Založ si blog

Dragon of Air 11. – Drahá vláda, kedy bude lotéria pre očkovaných proti tetanu?

Však neočkujeme len proti covidu, prepánajána. To ani nie je očkovanie – ale účasť v klinickom pokuse, čo ja osobne pokladám za hazard s vlastným  životom a zdravím, a nerozumiem, čo na tom je hodné vysokého finančného ocenenia z našich daní.

A tie peniaze by sa zišli určite inde, veď len za vysielanie ide 1,8 milióna eur, ako uvádza článok v linku

https://strategie.hnonline.sk/media/6543178-za-vyrobu-ockovaciu-loteriu-dostane-rtvs-1-8-miliona-eur

Ale máme celý rad ozajstných očkovaní – a nepochybne vakcínami, ktoré sú overené – takže tej lotérii sa celkovo nebránim. Len ju robme u ozajstného očkovania, nie v rámci pokusov farmafiriem. Napríklad pre očkovaných proti tetanu kedy urobíte tú lotériu, drahá vláda? Lebo to je aspoň osožné a tak by sme skôr odobrili to bohapusté loterijné preflákavanie peňazí, ako v tomto podivnom pokuse.

 

Ako sa vyjadril minister Matovič,

Myslí si, že sú to veľmi efektívne minuté peniaze, pretože zaočkovaní ľudia podľa jeho slov ušetria štátnemu rozpočtu stámilióny eur.

A ja verejne žiadam o ekonomickú analýzu tohto tvrdenia a tvrdo poopravím vyjadrenie pána Matoviča

https://www.ta3.com/clanok/210123/matovic-je-s-loteriou-spokojny-prioritou-bolo-odmenit-nie-zvysit-zaockovanost

pretože nie očkovaní zachránili milióny eur, a nie neočkovaní v tomto štáte spôsobili v súvislosti s druhou vlnou škodu veľkého rozsahu.

Obávam sa navyše, že očkovaní teraz zrejme spôsobia ďalšiu škodu veľkého rozsahu v tretej vlne. Tie milióny by sme mohli usporiť tým, že by tu teraz neťahali pápeža. K tomu dám viac v samostatnom blogu ale.

 

Aj profesor Turánek hovorí zaujímavé súvislosti o tej vakcinácii, ak ste to ešte nevideli, nájdete to tu

https://www.svedomi-naroda.cz/2021/08/17/rozhovor-s-vedcem-prof-rndr-jaroslavem-turankem-csc-dsc/https://www.svedomi-naroda.cz/2021/08/17/rozhovor-s-vedcem-prof-rndr-jaroslavem-turankem-csc-dsc/

 

O tom, že to nie je o úspore miliónov vďaka očkovaniu svedčí i skutočnosť, že samotný minister zdravotníctva priznal, že do Vianoc budeme už bez vírusu, ako uvádza článok v linku

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/598567-lengvarsky-v-ide-o-pravdu-tretia-a-posledna-vlna-pride-koncom-septembra-vianoce-ocakavam-uz-bez-virusu/

Medzi nami – ja dúfam, že i bez tejto vlády…

A keď už tie Vianoce spomíname – mohli by sme pod stromček dať trestné stíhanie všetkým vinníkom.

Lebo si ho plne zaslúžia, s tým vakcinačným pokusom bolo darebáčin ajajaj, ako sa podľa mňa skôr či neskôr ukáže.

 

Elena

 

Takže tak 11. – Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. ..

22.04.2024

Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. Presne tak – krajina, v ktorej sa pomaly každý týždeň hupsnú pod vlak aspoň dvaja ľudia. Ale veď i Česi, nie sme v tom sami – zargumentujú podaktorí v duchu článku v linku https://www.aktuality.sk/clanok/l6LGUlF/samovrazdy-v-cesku-su-na-vzostupe-vo-vyssej-miere-ich-pachaju-mladi-ludia/ samovrážd pribúda síce vo [...]

Takže tak 10. – Amazónsky prales sa prudko rozrastie. . .

22.04.2024

Poviem vám, chytila ma za srdce správa o tom, že našej prezidentke vôbec nie je ľahostajné, ako zamoruje ovzdušie zemegule pre nás všetkých tými jej letmi lietadlom. Hovorí o tom správa v linku https://www.hlavnespravy.sk/prezidentka-vysadila-so-svojim-timom-stromceky-na-zahori/3470150 Od roku 2021 vraj vyše 12 000 stromov vysadila. No to je dobre, bude mať prax, keď [...]

Takže tak 9. – Kupujte im lopatky. . .

21.04.2024

Bolo to v marci pred rokom, keď sa v slovenských médiách objavila správa, že – ako potvrdzuje článok v linku https://dennikn.sk/minuta/3268597/ Rusi lopatkami bojujú, lebo nemajú dostatok munície. Tie lopatky majú od roku 1869 vraj skoro bezo zmeny. Priznávam, že som nikdy nebola vojak, možno preto som nepochopila, prečo Ukrajinci s modernou západnou výzbrojou posielanou [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,854
Celková čítanosť: 9004669x
Priemerná čítanosť článkov: 3155x

Kategórie