Založ si blog

Čas lumpov 1. – Ako statočné ženy proti migrantom bojovali. . .

Migranti prichádzajú na Slovensko, hoci jasne vidia, že tu nie sú vítaní. Spokojne odsotia ženy, ktoré bránia vlastnú krajinu pred ich príchodom namiesto vojakov a policajtov. Keď bolo treba celoplošne testovať národ, tak sme mali hromady policajtov a vojakov, a tí namiesto obrany vlasti celé dni spisovali údaje občanov neoprávnene a ktovie kam sa to poslalo – pevne verím, že raz budú kovidzločinci súdení a budú to musieť národu priznať, čo robili s ich armádou spisovanými údajmi. No ale už dospisovali údaje a mali by pohnúť zadkom, aby strážili naše hranice – pravdaže nie pred Rusmi, lebo tí tu nie sú, ale pred migrantmi. Lebo tí tu sú a nemajú tu čo robiť.

Tak by sme mohli nazvať situáciu, ktorú zachytáva video v článku v linku

https://banskabystrica.zoznam.sk/toto-video-zaplavilo-internet-zeny-sa-pustili-do-migrantov-odmietali-ich-pustit-cez-hranice/

Problémy s migrantami majú viaceré slovenské mestá a obce. Situácia sa každým dňom zhoršuje čoraz viac. Najnovšie sa s nimi stretávajú obyvatelia Veľkej Čalomije v Banskobystrickom kraji. Na hraniciach sa totiž pohybujú desiatky migrantov, ktorí ohrozujú domácich.

Sme krôčik od priameho konfliktu s migrantmi, neviem či si to niekto z kompetentných a zodpovedných uvedomuje. Je potrebné im prestať poskytovať akúkoľvek pomoc, lebo inak sa sem neprestanú ťahať. A ak sa budú zo strany ostatných štátov realizovať kontroly hraníc, zostanú na našom území bez možnosti prechodu ďalej. Čo tu budú robiť – budeme kŕmiť desaťtisíce nelegálnych migrantov z ktovie akých krajín v situácii, že ľudia budú zúfalí z vlastnej životnej situácie? Dobrovoľne sotva.

Hrnú sa za „lepším životom“ – v západných krajinách sa bez vzdelania a ovládania jazyka chcú dostať k dobrému životu akým spôsobom? Navyše prichádzajú do Európy evidentne s podvodom, ako sa ukazuje podľa správ, poukazujúcich na nájdené roztrhané pasy rôznych krajín. Dokedy bude prichádzať takáto banda špekulantov na naše územie bez akýchkoľvek prekážok? Lebo je tu zima – ochladenie spôsobí, že migranti sa začnú pchať ľuďom do bytoviek či domov. Je otázkou krátkej doby, kedy tu nastane problém a vypukne násilie – lebo ľudia im budú brániť vo vstupe do vlastných obydlí.

A samozrejme, ako naznačuje už úvod blogu,  migranti prichádzajú sem bez akejkoľvek úcty voči miestnym obyvateľom – spokojne odsotia ženu, spokojne vylámu striešku na autobusovej zastávke, aby si urobili vatru ako sa stalo v Muráni. Keby som zapálila vatru na autobusovej zastávke ja, do pár minút by dopálila polícia, a robili by so mnou poriadky. Migranti tam vatru mali po celú noc a nikto z tých, ktorí to mali riešiť, ani okom nemihol.

 

Prvé problémy s migrantmi po zavedení kontroly hraníc sa už aj ukazujú – zostávajú tu „visieť“, ako ukazuje článok v linku

https://www.teraz.sk/regiony/v-t-javorine-sa-objavila-skupina-migran/745470-clanok.html?utm_source=teraz&utm_medium=organic&utm_campaign=click&utm_content=.%253Barticle%253Bw%253BwSpr%25C3%25A1vy%253BSpr%25C3%25A1vy%253BRegi%25C3%25B3ny

Spokojne si vatru robili, drevo ľuďom pobrali – ako z vlastného. Ak sa ochladí a začnú sa pchať ľuďom do bytoviek, kto tu zabráni  konfliktu?

