Založ si blog

Dračia 2. – Po stopách zrúdy. . .

Niekto z vás žije vedľa zrúdy. Díva sa jej deň za dňom do očí. Hovorí s ňou.

Možno o tom ani netuší, no možno o tom niečo vie. Možno má aspoň podozrenie. A mal by to dať vedieť – akokoľvek. Kým je čas.

Mal by pomôcť zrúdu odhaliť.

 

Slovensko sladko spí…

Objavila sa kdesi jedna správička, že v Polhore ktosi upálil psa – a udalosť zapadá prachom. Česi sú ostražitejší, priniesli teraz aj vyjadrenie psychológa o tom, čo za indivíduum je dotyčný páchateľ.

Agresívny sadista, ktorý sa aktívne rozbieha? Alebo sexuálne sadistický agresor, s perverzným zameraním? Alebo zdrogovaný anetický psychopat? Čo jedna možnosť „lepšia“, však?

https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/643016/sadisticky-cin-nebo-sexualni-perverze-rika-psycholog-k-upaleni-psa-hrozil-by-i-utok-na-dite.html

Formuluje veci hodne opatrne, aby nevydesil verejnosť – vyjadruje sa, že páchateľ by si pravdepodobne v budúcnosti zasa vybral slabšiu obeť, zrejme by ňou mohlo byť dieťa.

Lenže vás vydesiť treba, aby ste pomohli tú zrúdu nájsť.

Lebo niekto z vás vedľa tej zrúdy žije. Niekto z vás ju denne stretáva. Niekto z vás aspoň tuší, kto by to mohol byť. Chcete mať na svedomí krv jeho ďalších nevinných obetí ako spolupáchateľ, lebo ste nekonali? A čo jeho obeťou bude nabudúce – pes, dieťa, tehotná žena?

 

Pred pol rokom zmizol niekde pes…

Veľký pes.

Pozrite sa na fotku a spomeňte si, komu by mohol patriť? Možno sa budete mýliť, ak nahlásite podozrenie – ale radšej preveriť 100 nevinných, ako neoznačiť jednu zrúdu a nechať ju páchať ďalšie hrozné veci.

Polícia by urobila najlepšie, ak by uverejnila identikit psa, jeho približnú podobu, zostavenú znalcom. Neviem skutočne na čo čakajú – zrejme ktosi zasa raz podcenil riziko a bagatelizuje ho.

Je to hodne pokrivený človek, čo toto spravil. Môžete s ním naivne „uvedomelo duchovne“ súcitiť a dumať, čo hrozné asi zažil, keď je takýto pošahaný. Ktovie – možno niečo, mohol byť týraný – a možno nič, jednoducho sa narodil ako psychopat so sklonom ku sexuálnym úchylkám, skrátka zlé základy domu. Pomôžte ho zastaviť, kým je čas. Príčiny prečo je pokrivený sú teraz nepodstatné, výsledok je táto zrúda, schopná brutálne konať.Je potrebnú ju zastaviť.

A práve vy ste možno ten jediný človek, ktorý dokáže pomôcť. Spomeňte si, možno vám utkvel v pamäti nejaký detail. Znepokojuje vás, zvažujete. Oznámiť to môžete i anonymne. Ak sa prihlásite, dostanete 10 000 eur. To dnes u nás nie je malá suma, 10 000 eur – za tie peniaze môžete mať kadečo. A pritom zachovajú vašu anonymitu ako oznamovateľa.

https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/642905/brutalne-umucili-psa-povesili-ho-na-strom-a-podpalili-vysoka-odmena-za-hlavu-tyrana.html

 

Niekto z vás žije vedľa zrúdy.

Pomôžte ju zastaviť, kým je čas.

 

 

Elena   16.5.2020

P.S.: Milí diskutéri, zrejme vám uniklo, že páchateľ nie je trojročné dieťatko, čo ťahá mačičku za chvost a nechápe, že ju to bolí. Brutálne ubil, vyvesil na strom veľkého psa a upálil ho v lese. Je to dospelý agresor – človek s výraznou odchýlkou od normy, podľa mňa hodne nebezpečný. Nechcem ani vedieť, čo by sa stalo, ak by ho niekto pri tom čine náhodne vyrušil.

BTW – u Violy, čo viem, sa naposledy hovorilo o dochrámaní a nie zavraždení, ale o verzii samovraždy. Zmenilo sa niečo?

Prečítajte si môj predchádzajúci blog – a články v linkoch k tomu – práve vďaka takým naivne-neodborným predstavám o humanite a „dobre v nás“ dostávajú rôzne zrúdy šancu ubližovať opakovane ďalším obetiam. Ja to mám vysporiadané so svojim svedomím, kopem za obete, nie za páchateľov. Hej, snažím sa vyprovokovať páchateľovych blízkych – ak je čo len najmenšia šanca ho zastaviť pred tým, než vystrojí niečo ďalšie.

 

 

 

Takže tak 11. – Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. ..

22.04.2024

Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. Presne tak – krajina, v ktorej sa pomaly každý týždeň hupsnú pod vlak aspoň dvaja ľudia. Ale veď i Česi, nie sme v tom sami – zargumentujú podaktorí v duchu článku v linku https://www.aktuality.sk/clanok/l6LGUlF/samovrazdy-v-cesku-su-na-vzostupe-vo-vyssej-miere-ich-pachaju-mladi-ludia/ samovrážd pribúda síce vo [...]

Takže tak 10. – Amazónsky prales sa prudko rozrastie. . .

22.04.2024

Poviem vám, chytila ma za srdce správa o tom, že našej prezidentke vôbec nie je ľahostajné, ako zamoruje ovzdušie zemegule pre nás všetkých tými jej letmi lietadlom. Hovorí o tom správa v linku https://www.hlavnespravy.sk/prezidentka-vysadila-so-svojim-timom-stromceky-na-zahori/3470150 Od roku 2021 vraj vyše 12 000 stromov vysadila. No to je dobre, bude mať prax, keď [...]

Takže tak 9. – Kupujte im lopatky. . .

21.04.2024

Bolo to v marci pred rokom, keď sa v slovenských médiách objavila správa, že – ako potvrdzuje článok v linku https://dennikn.sk/minuta/3268597/ Rusi lopatkami bojujú, lebo nemajú dostatok munície. Tie lopatky majú od roku 1869 vraj skoro bezo zmeny. Priznávam, že som nikdy nebola vojak, možno preto som nepochopila, prečo Ukrajinci s modernou západnou výzbrojou posielanou [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,854
Celková čítanosť: 9002290x
Priemerná čítanosť článkov: 3154x

Kategórie