Založ si blog

Za slovami 9. – Je to chlap, ktorý nájde odvahu?

Tak toto je otázka, na ktorú odpoveď ešte nemám. Neprezradím vám jeho meno, ale niečo vám o ňom v tejto chvíli predsa len poviem. Aby ste mali nádej…

 

Musím pripomenúť, že pred časom som podala viacero trestných oznámení – poslala som ich Generálnej prokuratúre. A dva z nich už medzičasom prišli s tým, že stíhanie sa nekoná.

Prvé z nich vo veci redaktora Schutza, kde vyšetrovateľka usúdila, že svojimi nehoráznymi výrokmi o neočkovaných ako majú zavýjať od bolesti pán redaktor nič neporušil, lebo podľa nej svoj názor nereprezentoval verejne, lebo to písal v denníku SME, kde si celý článok prečítajú len predplatitelia.  Takže to podľanej nie je verejná prezentácia. Poučte sa – aby ste sa vyhli trestnoprávnemu postihu, všetky nehorázne a potenciálne trestné výroky uverejňujte zásadne v denníku SME.

Druhé z nich bolo voči Pavelkovi za jeho ako budú neočkovaní padať mŕtvi. To zmietla vyšetrovateľka ako jeho právo prezentovať názor. Takže pri šírení akéhokoľvek názoru vám odporúčam odvolávať sa na tento prípad. Druhý aspekt prípadu je, že síce teraz ľudia zomierajú v súvislosti s covidom, ale okamžite by sa mali začať pitvať a posudzovať koľko z nich mohlo pri správne poskytnutej zdravotnej starostlivosti prežiť. Lebo fb prebehla aj informácia,že neodborná obsluha ventilácií môže viesť ku roztrhnutiu pľúc – a je namieste riešiť podozrenie, v koľkých prípadoch covidúmrtí došlo ku pochybeniu. Generálna prokuratúra by tomu skutočne mala venovať pozornosť.

 

Teraz mi prišla odpoveď v tretej veci.

Vakcína je sloboda je heslo podľa mňa s hlbokým fašistickým pozadím – čím viac vidíme z diania okolo covidu, tým viac verím v jeho nenáhodnosť.

Utrpenie ľudí v koncentračných táboroch, pokusy s ľuďmi, likvidáciu ľudí s postihnutím – fašistickú históriu pokladám za hanbu ľudstva. Neviem si ani predstaviť, že by sa nejaký duševne zdravý človek dal nakriatnúť na prezentovanie niečoho, čo evidentne má takýto kontext. O prezidentke nemám valnú mienku, ale že sa nahrnula do prezentovania hesla Vakcína je sloboda, to je pre mňa nepochopiteľné. Veď asi každý z nás to heslo v prepojení s fašizmom pozná. A ešte k tomu ku vakcíne vyrábanej tou istou firmou, ktorá v časoch fašizmu v druhej svetovej vojne mala podiel na pokusoch na ľuďoch!!!

Úprimne, dali by ste sa nahovoriť na to, aby ste takéto niečo prezentovali? Veď to jej mohli rovno dať koncentrák v pozadí.

Prišlo vyrozumenie vyšetrovateľa, že vraj na stránke MZ SR to heslo tak pekne vysvetlili, nie fašistický úmysel vraj mali. A že i iné heslá vtedy prezentovali – Kandráč o hudbe a tak.

 

No, pomyslela som si súcitne o Žilinkovi, to tam nemá žiadnu družinu, čo by mala odvahu?

Je osamelým rytierom? A potom som si prečítala druhý z tých listov, lebo prišĺi mi naraz listy dva – v ňom mi vyšetrovateľ oznamuje, že síce fašistické heslo nerieši, zato rozbieha z môjho podnetu prešetrenie ohľadne očkovania látkou, ktorá nie je vakcínou, ale iba experimentálnou látkou v rámci klinického pokusu, ktorej rizikom môže byť závažné poškodenie zdravia alebo smrť.

Som zvedavá, či ten chlap bude mať dostatok odvahy pomenovať veci pravdivo a dotiahnúť ich do konca. Neprezradím vám teraz jeho meno, ale uvidíme, či to bude náš hrdina.

 

Lebo celý rad úmrtí kvôli očkovaniu je. Dokladujú ho mnohé krajiny. Málo mŕtvych evidovaných u nás je vraj dôsledkom rozvážnosti a opatrnosti ohľadne očkovania, ako to pomenoval Krajčí. Takže nás vláda teraz násilím chce nútiť, aby sme sa vzdali opatrnosti a rozvážnosti?

