Založ si blog

Fúúúha 11. – Orbán je frajer. . .

V prešovskej nemocnici ku manželke v kritickom stave údajne muža nechceli pustiť – tak o tom hovorí článok v linku

https://www.hlavnydennik.sk/2021/08/03/skandal-v-presovskej-nemocnici-muza-nechceli-pustit-k-manzelke-v-kritickom-stave-lebo-nebol-zaockovany/?fbclid=IwAR1vCU2K2egI0AND8NptY6P_fYuxjcNhkgyss9hNHKHDSreBu-mAp_sEWwE

Neviem, kde táto koronadarebáčina bude mať koniec – som presvedčená, že to skončí tragédiou…

 

Páčil sa mi prehľadný článok, ktorý jasne pomenoval, že môžeme dôverovať odborným znalostiam vedcov – ale ich morálke nedôverujeme https://www.hlavnydennik.sk/2021/08/03/doverujem-odbornym-znalostiam-vedcov-nedoverujem-vsak-ich-moralke-presvedcite-ma/

Tých príkladov bolo za rok a pol už toľko, že ich nebudem všetky menovať. Spomeniem len niektoré, ktoré mi okamžite prídu na rozum.

  • Odporúčanie predlžovať núdzový stav na želanie politikov. Tí sa báli protestov. Celý národ vedel, že čísla sú na minime. Odporúčanie vedcov absolútne nekorešpondovalo s tým, čo videl každý voľným okom.
  • Vystavovanie výnimiek vyvoleným osobám. Akoby tie Covid-19 prenášať nemohli.
  • Krčméryho tvrdenia z jari 2020, ako očkovanie nebude potrebné, pretože Covid-19 nie je taký nebezpečný. Čo tvrdí dnes, všetci vieme…
  • Nastavovanie pravidiel, ktoré nemajú žiadnu logiku a nemajú so zdravím nič spoločné. (Napríklad to, že očkovaní sa nemusia po príchode zo zahraničia testovať. Napriek tomu, že vieme, že vírus nielenže môžu mať, môžu ho aj šíriť.)
  • Klamstvá o Ivermektíne
  • Zamlčiavanie faktov (Napríklad to, aké dôležité je pre imunitu a ochranu pred chorobami aj pred Covid-1 mať odporúčané hladiny D vitamínu. Akým obrovským rizikovým faktorom je obezita. Počuli ste už lekárov, členov nášho konzília odporúčať optimalizovať si váhu či dbať na prísun vitamínu D?)
  • Ignorovanie vedeckých faktov. Naši vedci často tvrdia veci, ktoré sú zahraničnými štúdiami vyvrátené (šírenie medzi deťmi, benefity rúšok, úmrtnosť na Deltu). Odborná diskusia na tieto témy neexistuje, len jeden správny názor.

Dôvera je  podľa mňa cenná vec – stratiť ju možno v živote len raz, potom sú to už len hry na dôveru a strata času. Ja osobne neverím lekárovi, ktorý mi ponúka ako najlepší liek, za ktorého predpis mu farmafirma dá bonus. A neverím pandemickej komisii a Mikasovi a vláde, ktorí robia epidemiologicky nezmyselné kroky a presviedčajú nás, že vraj pre  nás robia to najlepšie.

Chceme Ivermectin a Groprinosin, nechceme sa zúčastniť na experimente farmafiriem.

A chceme pravdu.

Lebo jasne  sú veci pomenované v tomto článku

https://www.hlavnydennik.sk/2021/08/03/ceny-zodpovednost-kvalita-to-vsetko-malo-zostat-utajene-v-zmluve-medzi-konzorciom-pfizer-biontech-a-eu-willi-huber/

Pri platbách v takomto rozsahu sa národy sveta vzdávajú nielen svojich peňazí, ale aj posledného zvyšku slobody. Na jednej strane sa musia ďalej zadlžovať u veriteľov, ako je Európska centrálna banka (ECB) alebo Svetová banka, bez akejkoľvek šance, že by tieto sumy boli niekedy schopné splatiť, a na druhej strane dávajú obrovskú moc do rúk spoločností, ktoré zrazu získali ďalšie stovky miliárd. S týmito sumami peňazí možno manipulovať s osudom sveta. 

