Založ si blog

Fúúú 6. – Očkovacia lobby u nás chce „očkovať“ už batoľatá. . .

V súčasnosti prebiehajúca štúdia o „očkovaní“ detí proti covidu od pol roka prebieha práve a mala by viesť ku ich možnému očkovaniu už od začiatku budúceho roka, ako píše článok v linku

https://www.podtatransky-kurier.sk/spravodajstvo/pripravuje-sa-covid-ockovanie-najmensich-vznikla-peticia-proti-vakcinacii-deti-a-mladeze

Podľa klinických skúšok to vyzerá tak, že budeme mať dve nové vakcíny – kvázi nové v zmysle zloženia. Jedna bude určená pre deti od 6 mesiacov do 5 rokov a druhá od 6 do 12 rokov a nad 12 rokov sa bude podávať taká vakcína, ako aj dospelým tak, ako je to aj teraz,“ 

hovorí MUDr. Elena Prekopová, akoby to už bola hotová vec.

 

A pre všetkých:  aby sme vedeli, že keď Pfizer povie, tak my to urobíme…

https://www.facebook.com/tomastaraba.sk/videos/1350946805300097

Veď prečo by nepovedal, keď z toho má také zisky?

 

Čo ukazujú štúdie očkovacích látok na ich účinky na deti vo veku <12 rokov?

Počiatočné zistenia o použití vakcíny COVID-19 u mladších detí sú vonku. Napríklad pri údere Pfizer údaje ukazujú, že 1/3 dávky pre dospelých je optimálny rozsah pre deti mladšie ako 12 rokov a staršie ako 5 rokov, povedal americkým médiám doktor Flor Muñoz z detskej nemocnice v Texase a Baylor College of Medicine. .

Aké prebiehajú skúšky očkovacích látok proti COVID u detí?

Moderna zahájila testovanie na deťoch so 6 795 účastníkmi v USA a Kanade  vo veku 6 mesiacov až <12 rokov 15. marca 2021

Účastníci mali byť rozdelení rovnomerne do troch vekových skupín, vrátane 6 až 11 -ročnej skupiny, z ktorých každý mal 2 265 účastníkov. Časť 1 štúdie pediatrickej vakcíny zahŕňa účasť účastníka vo veku od dvoch rokov do menej ako 12 rokov, ktorý dostane jednu z dvoch úrovní dávky (50 µg alebo 100 µg).

fizer/BioNTech | 31. marca 2021 | Pfizer a BioNTech testovali vakcínou prvé zdravé deti v štúdii fázy I/II/III na testovanie bezpečnosti a imunitnej odpovede proti COVID-19 u detí vo veku od 6 mesiacov do 11 rokov. Pfizer je v rýchlejšom časovom rámci. Skúšobná veľkosť je 3000 detí v skupine od 5 do 11 rokov. Spoločnosť zvolila údaje založené na dávkach 10 µg a 3 µg zhromaždené od 144 detí v štúdii fázy I. Do štúdie fázy II/III bude zaradených až 4 500 detí na viac ako 90 pracoviskách v USA, Fínsku, Poľsku a Španielsku.

Sputnik V | 5. júla 2021 | Skúška na deťoch vo veku 12-17 rokov sa začína v Moskve (na 100 dobrovoľníkoch, ktorí neboli predtým infikovaní COVIDOM).

Janssen | 2. september 2021 | Janssen, očkovacia skupina J&J, zaradila do svojej štúdie s očkovaním odhadom 4 350 mladistvých. Štúdia (kód: NCT05007080) je navrhnutá tak, aby vyhodnotila úrovne 2 dávok výstrelu (Ad26.COV2.S) u zdravých dospievajúcich vo veku od 12 do 17 rokov s cieľom zabrániť závažnému ochoreniu COVID. V súčasnej dobe nie sú k dispozícii žiadne výsledky štúdie.

SKÚŠKY NA VIACERÝCH MIESTACH

• Klinické štúdie boli dnes veľmi urýchlené. Prostredníctvom internetu je registrácia (požiadavka na získanie „informovaného súhlasu“) rýchla a vo veľkom rozsahu. Spoločnosť Pfizer napríklad oznámila, že vykonáva činnosť pre deti od 6 mesiacov do 11 rokov v 90 lokalitách – v USA, Fínsku, Poľsku a Španielsku.

• Moderna vykonáva klinické skúšky na malých deťoch na viac ako 100 miestach v USA a Kanade na viac ako 7 000 detských dobrovoľníkoch s plným súhlasom ich rodičov.

Kedy sa očakávajú výsledky týchto štúdií s pediatrickými vakcínami?

