Založ si blog

Ojojo 8. – Čas kovidpravdy. . .

Nedajme sa šaliť a kabátiť – ani čo sa týka kovidu.
Mikas je vraj kontrole manažmentu otvorený, prešetruje  to poslanec Kotlár
Lenže my tu predsa nepotrebujeme manažment kovidový riešiť, ale všetko – či nedošlo ku porušeniu Norimberských zákonov tým nátlakom vyvíjaným na testovanie voči občanom opakovane – testovali sme sa pod hrozbou, že nebudeme môcť cestovať verejnou dopravou a ísť do práce. A na vakcinovanie. Veď tu máme v politike stále ľudí, ktorí dokonca petície spisovali za nútené vakcinovanie všetkých a vyhrážali sa znedostupnením a platením zdravotnej starostlivosti neočkovaným.
Takisto by súčasťou preverovania mal byť postup odborníkov – ak podaktorí boli naivní a nechápali rozdiel medzi vakcínou a touto experimentálnou látkou, či medzi očkovaním a podávaním tejto látky – navyše s úplne odporne zavádzajúcim poškvilom podpisovaným, že vraj na vlastnú čiasosť sa vakcinujete. – tak zdravotníci to rozhodne chápať museli. Vedeli veľmi dobre, čo vám podávajú, a že sa podieľajú na klamstve.
Môžete si položiť otázku, kedyže tí tak ťažko vyčerpaní zdravotníci, ktorí ani nohách stáť nevládali  ako boli prepracovaní – kedyže to mali čas nacvičovať všetky tie tanečky? V pracovnej dobe namiesto starostlivosti o pacientov, či v mimopracovnej dobe ťažko vyčerpaní namiesto oddychu pobiehali infekčným pracoviskom a hopsali tam? 
A tiež prešetrovať by bolo potrebné ďalšiu vec – ako to bolo s pľúcnymi ventiláciami u nás? Konkrétne koľko odborníkov sme mali zaškolených v ktorej nemocnici – A KTO OBLUHOVAL TIE PRÍSTROJE V ICH NEPRÍTOMNOSTI? Bolo ich dosť zaškolených v každej nemocnici na striedanie sa v nepretržiťej prevádzke? 
Kam šli tie výsledky dvoch národných testovaní? Spisovali ich vojaci, komu sa to posielalo? Nech nám zložinci povedia, kam šli tie údaje
Toto ste postrehli v tých časoch?
To je ale náhoda, že?
Náhodou aj Čekan predtým sídli pri Fort Dettricku.
A O Fort Detrtricku bol aj škaredý príbeh – úplne náhodne ho podozrievali, že tam vírus vznikol
Doktor Čičala včerazverejnil zaujímavú vec – podal trestné oznámenie v súvislosti s kovidsituáciou
na Henrietu Hudáčkovú, ktorá počas výnimočného stavu v súvislosti s vyhlásenim COVID-19 pandémie širila paniku a strašila verejnosť, čim mohla najmä u psychicky labilnejšich osobnosti spustiť svojimi vyjadreniami rôzne psychické a psychosomatické ochorenia.
Ako doktor Čičala píše – z jej vyjadrení možno uvažovať o trestných činoch šírenia poplašnej správy, nátlaku, experimentu. Nemožno v prípade pani Hudáčkovej vylúčiť ani prepojenie na farmaceutické firmy a to mohlo viesť k verejnému nátlaku na očkovanie experimentálnou vakcínou v tom čase vo fázach klinického testovania. Vedľajšie účinky tejto vakcíny sa neustále objavujú nové a ona ako erudovaná epidemiologička musela vedieť o možných vedľajšich účinkoch a aj neúčinnosti vakcíny v prevenci zastavení šírenia ochorenia. V tomto prípade možno uvažovať o trestnom čine experimentu.
Podobne jej vyhrážanie, že rúška bude potrebné nosiť celý život sa nezakladá na doterajšich vedeckých poznatkoch a nemá ani logické podklady. Takéto vyjadrovanie verejne sa javí ako nátlak, ktorý má podprahovo manipulovať ľudí na očkovanie.
Vyzval na spoluprácu všetkých, ktorí idú situáciu s kovidom riešiť. 
Myslím, že je čas naozaj  otvorene a pravdivo začať pomenovávať a trestať všetky tie darebáčiny a vinníkov, ktorí sa na kovidzločine podieľali a obohacovali.
Elena
K diskusii Jožinko I.  No veď vyšetrovanie ukáže, a to ešte keď sa začnú prešetrovať podania na Medzinárodnom súde, ktorých je tam viac ako dosť… A Vy ste ten Jožko Mrkvička? No vždy som uvažovala, čo z neho raz vyrastie -a a podľa Vašej úrovnie komunikácie, ste bohvieako nepokročili vo vývine. Asi vy ste mali vyhľadať nejaké odbornú pomoc, napríklad toho pschiatra…
luna5 U nás nie je problém preveriť to, čo píšem v niektorých oblastiach okamžite – počet UPV, počet zaškoleých odborníkov v nemocniciach, pokrytie nepretržitej prevádzky. Ak nie, kto ich obsluhoval?
A samozrejme kopec ďalších vecí je preveriteľný, dnes som práve dávala veci dokopy a posielala, ale to nechcem predbiehať – takže len pripomeniem z toho napríklad pán Pavelka, záhadný úkaz slovenskej epidemiologickej scény. Údaje spisované vojakmi aj s osobnými údajmi, a potom hra, že údaje sú anonymizované, no tak potom na čo komu tie údaje osobné boli?  Je veľa medzier v tom kovidpríbehu – a raz všetci o nich spoznáme pravdu.

