Óóó 7. – Ako prudko znížime dlhodobú nezamestnanosť na Slovensku. . .

7. februára 2023, elenaistvanova, Óóó

Ach, chcela by som vidieť štatistiku, koľko dlhodobo nezamestnaných je na dlhodobej PN – a samozrejme aj špecifikovanie podľa jednotlivých okresov a lekárov.

No i bez tej štatistiky sa púšťam do vylepšovania percent dlhodobej nezamestnanosti u nás.

Je to úplne jednoduché – dva v jednom geniálne prepojené, ako inak.

Pracujúci chlapi pracujú – tých potrebujeme na miestach, kde sú. Ale naši dlhodobo nezamestnaní môžu pokojne povinne  nacvičovať na obranu vlasti. Času majú dosť, zlepší sa tým ich životná úroveň – však nejaký príspevok k tomu nácviku patrí – a ešte aj užitočne vyplnia svoj voľný a voľný čas. Vyžaduje si to jedinú vec – aby všetkých dlhodobo PN-kových dlhodobo nezamestnaných chlapov u nás preveril vojenský lekár.

 

Naď môže mať z môjho nápadu radosť. Budeme mať kopy mladých a pripravených mužov, ktorí môžu bojovať zdatne za vlasť. Alebo nám prudko klesne dlhodobá nezamestnanosť?

 

 

Elena

 

P. S. palenque  nože, povedzte verejne – to by bojovať šli tí, ktorí teraz poctivo pracujú – a kto by robil namiesto nich? Azda tie ženy, ktoré pracujú, by robili 20 hodín denne? A naši dlhodobo nezamestnaní by len pohodlne sedeli a ruky naťahovali na hotové, lebo nemajú pracovné návyky, a ani ich nemožno uplatiť pri aktívnej príprave na obranu vlasti?

Predstavte si, vedomosti sa získajú vzdelávaním. A pracovné návyky prácou.