Založ si blog

Za slovami 6. – Povinne očkovať?

Skutočne nechápem, prečo sa podaktorí sťažujeme na vládu – robí pre nás, čo len dokáže.

Napríklad ihneď po zistení tej nákazy omikron zastavila lety zo 7 afrických krajín

https://spravy.rtvs.sk/2021/11/slovensko-zastavilo-lety-zo-siedmich-africkych-statov/

do ktorých zo Slovenska nič nelietalo. Hovorí sa tomu predvídavosť, či nie?

 

A najnovšie nás chcú pred tou nákazou chrániť povinným očkovaním.

Vraj jediná cesta je to – preboha, kde to študovali všetci tí komisionálni experti, keď ich nenaučili  nič o tom, že existuje aj prevencia a liečba? Tá lekárska fakulta by sa mala pod zem prepadnúť za tú ich nedovzdelanosť.

Vyzerá to ušľachtilo, ako nás chcú tým očkovaním zachraňovať – pokým si človek neprečíta, že tá látka, ktorú označujú ako vakcínu, je len podmienečne schválená. A že de facto i de jure ide o štádium klinického pokusu.

Nič nemení na veci to, že u nás neprebieha klinický pokus. Nechápavým vysvetlím, že skutočne nie sme do neho zapojení –  pravdaže, lebo to by farmafirmy museli i  u všetkých u nás očkovaných sledovať oficiálne ich zdravotný stav po očkovaní a evidovať všetky dopady pravdivo. A platiť všetkým za účasť v tom pokuse. Lenže nie je to ani žiadne oficiálne očkovanie, lebo všetci vieme dobre, že klinické pokusy ukončia farmafirmy v rokoch 2022 až 2023 – na svojich stránkach výrobcovia vakcín oznamujú presné údaje konkrétne.

Posudzovanie možnosti  nás nasilu  zapojiť do toho pokusu, teda povinne očkovať, robila Kolíková a jej company – no zjavne vidia, čo chcú vidieť. Lebo doktor Drgonec, ktorého pokladám za experta ja, upozornil na vratké nohy tohto  ich právneho stanoviska. Nepochybne na medzinárodnom súde zavážia – a podstatne viac – medzinárodné dokumenty.

 

Táto vláda účelovo až do roku 2025 obmedzila naše právo brániť sa právne voči škodám v súvislosti s pandémiou na slovenských súdoch

https://www.hlavnespravy.sk/pravnicky-bubnuju-na-poplach-do-roku-2025-sa-nemozno-dovolat-posudenia-pandemickych-nariadeni-slovenskymi-sudmi/2536490

a keďže Zámer sveta má zmysel pre humor – tak podať podnet na medzinárodný súd môžete bez akéhokoľvek prieťahu súdmi na Slovensku, Podraz voči vlastným občanom sa tejto vláde vypomstil a nemajú šancu zastaviť podania na medzinárodný súd. No to je tak, keď vám zákony zostavuje Kolíková, drahá vláda.

Bola by som teraz skutočne opatrná pri jej právnych analýzach o povinnom očkovaní. Aj pri úvahách o ňom – lebo akékoľvek vydieranie občanov, najmä tých pracujúcich. rozhodne nemusí dopadnúť podľa vašich predstáv. Nepodarilo sa vám ešte rozbiť solidárny systém? Nuž, ľahko sa to môže stať. Lebo podnikateľov ničíte uzavieraním ich prevádzok a obchodov. A vydieranie zamestnancov povinnoočkovaním môže viesť ku ich strate ochoty solidarizovať.

 

Povedzme si pravdu otvorene, drahá vláda.

Zamestnanci, ktorí poctivo pracujú, sú pre tento štát dojnou kravou. Platíme si sami cestu do práce a z práce, nijako si to nemôžeme odrátať z daní, hoci to mesačne nie sú malé sumy. Na cestu do práce denne míňame niektorí kopu času. Minulý rok som ja v rámci opravy spadnutej cesty denne dochádzala hodinu a pol do práce a ďalší rovnaký čas z práce.

63% odpracovaného dávame na solidárny systém a štát – necelé dva dni robíme pre seba a svoju rodinu, takže keby sme sa vykašľali na solidaritu a štát, oddychujeme každý týždeň s týmto príjmom 5 dní. Platíme všemožné odvody a robíme za žobrácke mzdy v porovnaní s inými európskymi krajinami.

Okradli ste nás teraz o časť budúcich dôchodkov, lebo do systému dôchodkového „poistenia“ dávame stále rovnako, nie menej, len nám menej na budúcich dôchodkoch vyplatíte.

Okrádate mnohých z nás aj na nezvyšovaní platov, lebo inflácia je, len naša mzda sa nerastie.

A táto vláda nás tu bude šikanovať a obmedzovať, pokiaľ sa nezapojíme povinne do dobrovoľného KLINICKÉHO POKUSU?

Takže tak, fašisti. Dehumanizovať, zastrašovať a zneužívať. Mali by sme byť obmedzovaní my, ktorí pracujeme  viac ako 3 dni z 5 na tento štát a iných ľudí, ak odmietneme účasť v tom pochybnom vakcinačnom pokuse? To vážne, drahá vláda, nad takým niečím čo i len uvažujete? Myslíte si, že stačí len tak jednoducho vydať nejaký paškvil v akože „zákonnej podobe“ a my budeme bezmocne vystavení vašim darebáčinám všetkého druhu?

