Založ si blog

Taká je pravda 3. – Pán Pavelka, nechýbali ste v tom Londýne v škole? . . .

Ako potkany z dier nám vyliezajú kadejakí experti na pandémiu.

Ďalší povinnoočkovač v poradovníku sa zjavil – pán Pavelka, údajne je i ďalším z členov pandemickej komisie. Nech len vylezú na svetlo božie – lebo ja podávam generálnemu prokurátorovi podnet i voči tým, ktorí mali v priebehu druhej vlny z titulu svojej funkcie účinne konať a nekonali. Členovia pandemickej komisie nepochybne medzi nich patria. Nemali púšťať nikoho „výnimkovo“ cez hranice – práve tým spôsobili šírenie nákazy a škodu veľkého rozsahu pre štát.

 

Budem tvrdá – takí fušeri, ktorí druhú vlnu pandémie u nás preukázateľne nezvládli – zostalo po ich pomoci 12 a pol tisíca mŕtvych a opakujem – i škoda veľkého rozsahu – no tak takí fušeri už dávno mali sedieť v base za svoje „odborné riadenie postupu voči pandémii“.  A nemajú evidentne ani morálne právo a ani odbornú spôsobilosť radiť nám ostatným teraz.

 

Pán expert Pavelka sa vyjadril o nutnosti povinne nás všetkých očkovať v článku v linku

https://www.postoj.sk/82019/hra-na-dobrovolnost-sa-skoncila-proti-delte-pomoze-uz-len-povinne-ockovanie?fbclid=IwAR3MZU1V2-2p-7qh0ChcC4lPcOqrExzrEN4sm92UCb8pBxpLS1oC0XeMmdg

Očakávam, že pôjde o druhú polovicu augusta, keď sa začnú ľudia vracať z dovoleniek v nekontrolovaných množstvách. Potom otvoríme školy, internáty a vytvoríme vírusu perfektnú živnú pôdu. No možno bude stačiť šesť autobusov zo zápasu z Maďarska a ďalších šesť z Ruska a máme to tu koncom júla. Toto je však opäť jeden z príkladov, keď nezlyhal štát, ale zlyhávame my občania.

Pan Pavelka, nič zlom – ale Vy ste podľa mňa expert na pohľadanie. Vážne podľa Vás nezlyháva týmto štát?

Pýtam sa otvorene – akým právom púšťate cez hranice všetkých tých ľudí? Keď si uvedomujete riziko – AKÝM PRÁVOM ste pre nich nezaviedli štátnu karanténu povinnú? 

Hráme sa tu hru, že očkovanci nákazu neprevlečú? To čo ste za experti, keď takúto kravinu hlásate a presadzujete v spoločnosti?

Nie ľudia, ktorí sa nechcú zúčastniť experimentu s akousi údajnou vakcínou, ale vy nesiete zodpovednosť za šírenie nákazy, za škodu vznikajúcu štátu – a to škodu veľkého rozsahu. A s vami tí, ktorí nákazu dovláčajú spoza hraníc.

 

Takže ak pána Pavelku trápi vývoj pandémie, nech sa ide postaviť na hranice – a tam nech dôsledne kontroluje každého prichádzajúceho, lebo len tak všetkých navláčačov nákazy zastaví.  A nech trvá na bezodkladnom zrušení výnimiek pri prechode cez hranice. Všetkých prechádzajúcich treba otestovať na hraniciach. Testovacie miesta početné sa na Slovensku rušia, tak sa ich zopár ochotne pôjde postaviť na hranice a testovanie každého prichádzajúceho bude rýchle.

Čo nám tu „pán expert“ za nezmysly vykladá, že povinné očkovanie je jediná naša záchrana? Čo ho v tom Londýne v rámci jeho štúdií nenaučili, že treba riešiť ZDROJ nákazy?

Aj očkovaní môžu prinášať nákazu, predstavte si – a bez kontroly sa práve oni stávajú hrozbou, lebo neočkovaní budú mať testy i karanténu, takže riziko šírenia nákazy z ich strany bude nulové-  alebo nie podľa Vás?

Aj neočkovaní majú právo na ochranu pred nákazou.

Aj očkovaný má mať trestnoprávnu zodpovednosť za šírenie nákazlivej choroby. 

 

Pán Pavelka, nechýbali ste v tom Londýne v škole?

 

 

Elena

 

K diskusii  tolerantny, ďakujem za upozornenie, to ja som urobila chybu, v tom zhone som ho premenovala…

Cesta duše 10. – Ťažké časy. . .

18.04.2024

Čaro rozprávok je v ich pravdivosti. Vypovedajú o živote tak veľa… Veru, spomínate si kde začína rozprávka? Za siedmymi horami a siedmymi dolami, kde sa voda sypala a piesok sa lial. Tam, hodne ďaleko, kde je všetko naopak než ako by malo byť, práve tam sa začína rozprávkový príbeh. Musíte skrátka prejsť ťažkými časmi, a všetko v živote sa vám musí prevrátiť. [...]

Takže tak 6. – Čo máte proti vodke, občania Slovenska?

11.04.2024

Čo máte proti vodke, občania Slovenska? Keby ste ju riadne kupovali, nemusel by ju predajca popíjať v takom množstve sám, napadlo mi cynicky pri čítaní o najnovšom počine strany Demokratov https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/705995-slovensko-zaplavili-proruske-bilbordy-poburili-ludi-vyvesila-ich-strana-demokrati/ Zúfalecké gesto na upútanie pozornosti – alebo stratégia, [...]

Takže tak 5. – Čo by mal pre udržanie svojho úspechu urobiť prezident Pellegrini. . .

07.04.2024

Povedzme si to rovno – tieto prezidentské voľby na Slovensku boli viac proti Korčokovi, ako za Pellegriniho. Znamená to, že pre mnoho ľudí u nás bol Pellegrini prijateľnejším kandidátom. Svoju pozíciu by mal upevniť hneď na začiatku rozvážnymi krokmi. Pobavilo ma, ako Korčok vybehol s obviňovaním, že za jeho neúspech môže Pellegriniho neférová kampaň. [...]

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

zelenskyj

Rusom chcel pomôcť s atentátom na Zelenského, zbieral informácie o letisku Rzeszów

18.04.2024 18:23

Zelenskyj poľské letisko používa pri cestách do zahraničia, pretože vzdušný priestor Ukrajiny je od začiatku ruskej invázie uzavretý.

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Zrútila sa hlavná fasáda historickej budovy kodanskej burzy, ktorá horí od utorka

18.04.2024 18:07, aktualizované: 19:04

Požiar ťažko poničil renesančnú budovu zo 17. storočia, ktorá prišla o svoju vysokú vežu i veľkú časť strechy.

Zoran Milanovič

Chcel byť hráč i rozhodca. Záhrebský Trump ešte nepovedal posledné slovo

18.04.2024 17:31

Bolo to, akoby sa Zuzana Čaputová z pozície hlavy štátu uchádzala o premiérsky post. A hoci chorvátsky prezident Zoran Milanovič so svojimi sociálnymi demokratmi parlamentné voľby nevyhral, v procese formovania budúcej vlády zostáva stále v hre.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,849
Celková čítanosť: 8979580x
Priemerná čítanosť článkov: 3152x

Kategórie