Založ si blog

To som ja 2. – Skrátka a jasne. . .

Niekedy nás duchovne viac obohatí jedna veta, ako kopa múdrych kníh. V tejto celej jedenástke blogov o tom hovorím.

 

Takže dnes niečo z môjho poznania

 

Pri nevere často milenky tvrdia, že ony záväzky nemali, môžu robiť čo chcú a že ten vzťah bol určite nejako nefunkčný, zranený. Nuž, zlatíčka, nechýbali ste na hodine prírodopisu v základnej škole, keď sa hovorilo aké zvieratko sa živí ranenými zvieratkami, všakže nie? Pomôžem vám  – je to sup a hyena, tak ktoré z nich si ty osobne? 

 

Niektorí chlapi sú prekvapení, že si našli kurvu, keď si hľadali kurvu.

 

Ženy, ktoré sa stávajú priateľkami mužov, sa stávajú zároveň nepriateľkami ich manželiek. Obzeraj si preto, zlatko, nielen chlapa, ktorého chceš baliť, ale i jeho manželku – a polož si otázku, či práve ju chceš mať za nepriateľku. 

 

Čo je pravá úžasnosť? Keď síce neviem, či by ma za priateľku chcel mať každý chlap, zato som si istá, že by ma za nepriateľku nechcela mať žiadna žena so zdravým rozumom.

 

Elena  25.2:2020

 

Takže tak 8. – Spoločná zodpovednosť – spoločná basa. . .

19.04.2024

Opakované testovanie národa sa označovalo ako Spoločná zodpovednosť. Veru, to vydarené podujatie Matoviča a jeho inšpirátora Pavelku, ktorý sa vydával za epidemiológa – skôr by sme ho mohli označiť ako Zločin storočia, veď šlo o trestný čin, realizovaný vládou na vlastnom národe s verejne prezentovaným hrubým nátlakom, ktorému boli ľudia vystavení pod [...]

Takže tak 7. – Bude Dolinková klinec do truhly vláde?

19.04.2024

Dolinková zavádza platby u lekára – vraj „len 5 eur“. Ibaže zakaždým, a u každého lekára – takže ak potrebujete u špecialistu predpísanie liekov či pravidelnú kontrolu, a máte takých špecialistov troch a raz zájdete k všeobecnému lekárovi, chronicky chorému pacientovi urve tento nápad hneď 20 eur navyše z rozpočtu mesačne. Iste, „iba [...]

Cesta duše 10. – Ťažké časy. . .

18.04.2024

Čaro rozprávok je v ich pravdivosti. Vypovedajú o živote tak veľa… Veru, spomínate si kde začína rozprávka? Za siedmymi horami a siedmymi dolami, kde sa voda sypala a piesok sa lial. Tam, hodne ďaleko, kde je všetko naopak než ako by malo byť, práve tam sa začína rozprávkový príbeh. Musíte skrátka prejsť ťažkými časmi, a všetko v živote sa vám musí prevrátiť. [...]

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15, aktualizované: 08:34

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,851
Celková čítanosť: 8983163x
Priemerná čítanosť článkov: 3151x

Kategórie