Spoločnosť Pfizer očakáva, že tento mesiac (už september 2021) bude mať výsledky pre skupinu 5 až 11-ročných. Výsledky pre deti vo veku od 2 do 5 rokov krátko potom. Výsledky pre najmenšie deti – od 6 mesiacov do 2 rokov – sa očakávajú v októbri alebo novembri.

Ide o štúdiu Pfizer/BioNTech na 4 600 účastníkoch 3 vekových skupín: 5 až 11-ročná veková skupina, veková skupina od 2 do 5 rokov; a 6-mesačná až 2-ročné veková skupina.

Clinicaltrials.gov ID pre štúdiu Pfizer je NCT04816643.

 

Pritom mnohé informácie o vakcínach sú prinajmenšom pochybnosť vyvolávajúce, ak nie rovno hrozivé

A ak dumáte, prečo naši lekári sú takí očkovaniachtiví, pozrite sa tu

 

Je nutné nastoliť právny stav,

aby sa ľudia s poškodením zdravia po vakcinovaní v tom pokuse domohli spravodlivosti a odškodnenia, ak ich štát núti sa vakcinovať vydieraním.

Skutočne opakovane varujem pred tým, že zúfalí ľudia po poškodení zdravia v tom vakcinačnom pokuse, či už ich vlastného zdravia, alebo zdravia ich blízkeho, či nebodaj JEHO SMRTI môžu reagovať skratovo a brať spravodlivosť do svojich rúk. A nebodaj, keď sa potvrdí, že vakcína evidentne na základe svojho obsahu mala zámer ich poškodiť… 

Kam si myslíte že sa schováte, očkovači? Že budete potom ako by sa nič nestalo spokojne žiť medzi ľuďmi, ktorým ste pozabíjali blízkych, a ľuďmi, ktorí následky „očkovania“ ponesú na svojom zdraví? Skutočne sa nedívate dva kroky dopredu? 

Je potrebné zaviesť trestnoprávnu zodpovednosť za škodu voči očkovanej osobe. Zodpovední verejní činitelia a ani priami očkovatelia – lekári sa nesmú vykrútiť z viny za spôsobenú škodu. Očakávam, že keď sa začnú veci od základu riešiť, budú ich všetých súdiť ako vojnových zločincov.

Prosím, tí ktorí máte nejaké následky po očkovaní, začnite ich riešiť s právnikmi – ponúkajú vám aj bezplatnú právnu pomoc – nech potrestáme vinníkov zákonnou cestou.

 

 

Elena

 

K diskusii

mirius  To je pravda, riadnymi očkovacími látkami sa deti očkujú. A preto som dala podnet, ab sa označovala účasť v tomto pokuse pravdivo ako účasť vo vakcinačnom pokuse – a nie ako očkovanie. Aby ľudia neboli klamaní a do omylu uvádzaní.

 

 

 

Takže tak 8. – Spoločná zodpovednosť – spoločná basa. . .

19.04.2024

Opakované testovanie národa sa označovalo ako Spoločná zodpovednosť. Veru, to vydarené podujatie Matoviča a jeho inšpirátora Pavelku, ktorý sa vydával za epidemiológa – skôr by sme ho mohli označiť ako Zločin storočia, veď šlo o trestný čin, realizovaný vládou na vlastnom národe s verejne prezentovaným hrubým nátlakom, ktorému boli ľudia vystavení pod [...]

Takže tak 7. – Bude Dolinková klinec do truhly vláde?

19.04.2024

Dolinková zavádza platby u lekára – vraj „len 5 eur“. Ibaže zakaždým, a u každého lekára – takže ak potrebujete u špecialistu predpísanie liekov či pravidelnú kontrolu, a máte takých špecialistov troch a raz zájdete k všeobecnému lekárovi, chronicky chorému pacientovi urve tento nápad hneď 20 eur navyše z rozpočtu mesačne. Iste, „iba [...]

Cesta duše 10. – Ťažké časy. . .

18.04.2024

Čaro rozprávok je v ich pravdivosti. Vypovedajú o živote tak veľa… Veru, spomínate si kde začína rozprávka? Za siedmymi horami a siedmymi dolami, kde sa voda sypala a piesok sa lial. Tam, hodne ďaleko, kde je všetko naopak než ako by malo byť, práve tam sa začína rozprávkový príbeh. Musíte skrátka prejsť ťažkými časmi, a všetko v živote sa vám musí prevrátiť. [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,851
Celková čítanosť: 8985751x
Priemerná čítanosť článkov: 3152x

Kategórie