Ariadna 2. – Krucinál, psychológovia, ako to preverujete ľudí na zbrojáky?

28.04.2024

Skutočne impozantný príspevok napísal pán do verejnej skupiny obce Trakovice. Zdieľali to s hrôzou viacerí ľudia do skupín milovníkov zvierat. Istý pán Lackovič v tom svojom diskusnom príspevku píše, že Ahojte ak mate radi svoje macky tak ich majte na svojom mieste. Akukolvek macku na mojom dvore a v okoli domu zastrelim. Moze byt vystavna s vybijanym obojkom aj s [...]

Ariadna 1. – Prečo Fico straky urazil?

28.04.2024

Verte, straky sú úžasné zvieratá. Viem o tom svoje, v časoch môjho detstva sme jednu zachránili, vychovali a vypustili. Chodila po celé roky posedávať pred balkón a krákala vďačne. Stačilo zavolať Hana, Hana – a priletela. Počúvala som dnes nadránom prejav premiéra Fica z NR SR 25.4. 2024. Musím sa s vami oň podeliť, lebo naše médiá sú akési lakomé – a [...]

Takže tak 11. – Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. ..

22.04.2024

Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. Presne tak – krajina, v ktorej sa pomaly každý týždeň hupsnú pod vlak aspoň dvaja ľudia. Ale veď i Česi, nie sme v tom sami – zargumentujú podaktorí v duchu článku v linku https://www.aktuality.sk/clanok/l6LGUlF/samovrazdy-v-cesku-su-na-vzostupe-vo-vyssej-miere-ich-pachaju-mladi-ludia/ samovrážd pribúda síce vo [...]

Mikuláš Černák, súd

Druhý pokus: Černák sa znova postaví pred súd a chce prehovoriť. Čo na to psychiater?

02.05.2024 07:15

Odporúčanie na prepustenie dostal od šéfa leopoldovskej väznice a priaznivé mal aj psychologické posudky. Prokurátor priznal, že muselo dôjsť k silnej resocializácii.

vojna na Ukrajine, Kyjev

ONLINE: Bomby padajú na Odesu, Zelenskyj čistil tajnú službu

02.05.2024 06:10

Odesa je častým terčom ruských útokov, tentoraz raketa zasiahla centrum veľkej kuriérskej spoločnosti. Zelenskyj odvolával v tajnej službe.

NATO, Ukrajina

Varovaní pred vojnou s Ruskom pribúda. Myslí si Moskva, že sa jej Západ bojí?

02.05.2024 06:00

Ak bude Rusko na Ukrajine úspešné, nielenže bude mať skúsenejšiu a bojmi preverenú armádu, ale bude aj povzbudené pokračovať v agresii proti susedom.

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,856
Celková čítanosť: 9021901x
Priemerná čítanosť článkov: 3159x

Kategórie