Založ si blog

S. . . 5. – Prezidentka prehovorila. . .

A ja sa pýtam priamo a otvorene – aké morálne právo má tá pani vykladať o zavádzaní nepopulárnych opatrení, ktorými zrejme myslela aj povinné očkovanie nás všetkých, lebo v tom svojom prejave vykladá, že zásadne treba urýchliť očkovanie???!!!

Pokladá sa azda za nejakú morálnu autoritu?

Trpí tá pani výpadkom pamäte?!!! Alebo si myslí, že nám občanom pamäť neslúži???!!

Aký príklad ona sama dávala ľuďom? Vláčila sa po zahraničných dovolenkách v lete minulého roka, namiesto aby vyzývala ľudí ku zodpovednosti a sama tak konala tiež.

Nemám rada pokrytcov, a pani z hradu je Number 1 v pokrytectve.

Mala by nám radšej porozprávať, kto sedí v tých lietadlách. čo nám tu tak často brázdia teraz oblohu, a prečo ju brázdia. Však chce zachrániť Zem pred uhlíkovou stopou – no tak poďme do toho, pani prezidentka, vysvetlite ľuďom tie lietadlá…

 

Mám skutočne dosť tejto dvojtvárnosti

prezidentka vykladá o zdravotníkoch, že ich veľkorysosť k našim zlyhaniam tiež nie je nekonečná???!! 

Vážne si niekto myslí, že v tomto štáte zlyhali ľudia odmietajúci sa zapojiť do klinického pokusu?

Nákazu tu dovliekli ľudia zo zahraničia. A tak vykladať o tých, ktorí sa odmietajú vakcinovať pokusnou látkou, ako o tých nezodpovedných v tomto štáte, či nebodaj ako o škodu spôsobujúcich, je skutočne smiešne i trápne. Lebo oni sú len obeťami nezodpovednosti vlády, Mikasa a tých, čo sa tu vláčili cez hranice s nákazou.

 

Drsnú kampaň s fotkami dusiacich a  mŕtvych

odporúčam vláde poslať všetkým z uvedeného zoznamu,  Mikasovi a vláde, ako aj všetkým, ktorí sa vláčili cez hranice s výnimkami celé leto a jeseň. Lebo to sú ľudia, ktorí zavinili  v skutočnosti dovlečenie nákazy na Slovensko. A takisto odporúčam  ako videjko to predvádzať všetkým, ktorí sa vyberajú na dovolenku do zahraničia – ako taký bonus v cestovných kanceláriách.

 

RUVZ majú mená ľudí, ktorí prišli na Slovensko s nákazou

– isteže nie všetkých sa im podarilo zachytiť, ale majú mená tých, ktorí sa po  návrate s evidentným ochorením liečili a oni ich trasovali – a pokojne by sme mohli ten zoznam uverejniť. Presne to sú ľudia, ktorých môžeme označovať ako nezodpovedne konajúcich.
A ruku v ruke s nimi i  hlavného hygienika a vládu, ktorí mali riadne a včas robiť opatrenia na ochranu zdravia a životov obyvateľstva Slovenska a aj opatrenia na ochranu štátu pred vznikom škody veľkého rozsahu s tým spojenou. Namiesto toho to vyzeralo, akoby sme natáčali veľkofilm – raz to naberalo obrátky ku tragédii a inokedy ku komédii.  Porušovali základné epidemiologické opatrenia – a dokelu, prečo hovorím v minulom čase? Však to stále tak robia.

Podala som ve veci trestné oznámenie pred časom, a skutočne čakám, ako sa s tým vysporiada generálny prokurátor v štýle „padni, komu padni“.

 

A verejne vyzývam vládu, tú vydarenú „expertnú“ komisiu a všetkých kompetentných, aby sa vrátili ku základným vedeckým epidemiologickým a imunoprofylaktickým opatreniam. 

 

A keď už sme pri tej komisii – rozumiem tomu, že sa profesor Krčméry odsťahoval s rodinou zo Slovenska.

I ja by som na jeho mieste rýchlo utekala. Ale nemal by zo seba robiť obeť, že to kvôli zlým antivaxerom urobil.  Lebo pravda je kdesi inde – keď sa ukazuje  obrovský konflikt záujmov, ktorý pán profesor ako člen komisie rozhodujúcej o našich životoch má.

Asi takto, pán profesor, nože dajte pár slov verejne o tom, čo je to hlboký konflikt záujmov

https://www.inenoviny.sk/krcmeryho-sestra-pracuje-25-rokov-na-vrcholnej-pozicii-pre-pfizer/

 

Snažia sa nás zastrašiť najnovšie táraním o tom, že nám vpíšu do zdravotnej dokumentácie odmietnutie očkovania a musíme to podpísať.

No čožeby nie? Podpíšem aj hneď – samozrejme s upresnením, že ide o snahu lekára vakcinovať ma látkou, ktorá je v štádiu klinického pokusu, ako aj potvrdzujú na svojich stránkach oficiálne výrobcovia vakcín. A podpíše to i dotyčný lekár.

Disponujem vo veci aj vyjadrením ŚÚKL – odporúčam i vám všetkým, vyžiadajte si ho tiež – stačí mailom, že ich žiadate o vyrozumenie v zmysle zákona o slobodnom prístupe ku informáciám, že pri ktorej z vakcín kedy bude ukončené klinické štádium pokusu. A potom to strčte pod nos každému lekárovi, ktorý by vám chcel čokoľvek vpisovať do dokumentácie a podajte na neho trestné oznámenie za hrubý nátlak ohľadne účasti v klinickom pokuse.

