Založ si blog

Pravdu na stôl 1. – Buď spravodlivosť nastolí štát, alebo ju vezmú do rúk ľudia. . .

Pravdu nezastavíte. Je to priveľká špinavosť – tá hra na kovidpandémiu.

Je to zločin proti ľudskosti.

Som si istá, že v tomto štáte nie je ozajstný záujem pravdivo vyšetriť kovidšpinavosti – NCZI mi odmietlo poskytnúť štatistiku o tom, v ktorej nemocnici ľudia zomierali na UPV najviac. 

A pýtam sa verejne, prečo by mala byť táto informácia dôverná, prečo by nemali mať pacienti právo vedieť, kde by im v prípade nejakej budúcej pandémie pomohli lepšie a kvalifikovanejšie?

Prečo tu nikto nechce pátrať po príčinách, prečo ľudia mali šancu na prežitie podstatne nižšiu v niektorých nemocniciach?

Hovorme o tom otvorene.

 

Aj informácie, ktoré zbiera poslanec Kotlár, netuším načo zbiera, keď sa preriekol, že NEBUDEME HĽADAŤ VINNÍKOV?!

https://www.youtube.com/watch?v=d1p6DGy6T4Y

No predstavte si, ja presne to chcem – aby sme našli vinníkov, aby sme pomenovali za čo nesú zodpovednosť a aby sme ich za to potrestali.

Lebo uvedomte si, že ak začne čoraz viac ľudí pravdu o tom darebáctve jasne vidieť a konečne to pochopí, tak naozaj niekto môže zobrať spravodlivosť do vlastných rúk. Ja osobne by som tlieskala tomu, kto by se dovliekol starú lajdu z Bruselu a napichal jej aspoň štyri tie vakcíny, ktoré nám tu vyťahujú peniaze z vreciek každému nielen ich kúpou, ale aj ich likvidovaním.

 

Nový Čas konečne dal aspoň trochu pravdy

https://www.cas.sk/clanok/2900269/nova-studia-analyzovala-udaje-99-milionov-ludi-ake-mozu-byt-vedlajsie-ucinky-vakciny-proti-covidu/

A pozrite sa na článok denníka N, ktorým rýchlo „vysvetľujú“ článok z Nového Času o

https://dennikn.sk/3857167/siri-sa-loz-o-pandemii-zapalov-srdca-po-ockovani-vakciny-su-bezpecne-reaguje-autor-vyskumu-a-odporuca-ockovanie/

Urobte si názor na to, ako sa vám tu ktosi snaží pretierať pravdu.

 

Ak niekto z vás ešte nemá jasno, myslím že toto vám hádam pomôže

https://www.40plus.sk/kym-nebudeme-vediet-co-ta-vakcina-naozaj-robi-z-dlhodobeho-hladiska-nepohneme-sa-hovori-kardiologicka/?fbclid=IwAR1xsBVadeaCdvYUdR6kjYUdPXJ0WyjovrH5V5cHoeEFG6lmlN48dwpu2vM

 

Kým nebudeme vedieť, čo tá vakcína naozaj robí z dlhodobého hľadiska, nepohneme sa. Hovorí kardiologička

Naozaj si myslíte, že toto je naivné zavádzanie, čo kardiologička varovne hovorí?

To, čo uvádza, je podľa mňa hrozivé – a mali by sme začať otvorene hovoriť o následkoch vakcinovania a riešiť ich čím skôr. Veď kopa ľudí zostáva bez reálnej pomoci a trpí tými následkami.

Začnime konečne v tejto spoločnosti otvorene hovoriť pravdu o tom, koľko ľudí má dopady z vakcinačného pokusu. Aj o tom, prečo čušali zdravotníci, hoci museli mať jasno, o čo tu ide.

Ak im ešte nedošlo, čím dlhšie budú čušať, tým ťažšie bude pre nich vysvetliť ľuďom, prečo mlčali…

 

Elena

 

P. S:

Ako Kotlár uviedol v nahrávke v ukážke, vyziapaval mu telefonicky nejaký chlapík, ako by pozatváral všetkých antivaxerov. 

Predstaviť sa mu odmietol, ale volal z telefónneho čísla  0911 331 046. 

https://www.youtube.com/watch?v=XYQqLz44uhE

Ktovie, koho to je telefónne číslo?

 

 

Elena

 

K diskusii  anysta   Chcem iba jednoduchú tvrdú štatistiku  – koľko UPV akého typu, koľko kovidhospitalizácii, koľko ľudí na OPV napojených, koľko kovidúmrtí, koľko zaškolených odborníkov na prácu s UPV  mala ktorá slovenská nemocnica

maguso 1975  Tá lekárka v nahrávke je skutočná česká kardiologička a hovorí o skutočných pacientoch. Tí ľudia s ťažkosťami sú faktom, a nie výmyslom.

yamdok48  Práve kvôli nim o tom hovorím  a budem poukazovať. Lebo je potrebné verejne hovoriť o tom, koľko sme mali UPV ktorého typu v ktorej nemocnici, aké tam boli výsledky a koľko v tých nemocniciach bolo zaškolených odborníkov na prácu s UPV, či ich bolo v nemocniciach dosť na trojzmennú prevádzku  a ak nie, tak kto tie prístroje obsluhoval v čase ich neprítomnosti na pracovisku.

 

Akotak 10. – S vydieračom urobme krátky proces. . .

25.07.2024

Akosi nedokážu správne rozlíšiť a pomenovať realitu podaktorí, povedala som si. Lebo médiá, ako dokladuje článok v linku, označujú Maďarov za vydieračov voči Ukrajine https://www.a3sport.sk/batoh/87851-hot-shot-se-amethyst-purpleviolet?_gl=1*1wro0sg*_up*MQ..*_ga*MTk4NzYyODY2Ny4xNzIxODQzNTk4*_ga_771GRED39S*MTcyMTg0MzU5Ny4xLjEuMTcyMTg0MzY1My4wLjAuMA.. To vážne? Novinári naši, [...]

Akotak 9. – Pán Kaliňák, tešíme sa s Vami. . .

24.07.2024

Ach, americké krápy dorazili – ako píše článok v linku No, radosti máme ako keby sa Ježiško znovu narodil, poviem vám. Článok v linku popisoval ich príchod [...]

Akotak 8. – Viete kde je zlatá baňa na Slovensku?

22.07.2024

Nie, neposielam vás zlatú žilu hľadať kamsi do hôr. Ani ryžovať zlatý piesok na brehy slovenských riek. Oveľa lepšie sa ryžuje na úplne iných miestach. Konkrétne v štátnej akciovke Slovensko IT. Remišová chcela týmto počinom usporiť tretinu vynakladaných finančných prostriedkov v rámci štátneho IT. Nuž, cieľa sa zjavne minula – lebo namiesto úspor sa [...]

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

izrael, hamas, zbrane

Chce zvrhnúť vládu USA a vyvolať vojnu: EÚ zaradila organizáciu The Base medzi teroristické

26.07.2024 16:56

Skupinu The Base v roku 2018 založil Američan Rinaldo Nazzaro s cieľom vytvoriť sieť radikálne pravicových nacionalistov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,927
Celková čítanosť: 9300574x
Priemerná čítanosť článkov: 3178x

Kategórie

Archív