Založ si blog

Ajajaj 4. – Novodobí štúrovci. . .

Prezradím vám teraz ako som sa ruským agentom stala.

No, nebudem vám klamať – šlo to ľahko, rýchlo a jednoducho.

Žiadne pracné prehováranie, žiadne spiklenecké schôdzky  a tajné šifry.

V jeden krásny deň – náhle, a hotovo…

Bláznivo som sa smiala, uvoľnene,  neprestajne. Teda nie že by bola práca ruského agenta taká zábavná – pobavilo ma to nehorázne táranie Ńaďovho ministerstva. Všetci, ktorí sú proti tej (ne)vydarenej zmluve s amíkmi, sú vraj pod vplyvom cudzej mocnosti.

Ako k tomu vtipne dodal vo svojom blogu poslanec Blaha, nemali na mysli Brazíliu.

Tak som sa ruským agentom stala – ľahko, rýchlo a jednoducho, ako vidíte…

A keby len ja – Putinove hordy sú u nás zrejme teraz…

 

No čo k tomu slušne dodať?

Mám rada ľudí so zmyslom pre humor – a nie,tým vtipným príspevkom  nemám na mysli vyjadrenie z Ministerstva obrany…

Nebudem vám dávať link na ten vtipný a výstižný príspevok, dám vám ho tu rovno celý …

 

Rezort obrany je v kompletnom rozklade. To, čo sa dnes udialo, je v demokratickom štáte nemysliteľné.
1. Ministerstvo obrany otvorene označilo všetkých kritikov Obrannej dohody s USA za ruských agentov. Napísali, že konajú „pod vplyvom cudzej mocnosti“. A nie, nemysleli Brazíliu.
2. Presne tento istý slovník sa používal aj pred rokom 89 – ak ste kritizoval Sovietsky zväz, ergo nášho spojenca, tak ste bol americký imperialista a bol ste pod „vplyvom cudzej mocnosti“.
3. Už len čakám, kedy Naď vytiahne mandelínku zemiakovú. A možno sa dozvieme, že včasným príchodom do práce zasadíme rozhodujúci úder Putinovi.
4. Ja len, že dnes poslali bývalé politické osobnosti výzvu prezidentke Čaputovej, aby sa nesprávala alibisticky a konečne sa vyjadrila k dohode s USA. No dozvedáme sa, že všetko sú to zjavne ruskí agenti.
5. Medzi signatármi výzvy sú ľavičiari aj pravičiari, socialisti aj konzervatívci – od Brigity Schmögnerovej cez Vlada Bajana až po Jána Čarnogurského a Vladimíra Palka. Proste – Putinove hordy.
6. To myslíme vážne, že takto sa budeme správať k ľuďom s iným názorom? Opľúvať ich, že sú agenti cudzej mocnosti? A čo je potom Naď s Čaputovou a Korčokom? Novodobí štúrovci?
7. Generálnu prokuratúru a jej vecné pripomienky dnes na ministerstve obrany spláchli do záchoda – s takou aroganciou kritiku neodbavoval ani Karol Bacílek.
8. Ale však načo by sa zaoberali tým, že dohoda s USA narúša našu suverenitu a jurisdikciu – však povieme, že Maroš Žilinka je ruský agent, lebo mal minule na obed boršč a vybavené.
9. Takto oni fungujú. Mňa označujú za ruského agenta už roky – iba preto, že som kritizoval americké vojny v Juhoslávii, Afganistane a Iraku. Ak nemáte rád vojny, tak proste musíte slúžiť Rusku. Ako inak?!
10. Prepáčte, ale toto je choré. Nie, nepotrebujeme tu žiadnych amerických vojakov ani žiadne obranné dohody. Žiadne Rusko nás neohrozuje a žiadni spojenci nemajú právo na okupáciu. Bodka.
11. Slovensko tu amerických okupantov nechce. A ak chcete, milí Naďovi truhlíci, väčšinu slovenského národa vyhlásiť za ruských agentov, tak sa rovno prihláste u docenta Chocholouška.
12. Zabudli ste sa dakde v roku 1952. Plieska vami paranoja. Prestaňte urážať Slovákov a začnite viesť normálnu diskusiu.
13. Vráťte sa za stôl a ďalej rokujte s generálnou prokuratúrou o jej výhradách. Rokujte s hnutím Zjednotení za mier – ich pripomienky podporilo 20 tisíc ľudí, vrátane nás. Čo viac chcete?
14. Rešpektujte, že Smer ohlásil referendum o americkej obrannej dohode a počkajte, kým ľudia vyjadria svoj názor. O tom je demokracia.
15. A zobuďte už niekto súdružku Čaputovú, ktorú okrem Rizmanovho srdiečka v snehu ešte zatiaľ nič v novom roku nezobudilo – chystá sa okupácia a ona sladko spí. Pssst, nerušiť.
Ak po tomto všetkom Naď neodstúpi, tak už neskôr ani nebude musieť odstupovať – rovno prestúpi. Do výkonu trestu odňatia slobody. Za vlastizradu.

 

 

Ha-ha-ha, novodobí štúrovci…

 

 

Elena

 

K diskusii  palenque  Ani Vy a Naď nie ste SLovensko.Takže  mám nápad,ako to vyriešime spravodlivo – urobíme referendum  a dáme to percentuálne. A keďže podľa médií až 96% Slovákov je proti tej zmluve, amíci sa budú možno musieť uskromniť s pol metrom letiskovej plochy, ktorú im vo vašej časti letiska vy a Naď prenajmete..

Takže tak 11. – Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. ..

22.04.2024

Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. Presne tak – krajina, v ktorej sa pomaly každý týždeň hupsnú pod vlak aspoň dvaja ľudia. Ale veď i Česi, nie sme v tom sami – zargumentujú podaktorí v duchu článku v linku https://www.aktuality.sk/clanok/l6LGUlF/samovrazdy-v-cesku-su-na-vzostupe-vo-vyssej-miere-ich-pachaju-mladi-ludia/ samovrážd pribúda síce vo [...]

Takže tak 10. – Amazónsky prales sa prudko rozrastie. . .

22.04.2024

Poviem vám, chytila ma za srdce správa o tom, že našej prezidentke vôbec nie je ľahostajné, ako zamoruje ovzdušie zemegule pre nás všetkých tými jej letmi lietadlom. Hovorí o tom správa v linku https://www.hlavnespravy.sk/prezidentka-vysadila-so-svojim-timom-stromceky-na-zahori/3470150 Od roku 2021 vraj vyše 12 000 stromov vysadila. No to je dobre, bude mať prax, keď [...]

Takže tak 9. – Kupujte im lopatky. . .

21.04.2024

Bolo to v marci pred rokom, keď sa v slovenských médiách objavila správa, že – ako potvrdzuje článok v linku https://dennikn.sk/minuta/3268597/ Rusi lopatkami bojujú, lebo nemajú dostatok munície. Tie lopatky majú od roku 1869 vraj skoro bezo zmeny. Priznávam, že som nikdy nebola vojak, možno preto som nepochopila, prečo Ukrajinci s modernou západnou výzbrojou posielanou [...]

bombic

Londýnsky súd rozhodol o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Ten odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,854
Celková čítanosť: 9002111x
Priemerná čítanosť článkov: 3154x

Kategórie