Založ si blog

Bordel 2. – Legalizanti a nelegalizanti. . .

Akosi priveľa mŕtvych.

Akosi priveľa špiny.

Akosi priveľa otázok bez odpovedí.

Pokračujeme v úvahe o generálovi Lučanskom, Františkovi Bohmovi a kadečom, čo s tým súvisí…

 

Zásadná otázka – bol generál Lučanský legalizant? A bol legalizant František Bohm?

Mohol by nám ju možno zodpovedať generálny prokurátor. O toho verejné vyjadrenie k téme by som celkom stála, aj by som mu verila.

Lebo šéfovi SIS veru neverím, ani minulému, ani terajšiemu – otvorene poviem, ani keby mi z novín predčítali správu o počasí, tak by som im neverila.

 

Ak ste počúvali pozorne Forischovu nahrávku v mojom včerajšom blogu, jasne vysvetlil úlohu legalizantov a to, že konajú s podporou štátu

(Ne)vidíme 10. – Ako to bolo s Lučanským a Bohmom. . .

Potom je vám jasné, že ak boli obaja legalizanti, tak ich činnosť bola vykonávaná s vedomím štátu, krytá štátom a nemali za čo byť trestaní.

 

Takže poďme do pravdy, tvrdo a otvorene, drahá vláda – bol generál Lučanský LEGALIZANT?

Potom sme potvrdili vraždu v priamom prenose, aj bez kadejakých nahrávok z basy a vyšetrovacej komisie.

Lebo aký by mal legalizant dôvod na samovraždu? 

 

A čo sa týka Bohma, tak KTO A ČÍM HO DOTLAČIL K TEJ VÝPOVEDI?

Böhma, ktorý sa zastrelil, vraj trápili výčitky svedomia kvôli smrti generála Lučanského

Böhm ťažko niesol predovšetkým to, že v diskusiách pod článkami mu ľudia pripisujú zodpovednosť za smrť generála Lučanského a tiež mu priali, aby zomrel. Zjavne sa nemohol chváliť tým, že boli obaja legalizanti, a tak sa im nemalo nič stať ani jednému.

Böhm, ktorý nelegálne podnikal s pohonnými hmotami s predstaviteľmi zločineckej skupiny takáčovcov Martinom Mikulcom, Matejom Zemanom alias Zemákom a Ľubošom Kudličkom, po návrate z väzby predal všetky luxusné autá a motorky a vzdal sa aj reštaurácie Csárda u Vincka v Stupave. Jeho obchodný partner Mikulec spáchal samovraždu ešte v priebehu leta 2020, keď ho polícia obvinila a bol naňho vydaný zatykač. Mikulec sa vtedy nachádzal na území Chorvátska a na Slovensko sa už nikdy nevrátil živý.

 

Generál Macko: Koľko miliárd a aké veľké tlaky sú v pozadí, keď kľúčoví svedkovia radšej volia smrť?

generál Macko upozorňuje, že narastá počet tragédií v súvislosti so stíhaním mafie, a rekapituluje:

  • Kľúčový svedok v kauze bývalého sudcu a nominanta Smeru Kajetána K. sa obesil na svojej chate.
  • Kľúčový svedok dvoch najväčších káuz vysokých funkcionárov bezpečnostných zložiek sa zastrelil na chate. Zastrelil sa napriek tomu, že vzhľadom na spoluprácu s políciou by ho asi čakal miernejší trest.
  • Kľúčový obvinený a ešte kľúčovejší potenciálny svedok, generál Lučanský sa obesil v cele väznice. U tohto jediného je najmenšia šanca cudzieho zavinenia. Ale nepriamy nátlak sa ani tu nedá vylúčiť.

Nuž, o generálovi Lučanskom skutočne neviem, prečo by sa – ak bol legalizant – mal dobrovoľne vešať. Jeho smrť bola dôležitá pre „nelegalizantov“ – ľudí bez zábran hrabajúcich obrovské prachy.

 

A z údajov z linku

https://www.facebook.com/permalink.php?id=270652719786813&story_fbid=1681352158716855

pripomínam vybrané údaje, je ich tam podstatne viac

Vyšetrovateľom bol dobre známy vyšetrovateľ NAKA osoba ČURILLA.

Tomuto neslávne známemu vyšetrovateľovi sa už obesili traja obvinení za posledný rok.