 

Je čas, aby začali zodpovední skladať účty.

Lebo už testovanie u nás bolo darebáčinou – zbytočne vyhodené peniaze, riskovanie zdravia nás všetkých nútene testovaných – a ktovie kam mohli putovať sekvenované údaje, veď napríklad aj USA majú rozsiahlu databázu DNA vzoriek, údajne aj vzorku každého vojaka ktorý kedy bol na cvičení s nimi niekde vo svete, tam takto evidujú.

Kedy konečne budeme hovoriť pravdu?

WHO testovanie bezpríznakových neočkovaných neodporúča. Odporúča ho „len pre špecifické skupiny-má sa týkať kontaktov potvrdených alebo pravdepodobných Covid-19 prípadov a skupín často vystavených ochoreniu, ako sú zdravotníci a dlhodobí pracovníci zariadení sociálnej starostlivosti.

Rovnako sa vyjadrila WHO i ku potvrdeniu o očkovaní, ktoré je súčasť digitálnych zelených pasov –  neodporúča ich z dôvodu „kritických neznámych o rizikách po očkovaní“ ale aj pre nedostatok dát o účinnosti vakcín na nové varianty a na zamedzenie šírenia vírusu.

Taktiež WHO 25. júna 2021 poskytla pre národné stratégie boja s pandémiou odporúčanie a v jednom z jeho bodov opätovne píše, že „plošné testovanie asymptomatických jednotlivcov sa v súčasnosti neodporúča pre významné náklady, ktoré s tým súvisia, a nedostatok dát ohľadom efektívnosti takýchto operácií.“

Takže slovenská celoplošná štúdia svet neohúrila, akurát tak tým, ako sme zbytočne vyhodili neúčelne kopy peňazí.

Na čí pokyn???!!!!!!

Ako píše článok v linku

https://www.hlavnespravy.sk/svetova-zdravotnicka-organizacia-plosne-testovania-na-slovensku-boli-neefektivne-vyhodene-peniaze-testovanie-neockovanych-bez-priznakov-neodporuca/2627806

niektorí odborníci poukazujú, že sme mali podporovať radšej zakúpenie vitamínu D3 pre všetkých – a že za cenu jedného testu by bola dostatočná denná dávka na 5 mesiacov.

Prečo to vláda vytrvalo ignoruje? Vitamín D3 sa ešte pred jeseňou ukázal vysoko efektívny na zľahčenie priebehu covid-19 a ako efektívna prevencia hospitalizácií. Rovnako nie je Slovákom voľne dostupný ivermectin a groprinosin, na štúdie ich účinnosť potvrdzujúce je embargo, ako to povedala na rovinu doktorka Peková. A tak sa pýtam otvorene  KTO bude niesť zodpovednosť za všetkých tých mŕtvych a škodu veľkého rozsahu?

 

Vážne si niekto z vás myslí, že to všetko skončí konštatovaním, že nemožno vymáhať následky škôd do 1.1.2025 a nemáme schválenú trestnoprávnu zodpovednosť politikov a iných verejných činiteľov? Že povieme – ako to povedal Čekan o druhej vlne po otázke na vinníkov – urobme hrubú čiaru? Nie, kdeže, na to sú tie darebáčiny priveľké, a je ich priveľa.

Ja osobne si myslím, že rozhnevaní občania nakoniec vezmú spravodlivosť do svojich rúk… Lebo zmluvy o vakcínach sú bohapustou zlodejinou – a tí, ktorí ju v našom mene podpísali, si zaslúžia prísny trest.

Podľa zverejnených zmlúv objednala EÚ spolu 1,3 miliardy vakcín s možnosťou doobjednania ďalších 560 miliónov kusov. Čiže dokopy takmer 1,9 miliardy vakcín pre 410 miliónov Európanov (ak deti nepočítame), t. j. 4-5 dávok pre každého dospelého Európana. EÚ medzitým rozšírila pôvodnú zmluvu z 200 miliónov dávok (o ktorých tu hovoríme) na 1,8 miliardy dávok. Cena za dávku sa neznížila, ale ešte viac vzrástla, na 19,50 eur za dávku. Táto už aj tak nepredstaviteľná zrada na obyvateľstve a daňových poplatníkoch sa tak rozšírila na 35 miliárd eur.