Ale podľa mňa málo pre očkovanie evidovaných mŕtvych v porovnaní so svetom je i dôsledkom našej nepresnej evidencie.

Aj  evidovaných dopadov je v štatistike ŠUKL vyše 9000, a to je podľa mňa len vrcholec ľadovca. Ľudia, prosím, nahlasujte všetky dopady vakcín ŠUKL osobne. Lebo asi sa nemožno spoľahnúť na lekárov, že ich každý z nich nahlási pravdivo. A takisto vyzývam aj odborníkov – oční lekári, neurológovia, všetci hláste tie účinky.

Dovolím si vám odcitovať zo stránky ŠUKL, https://www.sukl.sk/buxus/docs/Klinicke_skusanie_liekov/Pokyny/Definicie_najdolezitejsich_pojmov_KS_1_7_2017.pdf

Nežiaduca udalosť – (Adverse event, AE)
Nežiaduca udalosť na účely klinického skúšania je každý škodlivý prejav u účastníka, ktorému sa podáva skúšaný liek, ktorý nie je nevyhnutne zapríčinený podávaním skúšaného
lieku. Poznámka: V klinickom skúšaní sa pre oznamovanie nežiaducej udalosti zadávateľovi počíta od vykonania skríningu, teda ešte pred podaním skúšaného lieku. Nežiaduce udalosti po začatí podávania skúšaného lieku sa nazývajú Treatment Emergent Adverse Events (TEAE).

Nežiaduca reakcia/nežiaduci účinok skúšaného lieku1 – (Adverse drug reaction, ADR)
Nežiaduci účinok na účely klinického skúšania je každá škodlivá a nechcená reakcia na skúšaný liek bez ohľadu na podanú dávku.

Závažný nežiaduci účinok/nežiaduca udalosť 1– (Serious adverse drug reaction/event (SAR, SAE))
Závažný nežiaduci účinok (závažná nežiaduca udalosť) je každý nežiaduci účinok lieku, ktorý spôsobuje smrť, ohrozuje život chorého, vyžaduje hospitalizáciu alebo jej predĺženie, vyvoláva zdravotné postihnutie alebo závažnú alebo trvalú neschopnosť pacienta, alebo sa prejavuje vrodenou úchylkou (kongenitálna anomália), alebo znetvorením (malformácia) (§40
ods.2 zákona 362/2011998 Z.z.)

Práve preto vám píšem o tom prešetrovaní, aby ste mali nádej a našli v sebe odvahu postaviť sa proti darebáčine.  Prosím, nahlasujte ŠUKL tie všetky dopady, aj menej závažné.

 

Takže dám otvorene a verejne argumenty, že tu ide o čosi, za čo by mala byť vyvodená trestnoprávna zodpovednosť:

v prvom rade – samotní výrobcovia jednotlivých vakcín uvádzajú na svojich stránkach verejne, že ide o tretiu fázu klinického pokusu, takže to odtajiť nemožno.

  • Pravdou je, že Slovensko oficiálne nie je zapojené do klinického testovania vakcín u žiadnej z farmafiriem, zapojené krajiny výrobcovia na svojich stránkach menujú, lebo všetkým oficiálnym účastníkom platia a musia zdravotné dopady očkovania u nich dôsledne sledovať dlhodobo. Ale Slovensko používa tú istú látku, len bez platenia vakcinovaným účastníkom a riadneho sledovania ich zdravotných dopadov.
  • Pravdou ale tiež je, že i samotné pomenovanie toho čo robia ako očkovanie je scestné. Každý človek so zdravým rozumom si zváži, či by nejaký lekár šiel očkovať do obchodného centra či na železničné stanicu ľudí proti tetanu alebo TBC. Ako som nedávno písala, určite by ho polícia zbalila, ešte kým by pichol prvú injekciu.
  • Pravdou je tiež, že očkovacia látka či vakcína či terapeutikum majú svoje jasné klinické vymedzenie. Je to tak, pán Mikas? Je to tak, lekári? V ktorom ročníku ste preberali na medicíne vymedzenie týchto rozdielov?

Takže povedzme si verejne, pán Mikas  a naša drahá expertná krízová komisia – je toto vakcína, alebo TERAPEUTIKUM? Jenner (tvorca prvej vakcíny proti kiahňam – pre veci neznalých) by sa v hrobe obracal.

Základné imunologické vymedzenie predsa hovorí, že ak vakcína neposkytuje bezinfekčnosť, nie je to vakcína. Alebo nie?

