Založ si blog

Bordel 3. – Čo sa to s nami stalo?

Zvrhlý biznis s liekmi proti covidu sa tu zrejme rozbieha, pričom rady mŕtvol bez zábran ktosi kopí pre naplnenie svojich vreciek.

Matovič za chvíľu bude vystupovať ako najväčšie zlo tejto planéty – on sám celú túto situáciu s koronou u nás podľa niektorých zavinil.

Mlčíme a prizeráme sa, ako zlo prerastá do našich životov tisícimi korienkami.

Čo sa to s nami stalo?

Čo sa to s nami všetkými stalo, že v tejto podivnej dobe nevieme nájsť správnu cestu?

 

To nie ja, to on

– ukazujeme spokojne na Matoviča, ktorý vraj aj s Mikasom zodpovedá sám za celý tento marazmus s koronou u nás. Nie žeby žiadnu vinu nemal, lebo on povolil beztestovo a bezkaranténovo u nás, aj na povinné testovanie pracujúcich núti, čím na kopu chodia zdraví i chorí. Napríklad Rakúšania zadarmo ľuďom domáce testy dajú

Rakúsko bude od marca ponúkať v lekárňach zdarma domáce testy na koronavírus

Namiesto prevzatia vlastnej spoluzodpovednosti však naňho takto ukazujú i všetci tí, ktorí cez hranice chodia bez testov a karantény, dovolenkovo či za prácou, a nákazu sem navláčajú. Alebo kamsi pol Slovenskom za prácou na týždňovky cestujú. Isteže, pendlerská práca pre mnohých znamená živobytie rodiny, chápem to. Ľudia putujú za prácou kade-tade – do Talianska, Nemecka, Poľska, Rakúska, Švajčiarska, alebo hoci aj do Bratislavy. Byť si vedomý rizika prenášania nákazy by mal byť každý a ostatných ohľaduplne chrániť. Ibaže nie tak dávno na socsieťach vypisovali podaktorí bagatelizujúco. A mnohí i dnes deti do škôl tlačia, pozitívni do obchodov sa hrnú a kade-tade so psami sa prechádzajú, no des.

Iba Matovič a Mikas? Keby fungovala štátna karanténa seriózne a nepretržite od jari, a prechody hranicami len s testom bezvýnimkovo by boli, nemali by sme dnes tie rady mŕtvych.

Kolegyni otec zomrel, nákaza covidom mala rýchly priebeh. I ďalšie dve známe naň včera zomreli, jedna dnes ráno. Nie, nemienim si zvykať na zaobchádzanie s ľudskými životmi ako s popísaným papierom, pokrčíš a zahodíš do koša.  Mám úctu ku každému jednému z tých životov a  priala by som im, aby žili. Preto opakovane hovorím v mojom blogu otvorene o tých, ktorí nákazu prenášali spoza hraníc – lebo bez dospelej zodpovednosti všetkých nás sa tu nápravy situácie nedočkáme.

 

A kšefty s liekmi?

Na ministerských tlačovkách počúvame, že ide o ošiaľ z Ivermectinu a eufória je prehnaná, uvádza článok v linku a kladie otázku, či ide o nedostatok skúseností lekárov s liekom, alebo o čosi úplne iné – napríklad aj o PRACHY, PRACHY, PRACHY…

Prečo nie Ivermectin, ide o Jarčuškov biznis s iným liekom?

Ak by šlo o biznis, navyše so zasa raz nelegálnou klinickou štúdiou, tak je to na trestné stíhanie aktérov.

Lebo veď posúďte sami

17.12. schválil minister Krajčí neregistrovaný liek na klinické použitie pre prevenciu a liečbu COVID-19 – Polyoxidonium. Ide o liek firmy Petrovax, ktorý klinicky testuje a chce predávať na liečbu COVID-19 najbohatší Rus Vladimír Potanin. A klinické skúšky lieku pre COVID v Košiciach zastrešuje Prof. Pavol Jarčuška v Univerzitnej nemocnice L. Pasteura.