Za očkovanie tí vakcinátori nezodpovedajú? Ani za poškodzovanie nosnej sliznice nejakým neznámym indivíduom, ktoré nás testuje, nič nevymôžeme? Ak úkon robí zdravotník  a ide o zdravotný úkon, tak by mal byť na papieri o výsledku testu či o očkovaní jeho čitateľný podpis. Patrím k tým, ktorí sa nútene dookola povinne testovali, lebo sme chodili do práce – nielen celoplošne, ale i potom pravidelne. A k tým, ktorým krvácala nosná sliznica z toho „odborného testovania“. A tak sa pýtam – poinformovali ste tých testovačov a vakcinátorov, že od roku 2025 bude možné žalovať za spôsobenú škodu na zdraví i na našich súdoch? A ak vakcinovanie spôsobí trvalé následky, tak podpis informovaného súhlasu nepomôže – lebo očkovaný bol oklamaný, nebol riadne informovaný, že ide o štádium klinického pokusu s tou látkou. Poučte sa z tých sterilizovaných rómskych žien – tie podpísali súhlas so zákrokom – a teraz sa im budeme skladať na odškodňovanie.

Mám dosť tejto vlády, aj jej voličov, a aj jej manipulovania následkami, ktoré by sme mali niesť my, ktorí tu slušne žijeme a čestne pracujeme, ak odmietneme účasť v pochybnom klinickom pokuse.

Jedno je isté, že tá fašistická inšpirácia hesla Vakcína je sloboda nebola náhodná – ale jasne signalizovala, že tu ide o úmysly podobného razenia, aj metódy a ja pevne verím, že i záver celého procesu bude rovnaký – jeho vinníci skončia hodne, hodne vysoko – odsúdení na trest smrti obesením.

 

Takže – pôjdeme za pravdou krok za krokom.

  1. Ak je toto vyhlásené ako pandémia, napĺňa kritériá jej vyhlásenia?
  2. Ak sme v tretej fáze klinického testovania, kde sú výsledky prvých dvoch?
  3. Ak sme uzavreli zmluvu s farmafirmami, prečo ju nemáme celú vidieť? Sú to peniaze nás občanov, čo tam vláda vráža, tak máme právo vedieť, kam a za akých podmienok sú investované.
  4. Ak pre podmienečné schválenie vakcíny naštudovali tú kopu papierov ohľadne zmlúv s farmafirmami za tri mesiace, teraz chcú odklad do roku 2076, kým zverejnia údaje o Pfizeri a výsledkoch jeho klinických skúšok? Vraj to nestíhajú naštudovať? Nech sa netrápia, akonáhle zverejnia podklady my to podaktorí naštudujeme za mesiac – a oboznámime ich s tým, čo tam je.  A pre naivných podotýkam – že v oboch prípadoch ide o tie isté papiere.
  5. Ak je covid také nebezpečné ochorenie, prečo sa nesmie pitvať takýto človek, aby sme sa o chorobe naučili čo najviac?

Už len toto samo osebe stačí, aby žiadna zodpovedná vláda nezatiahla svojich občanov do tohto pochybného experimentu

Namiesto toho neočkovaných chce táto vláda šikanovať a obmedzovať? Robí z nás nepriateľov štátu? Veď dobre – ale potom štát bude našim nepriateľom.

 

P. S.:

Drahá vláda, nielen na ranči v Austrálii, ale ani na Marse sa neukryjete pred rozzúrenými občanmi, keď celú tú špinavosť prehliadnu.

Tri indície čitateľom, ktoré im pomôžu pochopiť veci:

  1. ČO je covid-19 a kde má hniezda?
  2. KTO je Martin Pavelka,  autor nápadu celoplošného testovania a prvý autor klinickej štúdie o testovaní, vydávajúci sa za epidemiológa?
  3. A slová patologičky v Česku

https://www.facebook.com/100006805447591/videos/608490143682987

 

Pravdu na stôl 11. – Nedos. . . e náš život znovu. . .

27.03.2024

Na rovinu – niektorí ste svojim sprostým a nepremysleným hlasovaním ovesili na náš krk bývalú vládu. Obrala nás o čo mohla, zadlžila aj budúce generácie, naše deti a vnukov. Narobila tu kopec špinavostí – počnúc opakovaným núteným testovaním národa pod existenčným nátlakom, cez nútené vakcinovanie sa mnohých podmienené finančným vydieraním, až po [...]

Pravdu na stôl 10. – Urobme si s voľbami poriadok. . .

26.03.2024

Voliť má každý volič raz – ak niekto volí opakovane, ide podľa mňa o zámerne podvodné konanie. Nie, nie je to sci-fi – zjavne takto niektorí občania u nás volebne konajú, potvrdzuje to aj článok v linku [...]

Pravdu na stôl 9. – No konečne niekto pravdu povedal. . .

26.03.2024

Tie davy ľudí, ktorí sa cítia ako nebinárni, lustre, psíky, oni a ono a ktovieako ešte – odkiaľ sa tu len nabrali? Túto otázku som si kládla opakovane, lebo veď homosexuálne orientovaní ľudia žili i v minulosti medzi nami, ale ľudia cítiaci sa ako oni, či ono, či ako luster – to mi pripadalo ako nóvum. Vyvíja sa nejako pohlavná identita v čase a mení sa? [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,841
Celková čítanosť: 8936585x
Priemerná čítanosť článkov: 3146x

Kategórie