Založ si blog

Tep dňa 6. – Pán minister Krajčí, nože nás oboznámte s tými následkami a rizikami. . .

To už je tak v přirozenosti lidský, že sa člověk mejlí až do svý smrti… povedal môj veľký inšpirátor Švejk.

 

No a keďže nepochybne došlo ku omylu zo strany vlády, hlave teda zo strany v nadpise spomenutého ministra Krajčího zrejme, pokúsime sa teraz o nápravu toho omylu.

V mojom včerajšom blogu

https://elenaistvanova.blog.pravda.sk/2021/01/22/tep-dna-5-testovanie-s-podvodom/

som zverejnila tlačivo, ktoré bolo na miestach zastrešovaných MV SR nutné podpísať pred testovaním,  a ktoré teda niektorí odvážni spoluobčania zrejme aj podpísali.

Prečo odvážni? Nuž, neviem či si ho aj prečítali pred podpisom – lebo podpísali, že boli oboznámení o následkoch a rizikách toho vyšetrenia. Keďže ho údajne robili na ich vlastnú žiadosť, čo tiež je v tom dokumente v závere uvedené – tak akýkoľvek reálny následok by mohli reklamovať akurát tak doma v kúpeľni v zrkadle.

Je to ich rozhodnutie, a ich problém.

Zameriam pozornosť na všetkých tých, ktorým takéto tlačivo nepodstrčili a testovali ich zvesela. Lebo o následkoch a rizikách testovania sme poučení neboli.

T. j. ktosi porušuje naše práva. A mňa skutočne zaujíma, aké následky a riziká majú na mysli odborníci, ktorí testovanie zastrešujú – azda ho, prepánajána, zastrešujú aj nejakí odborníci a nielen ministerstvo vnútra a obrany. Lebo som hľadala nejaký zákon, ktorý by umožňoval realizoval akýkoľvek zdravotnícky výkon týmto dvom zložkám – a nič. Musí ich zastrešovať rezort zdravotníctva. To pre vysvetlenie, prečo sa obraciam na ministra Krajčího, a nie na Mikulca či Naďa. On má tú pravú zodpovednosť.

 

Pán minister Krajčí,

pýtam sa verejne, aké následky a riziká testovania antigénovým testom na COVID-19 výterom z nosohltanu máte na mysli v tom papieri, ktorý dávate ako informovaný súhlas podpisovať ľuďom pred testovaním?

Zrejme ste sa pomýlili a zabudli ste nás všetkých, každého z nás riadne a jasne informovať  pred testovaním o tejto veci. Prosím, napravte chybu.

Aké sú možné následky a riziká toho testovania?

 

Pán minister Krajčí

–  prezentovali ste sa pri nástupe do funkcie ako hlboko veriaci človek.

Ste úprimne veriaci a slušný človek? Ste v súlade so svojim svedomím tým, čo to tu stvárate vo vzťahu ku testovaniu – tým zastrašovaním ľudí, tým klamaním ľudí, tým zneužívaním ich osobných údajov? To Vy v súčasnosti vediete rezort zdravotníctva a preto nesiete priamu zodpovednosť za všetky tie špinavosti, čo sa dejú v prepojení na celoplošné testovanie.

Je pravda, že v tom nie ste sám – tak prečo neapelujem na svedomie a čestnosť ostatných  spoluzodpovedných? Neplytvám mojou energiou na veci, ktoré volám „nerentabilná investícia“.

Takže to Vám kladiem verejne otázku – pán minister Krajčí, ste v súlade so svojim svedomím tým, čo tu robíte ľuďom vo vzťahu ku celoplošnému testovaniu?

 

 

Elena

 

P.S.: Pokúšam sa o to odoslanie  od rána. Nejde z mailovky poslať ani na office, ani na minister.  Zrejme len klasická pošta je spoľahlivá.

Aááá, dnes to prešlo, takže pán minister to má v maili.

 

 

Takže tak 11. – Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. ..

22.04.2024

Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. Presne tak – krajina, v ktorej sa pomaly každý týždeň hupsnú pod vlak aspoň dvaja ľudia. Ale veď i Česi, nie sme v tom sami – zargumentujú podaktorí v duchu článku v linku https://www.aktuality.sk/clanok/l6LGUlF/samovrazdy-v-cesku-su-na-vzostupe-vo-vyssej-miere-ich-pachaju-mladi-ludia/ samovrážd pribúda síce vo [...]

Takže tak 10. – Amazónsky prales sa prudko rozrastie. . .

22.04.2024

Poviem vám, chytila ma za srdce správa o tom, že našej prezidentke vôbec nie je ľahostajné, ako zamoruje ovzdušie zemegule pre nás všetkých tými jej letmi lietadlom. Hovorí o tom správa v linku https://www.hlavnespravy.sk/prezidentka-vysadila-so-svojim-timom-stromceky-na-zahori/3470150 Od roku 2021 vraj vyše 12 000 stromov vysadila. No to je dobre, bude mať prax, keď [...]

Takže tak 9. – Kupujte im lopatky. . .

21.04.2024

Bolo to v marci pred rokom, keď sa v slovenských médiách objavila správa, že – ako potvrdzuje článok v linku https://dennikn.sk/minuta/3268597/ Rusi lopatkami bojujú, lebo nemajú dostatok munície. Tie lopatky majú od roku 1869 vraj skoro bezo zmeny. Priznávam, že som nikdy nebola vojak, možno preto som nepochopila, prečo Ukrajinci s modernou západnou výzbrojou posielanou [...]

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 08:42

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,854
Celková čítanosť: 9005256x
Priemerná čítanosť článkov: 3155x

Kategórie