Áno – to je presne ten pán, ktorý pred časom vykladal, ako nás všetkých treba povinne očkovať, bez ohľadu na náš súhlas či nesúhlas. Pán si zrejme pomýlil časy – fašistické pokusy na ľuďoch už nejaký ten čas majú stopku. A zrejme ani štúdia toho overovaného lieku  (ešte stále mi nie je jasné, že či ľudia v nej zapojení sú informovanými účastníkmi pokusu, alebo len jeho nevedomými obeťami) nebude charitatívne dielo.

Ako poukazujú informácie zo spomenutého článku,

MUDr. Michal Piják ešte pred COVID pandémiou uviedol Polyoxidonium ako príklad skorumpovanej medicíny v slovenskom zdravotníckom absurdistane. „Cena lieku je 95,- Eur, pacient dopláca 23,75 Eur, zvyšok hradí poisťovňa. Tento liek si v lekárni v Rusku kúpite za priemernú cenu 23,25 Eur voľnopredajne. Komu teda zdravotná poisťovňa hradí ten zvyšok 71,25 Eur?“

No prosím, kde sú orgány činné v trestnom konaní? Kde je pán generálny prokurátor?

Azda preto je pre média pán profesor Jarčuška taký skeptický o Ivermektíne?

 

Zaujímavé je, že slovenskí lekári samotní s ním majú dobré osobné skúsenosti. Tak na čo sa čaká?

Lekár Török: Ivermectin na sebe úspešne vyskúšali aj slovenskí lekári s ochorením Covid-19

A keď už sme pri Ivermectin, mohli by sme ho dostať aspoň pre tých najviac potrebných, s pomocou Francúza na Slovensku žijúceho. Tak sa teda pozrime na jeho ponuku, dávam celý list, detaily nájdete v článku v linku

Šľachetný návrh: Francúz žijúci na Slovensku ponúka zabezpečiť liek proti COVID-19

Vážený pán minister,

týmto sa na Vás obraciam v súvislosti s dovozom lieku Ivermectin na územie Slovenskej republiky. Napriek tomu, že liek Ivermectin nie je na Slovensku registrovaný, Ministerstvo zdravotníctva povolilo jeho používanie, teda používanie neregistrovaného lieku na terapeutické použitie a to prvýkrát dňa 26.1.2021, kedy bolo na terapeutické použitie povolených 5000 balení lieku Ivermectin tablets IV-Bect 6tbl 100x6mg v indikácii prevencia a liečba ochorenia COVID-19 pre potreby zdravotných zariadení v Slovenskej republike, následne dňa 8.2.2021 bolo povolené terapeutické použitie 3000 balení lieku Ivermectin Tablets USP IverJohn-6 tbl 100x6mg v indikácii prevencia a liečba ochorenia COVID-19 pre potreby zdravotníckych zariadení v Slovenskej republike a zároveň dňa 8.2.2021 bolo povolené terapeutické použitie 7000 balení lieku Ivert 6 tbl 4x1x6mg v indikácii prevencia a liečba ochorenia COVID-19 pre potreby zdravotníckych zariadení v Slovenskej republike.

Nakoľko liek Ivermectin preukázateľne pomáha pri liečbe a prevencii ochorenia COVID-19, načo som mimochodom poukázal v mojich predchádzajúcich listoch, chcel by som týmto ponúknuť Slovenskej republike pomoc pri zabezpečovaní dodávok lieku na Slovensko, za účelom efektívnej liečby a prevencie tohto ochorenia.

Konkrétne by som Slovensku vedel vo veľmi krátkom čase zabezpečiť dodanie 8900 kusov produktu dodávaného spoločnosťou …………… (redakcia nezverejňuje názov dodávateľskej spoločnosti- pozn.PL.sk) ktorý je dnes predávaný v Západnej Afrike a vo Francúzsku. Tento produkt pritom slúži primárne na doplnenie klinických štúdií predmetom ktorých je účinnosť lieku na boj s ochorením COVID-19 ako aj využívanie produktu v čase núdze, pričom v rámci tejto schémy môže byť dodaný aj na Slovensko. Dalšie dodávky lieku je možné zabezpečiť začiatkom apríla v dopredu dohodnutom množstve.

