Založ si blog

Téééda 3. – Zverejnite kreténa, Bystričania. . .

Bystričania z okolia Bellusovej ulice na Uhliskách, ktorí máte kamery vonkajšie  niekde v okolí štrkového parkoviska – urobte, prosím, dobrý skutok.

Pozrite včerajší záznam vašich kamier – aby sme spoločnými silami odhalili úchyláka.

 

Pozrite si detaily príbehu, ktorý sa na fb stránkach pomáhajúcich zvieratkám v núdzi objavil

Ked uz clovek nevie kam s mackami,niekto urobi toto…v tom lejaku chudak vrieskal pri kolese. Doniesla nam ho mestska policia. Video natocila nalezkyna, ktora riesila pomoc.
Uboziak bol cely od blata, ma opalene ucho, je kastrovany, na krku mal oranzovy obojok s niecim ako gps. Prosime o masivne zdielanie, pozna ho niekto? Ma majitela,ktoremu chyba? Gps mozno nefunguje… Mozno bol kacko ukradnuty nejakym nasratym susedom a takto odstraneny. A mozno sa ho zbavil majitel…netusime. Pomozte nam s info.
Nasiel sa na strkovom parkovisku na Uhlisku, Bellusova ulica,za zimakom
No pozrite, aký bol kocúrik zúfalý.
Majitelia kocúrika sa nakoniec našli a aj si ho prevzali.
Prípad už rieši polícia, takže majú jedno video s páchateľom, ktoré je priamo z blízkosti štrkoviska, no to nezverejnili.
No ale to nie je všetko
Bohuzial, pravdou je to,ze islo o vedome tyranie…muz vraj kocurika k sebe nalakal, priviazal ho o koleso nahodneho auta, bil ho, trapil a palil…
Áno, čítate správne. Ten lump odchytil dôverčivého kocúrika, ktorý sa v okolí domova prechádzal a týral ho kruto a brutálne. Potom ho uviazal na koleso auta.
Nemyslíte si, že by toto robil normálny človek, však? Behá vám tam, Bystričania, nebezpečný úchylák. Čo vyvedie nabudúce? Utýra dieťa?
Dokážeme ho nájsť takto pomocou mediálnej spolupráce nás občanov medzi sebou?  Ak mi pošlete kamerové záznamy na mail, zverejním ich pokojne ja.
A ak zistíme údaje páchateľa, oboznámim aj jeho zamestnávateľa, aké indivíduum zamestnáva. Ak teda dotyčný lump pracuje.
Mňa už skutočne prešla trpezlivosť a ohľaduplnosť voči lumpom všetkého druhu.
V USA pokojne pred domom pedofila verejnú tabuľu s upozornením dajú – a tu páchateľov kriminálnych činov kryjú a chránia, akoby boli národným pokladom. 
Elena
P. S.: Kvôli takým indivíduám ľutujem, že sa neviem vrátiť v čase. Prosila by som jeho matku na kolenách, aby na potrat šla a nepriviedla na svet takéto niečo..
K diskusii  Práve preto som tu ja, ktorú tie veci trápia. A ktorá je schopná páchateľovi prepojiť jeho činy s následkami.

Téééda 7. – Zástupcovia KDH, nezabúdajte, Boh sa díva. . .

20.06.2024

Síru tu podaktorí pľujú, že si Kotlár dovolil povedať, že u nás situácia s kovidom nenaplnila kritériá pandémie. Ako píše článok v linku https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/714405-21-tisic-obeti-kotlar-tvrdi-ze-ziadna-pandemia-nebola-majersky-sns-prerastla-dolinkovej-cez-hlavu/ KDH zdôrazňuje potrebu zodpovedného a odborného prístupu k zdravotníckym otázkam a vyzýva [...]

Téééda 5. – Život za dve tisícky. . .

16.06.2024

Aká je hodnota života – kladieme si niekedy otázku. Obvykle v situácii, kedy nám osud túto hodnotu zvýznamní na našom vlastnom zdraví, alebo zdraví niekoho blízkeho. Pani Caroline Warner si otázku kladie dnes kvôli čiernobielejmačičke v Partizánskom na sídlisku Šípok nájdenej. Sú potrebné dve tisícky na jej záchranu. Ale dnes. Caroline Warner 1 [...]

Téééda 4. – Záverečná, Zuza. . .

16.06.2024

Ani nechcem zoširoka bilancovať bývalú prezidentku. Výstižne ju zhodnotili viacerí, napríklad tu Blaha https://www.hlavnydennik.sk/2024/06/16/bye-bye-mrs-caputova Môj názor na ňu som písala jasne v blogu opakovane v priebehu času. Pre mňa je bývalá prezidentka osobou, ku ktorej úctu som stratila hneď na začiatku jej „prezidentského vykročenia“. Osobou, ktorá [...]

handlová, fico, atentát

Vyšetrovanie atentátu na Fica: Aký je posun? Prvé závery by mohli byť známe koncom leta, Cintulu posudzujú psychiatri

21.06.2024 07:00

Po embargu na informovanie prestali o prípade podrobne hovoriť aj ministri. Opozícia však kritizuje úniky či tvrdenia o jasnom motíve napriek tomu, že závery vyšetrovania ešte nepoznáme.

malvér, vírus, malware, malver, antivirus, trojsky kon, pocitac,

USA zakazujú ruskej firme Kaspersky Lab predaj antivírusového softvéru

21.06.2024 06:27

Ministerstvo obchodu svoje rozhodnutie odôvodnilo obavami o národnú bezpečnosť.

Kalifornia streľba usa

Počas sviatku pripomínajúceho koniec otroctva v USA bolo postrelených 15 ľudí

21.06.2024 06:20

Násilie vypuklo večer pri jazere Merritt počas akcie, na ktorej sa zúčastnilo až 5000 ľudí a ktorá bola inak pokojná,

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,896
Celková čítanosť: 9182901x
Priemerná čítanosť článkov: 3171x

Kategórie

Archív