Založ si blog

Za 10. – Nehovorte nám konšpirátori, volajte nás vizionári. . . . . .

Tretia vlna sa rozbehla celosvetovo.

Médiá nás bombardujú popismi, ako sú na tom niektoré krajiny už veľmi zle, mladí ľudia v nemocniciach, dramaticky sa šíriaci delta vírus. I u nás by mal – podľa popisu pána Pavelku, o ktorom ešte stále nevieme, či je epidemiológ – povaliť hromadne neočkovaných. A neviem kam sa vytratil z médií, azda len na zahraničnú dovolenku či školenie, snáď ho korona neskolila?

Neočkovaných je ešte stále  – a zrejme aj zostane – u nás väčšina. Preboha, ľudia, ak nám tá delta povalí viac ako polovicu národa, to aby sme tu rýchlo navozili migrantov, inak sa nám tu tie premnožené medvede začnú rozťahovať v uliciach opustených miest…

No a kebyže povalila viac ako polovicu národa korona, je tu i ďalší praktický aspekt – kto by sa skladal na tie predražené nákupy eštestáleministra Naďa? Najnovšie za vyše 1, 7 miliardy eur chce kúpiť pásovú techniku, ako píše článok v linku

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/597257-nadov-rezort-planuje-nakup-pasovej-techniky-naklady-odhaduje-na-1-7-mld-eur/

A to v situácii, že dlh Slovenska prekročil 8 miliárd eur, podotýkam – a korone nie je koniec, takže sa ešte dlh navýši – toho chlapa by mali skutočne internovať okamžite niekde na psychiatrii, ak nie stíhať trestne …

 

Pokus povinne očkovať ľudí pracujúcich pokladám nielen za politickú samovraždu,

ale  i za vyhrotenie napätia v spoločnosti nad znesiteľnú úroveň. Lebo už teraz je polarizácia výrazná. Je tu fašizácía časti spoločnosti so všetkými jej znakmi. Za príklad evidentnej snahy až o dehumanizáciu neočkovaných a konanie úplne cez čiaru pokladám vyjadrenia niektorých ľudí, pracujúcich vo verejnej  či štátnej službe, ktorí zjavne nedorástli na miesta nimi zastávané. Myslím, že v tejto fáze vývoja by mal spozornieť generálny prokurátor a nabehnúť ku dotyčným osobám s podozrením z prezentovania fašistickej ideológie, t. j. z podpory a propagácie hnutí smerujúcich ku potlačenie práv a  slobôd človeka.

Tí, ktorí sa odmietame zúčastniť experimentu s očkovaním látkou len podmienečne schválenou, nie sme žiadni antivaxeri a tupelá a dezoláti.

Hoci sme neurobili nič zlé, iba to, že tu žijeme a pracujeme, a sme vystavení nákaze, lebo nás štát dostatočne nechránil pred privlečením nákazy nezodpovedne konajúcimi občanmi cez hranice riadnymi epidemiologickými opatreniami, t. j. dôslednou kontrolou na hraniciach.

Takže nie je namieste urážať ľudí, ktorí možno žijú podstatne zdravšie ako pán Baťa, čo nás osočuje – ja osobne som sa zúčastnila všetkých riadnych očkovaní, dokonca i nie tak dávneho preočkovanie tetanovkou, mám tri atestácie a alkohol nepijem vôbec, dokonca ani kávu. Ale nebudem účastníkom pokusu s látkou, ktorú nie je riadnou očkovacou látkou – len podmienečne schválenou v štádiu klinického overovania, bez zodpovednosti farmafiriem za nežiaduce následky a s podpisom, že vraj na vlastnú žiadosť ma očkujú. Nebudem, za žiadnu cenu.