Chcel by som v tejto súvislosti ešte podotknúť jednu veľmi dôležitú vec: mojim zámerom nie je na tejto dodávke lieku akokoľvek zarobiť, mojim jediným úmyslom je výlučne pomôcť občanom Slovenskej republiky. Z tohto dôvodu by som preto aj navrhoval a odporúčal, aby Ministerstvo zdravotníctva SR bolo v priamom kontakte a zmluvnom vzťahu s dodávateľom lieku a priamo s dodávateľom aj dohadovalo podmienky dodania lieku. Z mojej strany by som mohol pomôcť Ministerstvu zdravotníctva SR pri dohadovaní cenových podmienok nakoľko mám dobrý prehľad o podmienkach, za ktorých je tento liek dodávaný do iných krajín EÚ. Moja pomoc v tomto zmysle by však bola taktiež nezištná a bez akéhokoľvek nároku na odmenu.

Som pripravený pomôcť a rád by som týmto spôsobom chránil chcem týmto spôsobom chrániť zdravie občanov Slovenskej republiky. Verím, že je potrebné využiť všetky dostupné prostriedky, aby sme spoločne prekonali ochorenie COVID – 19 a dokázali ochrániť životy mnohých občanov, ako aj znovu naštartovať slovenskú ekonomiku. Považujem za česť pomôcť ochrániť život a zdravie občanov Slovenskej republiky. Na Slovensku žijem dlhodobo a ľudia sú tu veľmi milí a prívetiví.

Chcel by som preto na Vás apelovať, aby ste mi umožnili pomôcť Vám so zabezpečením tohto lieku, aby sme spolu mohli pomôcť obyvateľom Slovenskej republiky. Prosím berte na vedomie, že zásoby tohto lieku sú momentálne veľmi vzácne a aj vzhľadom na aktuálnu veľmi zlú zdravotnú situáciu na Slovensku je potrebná veľmi rýchla odpoveď a reakcia zo strany Ministerstva zdravotníctva SR.

 

No čo, ľudia, koľko chorých na covid-19 ešte zomrie, kým konečne dovezieme Ivermectin aj do lekární, aby bol voľne prístupný na ochranu našich životov a zdravia? 

 

 

Elena

Pravdu na stôl 11. – Nedos. . . e náš život znovu. . .

27.03.2024

Na rovinu – niektorí ste svojim sprostým a nepremysleným hlasovaním ovesili na náš krk bývalú vládu. Obrala nás o čo mohla, zadlžila aj budúce generácie, naše deti a vnukov. Narobila tu kopec špinavostí – počnúc opakovaným núteným testovaním národa pod existenčným nátlakom, cez nútené vakcinovanie sa mnohých podmienené finančným vydieraním, až po [...]

Pravdu na stôl 10. – Urobme si s voľbami poriadok. . .

26.03.2024

Voliť má každý volič raz – ak niekto volí opakovane, ide podľa mňa o zámerne podvodné konanie. Nie, nie je to sci-fi – zjavne takto niektorí občania u nás volebne konajú, potvrdzuje to aj článok v linku [...]

Pravdu na stôl 9. – No konečne niekto pravdu povedal. . .

26.03.2024

Tie davy ľudí, ktorí sa cítia ako nebinárni, lustre, psíky, oni a ono a ktovieako ešte – odkiaľ sa tu len nabrali? Túto otázku som si kládla opakovane, lebo veď homosexuálne orientovaní ľudia žili i v minulosti medzi nami, ale ľudia cítiaci sa ako oni, či ono, či ako luster – to mi pripadalo ako nóvum. Vyvíja sa nejako pohlavná identita v čase a mení sa? [...]

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.

Peter Kotlár

Kotlár identifikoval zásahy do ľudských práv a slobôd počas pandémie covidu

28.03.2024 19:02

„Odbornej konferencie“ sa zúčastnila aj ministerka kultúry Šimkovičová.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,841
Celková čítanosť: 8936369x
Priemerná čítanosť článkov: 3146x

Kategórie