S pravdou 1. – Už len kozmonauti tam chýbajú. . .

To teda povedal profesor Fischer, a mimoriadne výstižne podľa mňa.

 

Slová profesora Fischera o dopadoch lockdownu a vakcín sú varovné

https://www.facebook.com/viliam.fischer.501/videos/840528748069658

rozpísať celú jeho systematicky argumentačne podloženú bilanciu je zbytočné, kto chce popočúva.

 

Vyjadrenie o krvných zrazeninách je varovné.

Aj vyjadrenie o nátlaku na povinné očkovanie, ktoré tu niektorí vyvíjali, je v priamom rozpore s rezolúciou Rady Európy v z roku 2021  č. 23/61 o zákaze povinného očkovania proti kovidu, by malo byť spojené s trestnoprávnou zodpovednosťou. Týmto zdravím Progresívne Slovensko aj s ich petíciou za povinné vakcinovanie, ktorú tu vtedy spisovali. Som si istá, že ten patologický spolok treba zrušiť, a to čím skôr, tým lepšie.

 

Profesom Fischer spomína aj súčasného prezidenta SLK MUDr. Šima a cituje ho – že nepochopiteľné je aj zverejňovanie údajov o vyliečených pacientoch, ktoré nemá logiku – väčšinu označených ako vyliečení tvoria pacienti s pozitívnym testom, t. j. nie chorí, ale len pozitívne testovaní. Vyliečenie zdravého človeka asi vstúpi do histórie nielen medicíny, ale aj logiky. 

 

Vyvstáva na základe jeho slov otázka, kde to vlastne študovali všetci tí odborníci, ktorí vydávali odporúčania na opatrenia v kovidových časoch. Lebo ako profesor Fischer tvrdí, na lekárskych fakultách učia lekárov zásady liečby, s ktorými tie odporúčania boli v priamom rozpore.

 

Návrh prof. MUDr. Viliama Fischera, CSc., FICS na zorganizovanie 1. európskeho alebo svetového kongresu o koronavíruse za účasti oboch názorových strán plne podporujem. Navrhuje realizovať diskusiu medzi odborníkmi – odporcami a podporovateľmi vakcinovania v priamom televíznom prenose.

Doteraz sa celosvetovo nijaké také vedecké podujatie neuskutočnilo. Zato vo vyjadrovaní sa o kovide v médiách a rozhlase chýbajú už len kozmonauti.

 

A áno, profesor Fischer so mnou súhlasil – tiež sa vyjadril, že Hippokrates sa v hrobe obracia.

 

Elena

 

P.S.:

Zomrel lekár, pred ktorým sa skláňam s úctou, docent Pavol Török. Počas pandémie zachránil mnoho ľudských životov správnou liečbou s použitím Ivermectinu.

Video o jeho práci na zvtv
Česť jeho pamiatke.
Dávam vám všetkým do pozornosti, ako aktívne rieši Kotlára a zdravotnícku problematiku Drucker. Mal by mu niekto povedať, že teraz riadi školstvo a nezdá sa mi, že by tam mal problémy vyriešené. 

Lady Lazarus 2. – Zoznamka je super vec. . .

13.10.2024

Zoznamky všetkého druhu by sme určite nezrátali na prstoch oboch rúk. A možno by nestačilo ani prsty na nohách prihodiť. Netuším, koľko ich v skutočnosti je. Ľudia sa zoznamujú zrejme radi. A s rôznymi úmyslami, dodáva cynicky tichý hlások vo mne. Facebook sa rozhodol, že i mňa do nejakej zoznamky zapojí, pretože hŕbu žiadostí o priateľstvo som neprijala. Keďže som [...]

Ale čo 10. – Ach, mali by sme vystúpiť z EÚ vravela som si, ale ešte počkajme. . .

12.10.2024

Ach, mali by sme z EÚ vystúpiť, vravela som si aj včera, lebo som smutná z toho, že táto vláda nemá Orbánovu odvahu, poviem vám otvorene. Lebo keďže Ukrajina nám tranzit plynu ruší, my jej zadarmo elektrinu a naftu a muníciu posielať nemáme dôvod. Je to zločin vlády voči vlastnému národu, okrádať ho takto o beztak biednu životnú úroveň, na úkor dotovania Ukrajiny, [...]

Ale čo 9. – A že kam šli prachy. . .

11.10.2024

Ak v štátnej kase nieto peňazí, a my bežní občania sa musíme zúfalo uskromňovať, potom je načase sa pozrieť, kam sa minuli. No rozflákli ich, nie je odpoveď. Mňa ale zaujíma, aké % z tých peňazí nám „prekovidovali“ zdravotníci. Tí zdravotníci, ktorí i teraz hrdinsky naťahujú ruky, že oni chcú vyššie platy o pôvodné percentá, veď čo by sa [...]

Boris Pistorius, ponorka

Šéf nemeckých spravodajcov: Či sa nám to páči alebo nie, sme v priamom konflikte s Ruskom

14.10.2024 20:59

Rusko bude do roku 2030 schopné zaútočiť na NATO, tvrdí riaditeľ nemeckej Spolkovej spravodajskej služby (BND) Bruno Kahl.

nehoda, Dúbravka, električka,

V bratislavskej Dúbravke sa po zrážke s autom vykoľajila električka. Vodič automobilu skončil v nemocnici

14.10.2024 20:48

V bratislavskej mestskej časti Dúbravka na križovatke ulíc Harmincova a Schneidera Trnavského sa v pondelok večer zrazilo osobné auto s električkou.

Donald Trump

Trump nevylúčil nasadenie armády proti svojim odporcom. Harrisová varuje pred diktatúrou

14.10.2024 17:49

Vnútorný nepriateľ je nebezpečnejší ako Čína, Rusko a všetky tieto krajiny, vyhlásil Trump.

Vladimir Putin, vojna na Ukrajine, karneval

Moskva chce trestať cudzincov za "rusofóbiu". Zákon sa má vzťahovať aj na Slovákov

14.10.2024 17:05

Ruská vláda schválila návrh zákona, ktorý privedie cudzincov k trestnej zodpovednosti za „rusofóbiu“.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,979
Celková čítanosť: 9528764x
Priemerná čítanosť článkov: 3199x

Kategórie

Archív