 

No čo poviete, dobre ste si vybrali lekára?

Snažil by sa Váš lekár Vám taký paškvil o odmietnutí očkovania podstrčiť? Ak áno, hľadajte ďalej. Sú aj lekári, ktorí majú odvahu

https://vkpatriarhat.org/cz/?p=47417&fbclid=IwAR3w7lQzs8FPtaU9ZF4VUvuM9hFCCOCXJNet4yHjvYK-58afFnxQu6V7X60

 

A hej, pripomínam, že ak sa situácia zhorší,

ochorie nám väčšia skupina ľudí a bude treba niekoho na vykladanie tovaru v obchoďákoch a ako pomocné sily do nemocníc, tak  zoznam navláčačov nákazy majú RUVZ. Práve oni by mali nabehnúť na povinné práce, lebo túto situáciu svojim konaním priamo zavinili.

 

Nemám rada zbabelcov, nikdy som ich nemala rada.

No dnes sú hranice môjho sveta pevné – nevedela by som žiť s človekom, ktorý nemá odvahu a nedokáže odvážne čeliť zlu. Ktorý nevie stáť za pravdu. V ktorého srdci nehorí plameň. Možno preto sa hovorí aj o dvojplameňoch, ako o zriedkavých, lebo musia vedieť obaja horieť, ten plameň je dôležitý.

Mnohí majú iba pahreby, alebo spáleniská. Mlčky, poddajne, hlúpo naivne kráčajú na bitúnok.

Ach, veru, nie každý dokáže byť hrdinom…

 

Ale niektorí áno. A v budúcom blogu bude jeden skutočne veľký hrdina – tak sa tešte…

 

 

Elena

 

K diskusii:

mirius  som k ľuďom láskavá a trpezlivá, ale viem byť rázna a nenechám sa osočovať

– môj prejav nešíri nenávisť, ale skladám dokopy fakty pravdivo – ak chcete vykladať o nenávistných prejavoch, odporúčam Vám orientovať sa na vyjadrenia zatiaľministra Naďa.

Takže, keď sa naučíte čítať s porozumením, prečítajte si hneď prvú vetu blogu, kde je doslovne uvedené vyjadrenie prezidentky –  vysvetlím Vám to pre istotu  – vyjadrila sa o potrebe očkovanie urýchliť. Čo tým myslela – zdá sa Vám, že sú na Slovensku davy očkovaniachtivých v poradovníkoch? Nenávisť tu šíria tí, ktorí neopodstatnene obviňujú neočkovaných ľudí – lebo neočkovaný človek ešte nikoho nenakazil, len infekčný. Ospravedlňujem sa Vám, ak som to vysvetlila natoľko málo jednoducho, že ste to ani teraz nepochopili.

K morálnej autorite prezidentky a jej právu v tomto smere sa už radšej ďalej nevyjadrujem, lebo všetky argumenty, ktoré by som doplnila na dokladovanie môjho tvrdenia, by boli trestne stíhateľné.

V súvislosti s Krčmérym by sa dalo povedať hodne – ale zostaňme len pri tomto jednom fakte.  Verejne Vás vyzývam, ak nazbierate odvahu, vyjadrite sa ku faktu prepojenia Krčméryho sestry a firmy Pfizer. Čo poviete – ide či nejde o hlboký konflikt záujmov a nemala by prezidentka – keď je takou veľkou morálnou autoritou, ako tu píšete –  vyzvať verejne, aby BEZODKLADNE odišiel z tej krízovej komisie?

 

A všetkým ostatným odporúčam prečítať si veľmi pozorne, komu všetkému pán profesor údajne pchal sponzorsky peniaze. Potom veľa pochopíte…

Takže tak 8. – Spoločná zodpovednosť – spoločná basa. . .

19.04.2024

Opakované testovanie národa sa označovalo ako Spoločná zodpovednosť. Veru, to vydarené podujatie Matoviča a jeho inšpirátora Pavelku, ktorý sa vydával za epidemiológa – skôr by sme ho mohli označiť ako Zločin storočia, veď šlo o trestný čin, realizovaný vládou na vlastnom národe s verejne prezentovaným hrubým nátlakom, ktorému boli ľudia vystavení pod [...]

Takže tak 7. – Bude Dolinková klinec do truhly vláde?

19.04.2024

Dolinková zavádza platby u lekára – vraj „len 5 eur“. Ibaže zakaždým, a u každého lekára – takže ak potrebujete u špecialistu predpísanie liekov či pravidelnú kontrolu, a máte takých špecialistov troch a raz zájdete k všeobecnému lekárovi, chronicky chorému pacientovi urve tento nápad hneď 20 eur navyše z rozpočtu mesačne. Iste, „iba [...]

Cesta duše 10. – Ťažké časy. . .

18.04.2024

Čaro rozprávok je v ich pravdivosti. Vypovedajú o živote tak veľa… Veru, spomínate si kde začína rozprávka? Za siedmymi horami a siedmymi dolami, kde sa voda sypala a piesok sa lial. Tam, hodne ďaleko, kde je všetko naopak než ako by malo byť, práve tam sa začína rozprávkový príbeh. Musíte skrátka prejsť ťažkými časmi, a všetko v živote sa vám musí prevrátiť. [...]

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,851
Celková čítanosť: 8986992x
Priemerná čítanosť článkov: 3152x

Kategórie