Nie neočkovaní ľudia, ale ľudia roznášajúci nákazu sú priamo zodpovední za to, že tu tretia vlna bude

– treba sa pozrieť na tých, ktorí sa vláčili po zahraničných dovolenkách a „služobných cestách“ – a vracali sa späť cez hranice s výnimkami. Otvorene hovorím, že keby každý cez hranice prichádzajúci bol zotrval v povinnej štátnej karanténe, nemali by sme tu nákazu a ani bezmála 13 000 mŕtvych.

 

A poviem vám, ten amatérizmus v riadení je desivý, zvlášť v takej závažnej situácii, akou je celosvetová pandémia. Práve dnes mi prišla odpoveď, že UVS SR nemá prehľad koľkých ľudí stíhali za to, že šírili v druhej vlne covidnákazu. No krásne, skutočne, vznikla tu škoda veľkého rozsahu a UVZ SR ani len netuší, koľkých ľudí stíhali – ale neočkovaných by chceli trestať za to, že ich nejaký nezodpovedný občan nakazí covidom, ktorý privliekol zo zahraničia.  Ja vám to prezradím za nich – PRESNE NULA – hoci robili trasovania a majú záznamy, koľkých ľudí podaktorí svojim nezodpovedným konaním nakazili. A mali teda konať voči nim, nakoľko tu vznikala pre štát škoda veľkého rozsahu.

 

Akékoľvek nútenie očkovať sa kvôli práci povedie ku odchodu skupiny ľudí z práce

– a tým aj výpadku síl v odbore, ktorý ich rozhodne nemá nazvyš. Uvedomil si minister školstva či zdravotníctva či vnútra, že tretina ľudí mu bude chýbať, ak sa zjednotia a odkráčajú z práce čo i len na týždeň alebo dva?  Ak si vláda laicky myslí, že ich donúti zostať a očkovať sa hrozbou, že nedostanú sociálnu dávku, nuž tým by ich vystavila stavu núdze a diskriminácii, medzinárodné súdy povyhrávajú a získajú odškodnenia od štátu také, že takýmto hlúpym krokom vláda zruinuje ekonomiku ešte podstatne viac ako doteraz.

Toto jednoducho nie je cesta.

 

Nebude zaočkovaných 95% národa, ako to je zrejme odkiaľsi nabeflehlované. A ja osobne podniknem všetky kroky na to, aby sa dočkali trestu i za „povinné testovanie Slovákov“ tí, ktorí stoja v jeho pozadí. I za tú pochybnú štúdiu ešte cirkus neskončil, drahí moji publikanti – nech sa rozprúdi medzinárodná diskusia, hádam ešte sú i eticky korektní vedci – budeme sa brániť všetkým vašim darebáčinám a špinavostiam. Nemyslite si, že to skončilo – a nie, nie je to Matovič, kto je podľa mňa tej darebáčiny hlavným tvorcom. Konali ako členovia organizovanej zločineckej skupiny – na to a v núdzovom stave k tomu, nezabudnime.

 

A čo bude ďalej? Uvažujem, či uvažujete všetci, čo sa zúčastňujete tej darebáčiny s očkovaním. Lebo príde čas, keď budú súdiť všetkých zločincov -a nepomôžu výhovorky, že ste boli iba radoví očkovací pracovníci. A keby vás hneď tribunál neodsúdil, kam pôjdete – myslíte, že budete žiť tu s rodinami  v tej lavíne nenávisti? Poviem vám, uvažujem so súcitom o vašej budúcnosti a mám obavu. Kam budete utekať, keď sa u niektorých očkovaných ľudí prejavia závažné príznaky, či nebodaj zomrú – a ich blízki v zúfalstve vezmú spravodlivosť do vlastných rúk, ak sa jej nedovolajú od štátu? Myslíte na toto riziko, všetci tí, ktorí chodíte očkovať davy?

 

Hmmm, no a pozrite, ako verejne klamú-označili za hoax  informácie o snahe očkovať povinne.

Opis fotky nie je k dispozícii.