V prvom prípade sa jedna o údajnú samovraždu obesením člena takáčovského gangu Igora Smolena, ktorého našli obeseného dňa 28.04. 2020 pri brehu ramena Dunaja. Kauza Takáčovci.

V druhom prípade sa jednalo o jedného z vtedajších bosov takáčovského gangu Martina Mikulca ktorého našli obeseného 05.08. 2020. Kauza Takáčovci.

No a ten tretí najsmutnejší prípad je prípad generála Lučanského, ktorý sa údajne obesil v cele dňa 29. 12. 2020. Ako inak tiež kauza Takáčovci.

Všetky tieto tri prípady vyšetroval pofidérny vyšetrovateľ ČURILLA a vo všetkých troch prípadoch usvedčovali podozrivých kajúcnici.

 

Tiež sa, našťastie neúspešne, pokúsila vo väzbe siahnuť si na život Monika Jankovská.

No poviem vám, akosi priveľa mŕtvych, akosi priveľa špiny, akosi priveľa otázok bez odpovedí. Lebo my tu potrebujeme usvedčovať nie legalizantov, ale nelegalizantov.

 

Podľa mňa by mali skončiť za mrežami podaktorí vyšetrovatelia. Generálovi Lučanskému nepovolil vyšetrovateľ ani len fotku jeho dieťaťa za cele

https://www.youtube.com/watch?v=r4WNb_0upyE

Krucinál, Amnesty International, takého vyšetrovateľa treba okamžite odstaviť od práce vyšetrovateľa. Teší ma len jedno – že ak sa pán vyšetrovateľ zapredal a zamotal do špinavej spolupráce proti Lučanskému (lebo inak si takéto konanie vysvetliť nedokážem, aby postupoval tak ako postupoval), dajú ho čoskoro dole jeho vlastní terajší kumpáni.

Neviem prečo mám stále silnejúci pocit, že pri takomto stave spravodlivosti a prístupu k nej u nás raz vezme do rúk veci ulica. A obávam sa, že to tu s podaktorými dopadne ako s Ceausescovcami, skončí to popravami zločincov pri múre…

 

 

Elena

 

P. S.:

Legalizanti sú špičkoví odborníci. Kopú pod hlavičkou štátu, v prospech nás všetkých.

To nelegalizantov u nás treba stíhať – zločincov ťažkého formátu, s politickými kamaratšágmi a obrovskými kontami naryžovanými zo zlodejín…

 

P.P.S.:

Na verejnosť unikla nahrávka samovraždy Františka Bohma údajne.  Nuž, je rozhodne neobvyklé natáčať svojho manžela pod vplyvom alkoholu, šibrinkujúceho zbraňou. Najmä ak viem, že je zúfalý zo situácie, ktorá spôsobila smrť jeho kolegu, robila by som ja osobne niečo úplne iné. Naozaj neviem, čo slušné by som k tomu dodala…

Z diskusných vyjadrení ma tento vtip zaujal…

Na obrázku môže byť text

Cesta duše 9. – Desať. . .

29.03.2024

Slnečné lúče prichádzajúce po temnote noci. Zlátia svet a dávajú mu hrejivé objatie, prijímam ho s vďakou. Mimoriadne temná bola dnešná noc. Vietor za oknom v nej hučal šialene, akoby sa ňou hnalo tisíc čertov. Rev vetra kontrastoval podivne s tichom v mojom vnútri. Žiadne slzy ani slová, len obrazy mihajúce sa pred vnútorným zrakom – spomienky na cestu, ktorou som [...]

Pravdu na stôl 11. – Nedos. . . e náš život znovu. . .

27.03.2024

Na rovinu – niektorí ste svojim sprostým a nepremysleným hlasovaním ovesili na náš krk bývalú vládu. Obrala nás o čo mohla, zadlžila aj budúce generácie, naše deti a vnukov. Narobila tu kopec špinavostí – počnúc opakovaným núteným testovaním národa pod existenčným nátlakom, cez nútené vakcinovanie sa mnohých podmienené finančným vydieraním, až po [...]

Pravdu na stôl 10. – Urobme si s voľbami poriadok. . .

26.03.2024

Voliť má každý volič raz – ak niekto volí opakovane, ide podľa mňa o zámerne podvodné konanie. Nie, nie je to sci-fi – zjavne takto niektorí občania u nás volebne konajú, potvrdzuje to aj článok v linku [...]

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,842
Celková čítanosť: 8939259x
Priemerná čítanosť článkov: 3145x

Kategórie