .

19. augusta 2022, elenaistvanova, Kroky v tme

Príbeh s podnikaním Sulíka – syna nabral dynamiku, keď sa o vec začal zaujímať generálny prokurátor, ako o celej situácii píše článok v linku

https://www.topky.sk/cl/10/2365167/Zilinka-chce-tvrdo-zasiahnut-proti-Sulikovmu-synovi–Nebezpecne-vyzvy–Deti-jedia-za-peniaze-aj-exkrementy?fbclid=IwAR2MSGjgJcyHpnLAlbZl40VlL7D4CbDkyfBZQVDMgSWfQIOsSwelp3IdYr0

Vzniesol námietku proti zásahom tohto podnikania do ľudskej dôstojnosti plničov stávok – o to viac, že ide zjavne v niektorých prípadoch o osoby mladistvé.

 

Preverenie, či nedošlo ku porušeniu zákona, je podľa mňa určite namieste. Celý ten nápad pokladám za zvrátený. Nuž, ale nie som sama na svete, ľudia sme rôzni. A tak niektorí takúto – ako to samotný pán podnikateľ výstižne označil „primitívnu zábavu“ – ocenia, lebo je na ich úrovni. Čo už.

Samozrejme že treba jeho podnikanie trochu upraviť. Nejde o to, že len pre registrovaných má byť, ako sa o to snaží teraz. Podľa jeho predstavy by niektoré výzvy  mali plniť iba dospelí.

Nuž, ja si myslím, že všetky –  namiesto detí by tam mali vystupovať  iba dospelí. Najlepšie teda bude, ak výzvy bude plniť pán podnikateľ sám, prípadne s jeho otcom, hrdým na synovo podnikanie. Poviem vám, ak budú tie hlúpe stávky plniť oni dvaja sami, tak i sledovanosť prudko stúpne – a myslím, že ani generálny prokurátor v takejto verzii proti tomu podnikaniu nič mať nebude.

 

 

 

Elena