Počet obyvateľov Slovenska kolíše okolo päť a pol milióna. Vakcín, ktoré Slovensko nakúpilo, je takisto podstatne viac – a to sme už spätne odpredali Rusom tie státisíce vakcín preč a neodobrali sme od nich tie 2 milióny Sputnikov. Počet zakúpených vakcín dokonca niekoľkonásobne prevyšuje počet obyvateľov – odhliadnuc od toho, že údajne deti od šiestich mesiacov chcú začať očkovať od januára budúceho roka, zatiaľ prebieha na tej vekovej vzorke len nejaká malá testovacia štúdia farmafiriem.

Vakcín je pre každého dostatok – podľa záujmu občanov realisticky podotýkam, že až hodne vyše hlavy. Pri prasačej chrípke nám tiež navozili kvantá vakcín – a potom sme platili i za ich likvidovanie, hoci údajne ani neviem či, kto a kedy ich zlikvidoval, a či sa neváľajú kdesi v skladoch doteraz.

https://ereport.sk/skandal-po-sputniku-toto-patrali-sme-po-milionovych-vakcinach-na-prasaciu-chripku-stat-nevie-co-s-nimi-jeskandal-po-sputniku-toto-patrali-sme-po-milionovych-vakcinach-na-prasaciu-chripku-stat-nevie/

A žiadne poučenie z toho.

Takže nech nám vláda verejne odpovie, prečo vyhodila nemilobohu teraz zasa takto kopu našich peňazí. 

 

A chystajú ďalšiu megalomanskú akciu, tento raz s očkovaním – údajne 95% populácie chcú u nás zaočkovať, ako sa uvádza na obrázku z facebooku

https://www.facebook.com/groups/509968623630307/posts/516107393016430

Na obrázku môže byť text, v ktorom sa píše „Úmrtia S/NA kovid: Od 6.3.2020 do 31.10.2020 úmrtí 219 31.10.2020 -celoplošné testovanie do 12.2020 stúpli úmrtia na 1879 27.12.2020 začiatok očkovania dávka do 17.1.21 stúpli úmrtia na 3526 17.1.2021 začiatok očkovania dávka do stúpli úmrtia na 12534 1879 3526 Zdroj: korona.gov.sk 12534 1.7.2021 relácii Nový den televízie CNN Prima NEWS odznelo, že na Slovensku chcú "kompetentni" zaočkovat 95% populácie. 95% populácie experimentálnou, podmienečne schválenou vakcinačnou látkou, vrátane najmenších detí, pritom mnoho vedcov, lekárov upozornuje na to, že riziká nežiaducich účinkov týchto látok prevyšujú pozitíva... Dáta sveta jasne ukazujú, štátoch najväčšou zaočkovanost'ou aj najväčšie šírenie nákazy, viac hospitalizácii, viac úmrtí...“

Pritom správy o tých vakcínach  hovoria o kadečom, napríklad článok v linku je hodne varovný

http://www.infokuryr.cz/n/2021/07/30/svet-zaziva-sok-vynalezce-technologie-vakciny-mrna-zda-se-ze-se-naplnuje-nejhorsi-scenar/?fbclid=IwAR0vWuVZA3MEQ5VhaiyjpY7XPFauMbzsrEX68q42Ks_FX2Q4XRLK7zoXKFs

Takže, na rovinu
– otázkou dňa vonkoncom nie je ako donútiť občanov na zapojenie sa do klinickej štúdie s podmienečne schválenou vakcínou –  ale ako zohľadniť trestnoprávnu zodpovednosť v tomto prípade, ak ktosi za nás takúto zmluvu podpísal.

A myslím, že je najvyšší čas potrestať i zodpovedných za nehospodárne nakupovanie vakcín a liečiv, lebo ich toľko evidentne nepotrebujeme ani nechceme. Nech nám vláda vysvetlí, načo ich objednala také nehorázne množstvá. Je to neúčelné narábanie so štátnymi financiami. Spôsobujú škodu veľkého rozsahu. Je potrebné vinníkov potrestať.