 

Takže, prosím, nehovorte nám konšpirátori – ale vizionári…

 

Elena

 

K diskusii

palenque  nie korona, ale 8 miliárd dlhu je argument proti ďalším nákupom – korona skončí, dlh zostane…

 

pjk 127    isteže nie všetci, máme i zoznamy podaktorých šíričov nákazy spoza hraníc z trasovania. S tým Sputnikom máš pravdu, no u mňa verzia  akéhokoľvek očkovania skončila prvými urážkami a hrozbami voči neočkovaným.

Strangle Uncle     rozumiem, že tie opatrenia s povinnou štátnou 14-dňovou karanténou by boli obťažujúce pre pár desiatok tisíc ľudí – ibaže druhá možnosť je len urobiť dlhodobé a závažné obmedzenia života minimálne 5,5 milióna ľuďom – tak ako sme to boli nútení strpieťv druhej vlne kvôli pohodliu prichádzajúcich. AK bude tretia cesta – dostupné lieky, napríklad Ivermectin a Groprinosin pre ľudí –  potom môže byť prechod bez karantény bezpečný.

Niektorí sem navláčajú nákazu, my tu žijúci znášame kvôli nim obmedzenia, chcú nás kvôli nim nútene očkovať a ešte by sme aj mali platiť škody, ktoré vznikli ich pričinením – a je to škoda veľkého rozsahu, tie miliardy by mali platiť ešte i naši vnuci. Dospelý človek by mal niesť zodpovednosť za to, čo spôsobil – a na fb píšu, že niektorí chodia s falošným testom, falošným covidpreukazom, klamú o krajine z ktorej idú – a je im jedno, že dovlečú nákazu a niekoho ohrozia na zdraví či živote, či dostanú do karantény a ohrozia tým ekonomicky… Zdá sa Ti to v poriadku?

Položme si preto otvorene otázku – čo za bezohľadné a nečestné indivíduá to žijú medzi nami?

 

atlasskodcov keďže validita všetkých testov je otázna, a môžu dať falošnú negativitu, je karanténa JEDINÝM bezpečným spôsobom ako zaistiť ochranu pred privlečením nákazy

 

Cesta duše 10. – Ťažké časy. . .

18.04.2024

Čaro rozprávok je v ich pravdivosti. Vypovedajú o živote tak veľa… Veru, spomínate si kde začína rozprávka? Za siedmymi horami a siedmymi dolami, kde sa voda sypala a piesok sa lial. Tam, hodne ďaleko, kde je všetko naopak než ako by malo byť, práve tam sa začína rozprávkový príbeh. Musíte skrátka prejsť ťažkými časmi, a všetko v živote sa vám musí prevrátiť. [...]

Takže tak 6. – Čo máte proti vodke, občania Slovenska?

11.04.2024

Čo máte proti vodke, občania Slovenska? Keby ste ju riadne kupovali, nemusel by ju predajca popíjať v takom množstve sám, napadlo mi cynicky pri čítaní o najnovšom počine strany Demokratov https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/705995-slovensko-zaplavili-proruske-bilbordy-poburili-ludi-vyvesila-ich-strana-demokrati/ Zúfalecké gesto na upútanie pozornosti – alebo stratégia, [...]

Takže tak 5. – Čo by mal pre udržanie svojho úspechu urobiť prezident Pellegrini. . .

07.04.2024

Povedzme si to rovno – tieto prezidentské voľby na Slovensku boli viac proti Korčokovi, ako za Pellegriniho. Znamená to, že pre mnoho ľudí u nás bol Pellegrini prijateľnejším kandidátom. Svoju pozíciu by mal upevniť hneď na začiatku rozvážnymi krokmi. Pobavilo ma, ako Korčok vybehol s obviňovaním, že za jeho neúspech môže Pellegriniho neférová kampaň. [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,849
Celková čítanosť: 8981439x
Priemerná čítanosť článkov: 3152x

Kategórie