Ak nám tu migrantov pribudne, budú nakoniec policajti útočiť proti vlastným občanom, ktorí budú chrániť svoje územie a obydlia, keďže štát im bezpečie nezaisťuje?

 

 

Elena

 

P.S.: Ak nám niekto bude tvrdiť, že v Sýrii je vojna a preto nemožeme migrantov vyhostiť, tak verejne klame. V Sýrskej arabskej republike nie je vojnový stav, vyskytujú sa tam len útoky teroristov – ale tie sú aj v západných krajinách.

 

k diskusii  palenque  A mám toho dosť, toho Vášho tárania. Nie je v poriadku v právnom štáte, aby sa tu vrágali desaťtisíce ľudí cez hranice nelegálne. A už vonkoncom nie je v poriadku vydávať im falošné doklady s nepravdivým údajom, kŕmiť ich tu a ubytovávať, a pomáhať im de facto ako spolupáchateľ v nelegálnom prechode do ďalších krajín.  Nič z toho nie je v poriadku v právnom štáte. Ak ste to nepochopili, chyba nie je v mojom vysvetlení, ale vo Vašom IQ:

 

Ariadna 11. – Ach, cesty, prach ciest. . .

08.05.2024

Vietor duje od polnoci u nás šialene, možno aj prach ciest rozmetáva. A možno privieva prach spomienok, aby sme nezabudli na časy, ktoré boli. 8. máj k tým časom rozhodne patrí. Výročie ukončenia 2. svetovej vojny je dátum, ktorý by sme si mali pripomínať s najväčšou úctou. Lebo vojna je zlo. Každá vojna. Utrpenie, ktoré zažívali ľudia v časoch 2. svetovej vojny, je [...]

Ariadna 10. – Ako som na umenie skoro zanevrela. . .

07.05.2024

Poviem vám, teda, plánovala som sa popri písaní aj inak umelecky rozvíjať. Maľovanie ma láka, keď budem mať chvíľu voľného času. No ale šok z umenia som zažila v tomto týždni, tak nad prínosom niektorých foriem umenia v tejto chvíli dumám. Umelecké vystúpenie pražskej umelkyne ma ohúrilo, ako píše článok v linku [...]

Ariadna 9. – Jeho matka mala radšej potratiť. . .

07.05.2024

Dnes zasa bombový deň mali vo VUB-ke celoslovensky, a aj v základných školách piatich krajov https://myzahorie.sme.sk/c/23326738/vo-viacerych-skolach-opat-nahlasili-bombu.html?ref=najcpodcl Tak už šiestich https://www.startitup.sk/aktualne-na-skolach-v-siestich-krajoch-slovenska-su-desiatky-policajtov-evakuuju-pre-bombovu-hrozbu/ Bombová hrozba bola skúmaná aj v Žiari nad Hronom, kde [...]

SR polícia NAKA Kuciak vražda podozrivý zatknutie NRX

Škole sa vyhrážal bombou. NAKA zadržala 14-ročného mladíka

08.05.2024 17:07

Policajti odosielateľa e-mailu vypátrali a zadržali do 24 hodín.

vojna na Ukrajine

Prispelo už 65-tisíc darcov. Zo zbierky suplujúcej štát sa nakúpi žiadaná delostrelecká munícia

08.05.2024 15:57

Za 22 dní sa iniciatíve Mier Ukrajine podarilo vyzbierať celkovo 4 165 309 eur.

vojna na Ukrajine, Volodymyr Zelenskyj

Ukrajina do vojny posiela väzňov. Po vzore Ruska však nejde

08.05.2024 15:14

Norma by mala pomôcť doplniť ukrajinské jednotky a striedať vojakov vyčerpaných po dvoch rokoch bojov.

Kybernetické útoky - autá

Bombové hrozby na školách boli pravdepodobne kybernetickým útokom, uviedla polícia

08.05.2024 15:03, aktualizované: 15:20

Po páchateľovi polícia pátra.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,865
Celková čítanosť: 9044798x
Priemerná čítanosť článkov: 3157x

Kategórie

Archív