 

A keď som čítala článok v linku, aká pačmaga to tu riadi tie kšefty,

https://cz24.news/v-cele-exekutivy-eu-je-clovek-spolecnosti-pfizer-ursula-van-der-leyen-nejvetsi-nakupci-stovek-milionu-davek-vakcin-ma-manzela-ktery-provozuje-biotechnologickou-spolecnost-orgenesis-specializujici/?fbclid=IwAR3maHD4V_sfXA6fSe9G7Tq8CeilCqWhsZ4Dx5qD2Z0bSjH4Fjj7_v49Ev8

odpľula som si nad celou EÚ.

Ale ani u nás to nie je bohviečo – veď pozrite, potichu zablokovali možnosť použiť Ivermectin lekárom v liečbe – ako uvádza článok v linku

https://mediweb.hnonline.sk/spravy/6444655-koniec-covidoveho-osialu-liek-proti-parazitom-vypadol-zo-slovenskych-odbornych-odporucani

Lumpi hnusní, mali by ich spravodlivo potrestať. Cynicky mi napadlo, že len aby sme to stihli, kým nahnevaní ľudia vezmú spravodlivosť do svojich rúk…

 

Elena

 

P. S.: Kto je frajer?

No Orbán predsa.

Tak ujasníme si, prečo na neho toľko útočia.

Tie choré zmluvy dokazujú aj amorálnosť všetkých vlád, ktoré sa dobrovoľne podieľajú na tomto obchode storočia.

Ale počkajte, nie všetky – Maďarsko druhú zmluvu odmietlo podpísať

Orbán je frajer.
K diskusii:  mirius  pravdaže, tak to chodí v živote, každý frajer si raz hubu narazí…
očkovať povinne kohokoľvek je politické i osobné harakiri…
Lebo predpokladám, že inšpirácia Rumunskom tu bude a Ceausescovci skončili pri múre…

 

Takže tak 11. – Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. ..

22.04.2024

Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. Presne tak – krajina, v ktorej sa pomaly každý týždeň hupsnú pod vlak aspoň dvaja ľudia. Ale veď i Česi, nie sme v tom sami – zargumentujú podaktorí v duchu článku v linku https://www.aktuality.sk/clanok/l6LGUlF/samovrazdy-v-cesku-su-na-vzostupe-vo-vyssej-miere-ich-pachaju-mladi-ludia/ samovrážd pribúda síce vo [...]

Takže tak 10. – Amazónsky prales sa prudko rozrastie. . .

22.04.2024

Poviem vám, chytila ma za srdce správa o tom, že našej prezidentke vôbec nie je ľahostajné, ako zamoruje ovzdušie zemegule pre nás všetkých tými jej letmi lietadlom. Hovorí o tom správa v linku https://www.hlavnespravy.sk/prezidentka-vysadila-so-svojim-timom-stromceky-na-zahori/3470150 Od roku 2021 vraj vyše 12 000 stromov vysadila. No to je dobre, bude mať prax, keď [...]

Takže tak 9. – Kupujte im lopatky. . .

21.04.2024

Bolo to v marci pred rokom, keď sa v slovenských médiách objavila správa, že – ako potvrdzuje článok v linku https://dennikn.sk/minuta/3268597/ Rusi lopatkami bojujú, lebo nemajú dostatok munície. Tie lopatky majú od roku 1869 vraj skoro bezo zmeny. Priznávam, že som nikdy nebola vojak, možno preto som nepochopila, prečo Ukrajinci s modernou západnou výzbrojou posielanou [...]

Polícia / Policajná páska / Policajné auto /

Hádka dvoch mužov v obci Dlhá nad Váhom sa skončila vraždou

25.04.2024 11:28

Motív a všetky okolnosti prípadu sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Český predseda vlády Petr Fiala.

Ďalší odchod z Fialovej vlády: končí ministerka pre vedu a výskum

25.04.2024 11:07

Ministerka pre vedu a výskum nemala vlastné ministerstvo, ale len úrad s niekoľkými zamestnancami.

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,854
Celková čítanosť: 9003417x
Priemerná čítanosť článkov: 3155x

Kategórie