Ako to je, pán Mikas – vyjadrite sa verejne – je to vakcína, alebo terapeutikum? Ja chápem, že to nevie pán Pavelka, ktorý sa sám označuje iba ako študent epidemiológie, ale Vy ste už hádam doštudovali?

BTW, terapeutikum by malo poskytovať ochranu pred vážnou formou ochorenia. I o tom mám u tejto látky vážne pochybnosti, ale veď čas ukáže, však? Lebo skôr či neskôr urobíme presne analýzy – a oddelíme štatisticky ľudí neočkovaných a ľudí očkovaných iba prvou dávkou a porovnáme to s tými dookola očkovanými.

 

A posledná vec, ktorú v tejto chvíli verejne pripomeniem.  Ako organizovaná skupina, zrejme i v prepojení s cudzou mocnosťou  vystupovali osoby, ktoré pod existenčnou hrozbou nútene opakovane testovali Slovákov. Je otázne, či nejde o organizovanú skupinu i pri vakcinovaní, či čo to vlastne je.

 

 

Ach, veru, som zvedavá, či ten chlap bude našim hrdinom…

 

Elena

 

P. S.:

Nedajte sa, ľudia osprosťovať médiami – vraj omikron znižuje účinnosť vakcín – aká bola, prosím vás, tá ich účinnosť, keď negarantovala bezinfekčnosť?

 

A som zvedavá, či aspoň nejakí hrdinovia nám zostali.

Lebo Ústavný súd zjavne odvahu nemal a tým včerajším rozhodnutím o súlade Mikasvyhlášok s Ústavou dal klinec do rakvy akejkoľvek dôvere národa v súdnu moc.

Ľudia by mohli s úctou stáť pri slovách „súdna moc“, alebo si pri tých slovách odpľúvať – no ktovie, čo budú robiť u nás…

 

 

K diskusii:  qperxz  zlatko, ja stíham všetko, i štrikujem a háčkujem,i varím, i byt prerábam, i knihy dve píšem – ale je pravda, že to všetko teraz stíham preto, lebo mám dovolenku. A čo ťa to tak jeduje – tiež máš za ušami v tejto veci, ak by súdy rozbehli procesy za zločiny proti ľudskosti?

Ale ďakujem, pripomenul si mi, že som ešte niečo zabudla z toho, čo robím…

Takže prosím – pošlite svetlo do tohto bodu  F

Ďakujem.

 

Strange Uncle  Ďakujem. Don Quijotte ani nie, ja mám veľkú inšpiráciu z Česka-Švejka…

napríklad tu

https://elenaistvanova.blog.pravda.sk/2016/06/26/ako-vanok-4-na-bazovu-notu/

i tu

https://elenaistvanova.blog.pravda.sk/2017/02/03/nedam-sa-umlcat-10-g-g/

 

 

Takže tak 11. – Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. ..

22.04.2024

Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. Presne tak – krajina, v ktorej sa pomaly každý týždeň hupsnú pod vlak aspoň dvaja ľudia. Ale veď i Česi, nie sme v tom sami – zargumentujú podaktorí v duchu článku v linku https://www.aktuality.sk/clanok/l6LGUlF/samovrazdy-v-cesku-su-na-vzostupe-vo-vyssej-miere-ich-pachaju-mladi-ludia/ samovrážd pribúda síce vo [...]

Takže tak 10. – Amazónsky prales sa prudko rozrastie. . .

22.04.2024

Poviem vám, chytila ma za srdce správa o tom, že našej prezidentke vôbec nie je ľahostajné, ako zamoruje ovzdušie zemegule pre nás všetkých tými jej letmi lietadlom. Hovorí o tom správa v linku https://www.hlavnespravy.sk/prezidentka-vysadila-so-svojim-timom-stromceky-na-zahori/3470150 Od roku 2021 vraj vyše 12 000 stromov vysadila. No to je dobre, bude mať prax, keď [...]

Takže tak 9. – Kupujte im lopatky. . .

21.04.2024

Bolo to v marci pred rokom, keď sa v slovenských médiách objavila správa, že – ako potvrdzuje článok v linku https://dennikn.sk/minuta/3268597/ Rusi lopatkami bojujú, lebo nemajú dostatok munície. Tie lopatky majú od roku 1869 vraj skoro bezo zmeny. Priznávam, že som nikdy nebola vojak, možno preto som nepochopila, prečo Ukrajinci s modernou západnou výzbrojou posielanou [...]

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

Eurovoľby / Štrasburg / Európsky parlamentu /

Prieskum: Vo voľbách do europarlamentu by uspeli najviac PS, Smer a Hlas

23.04.2024 18:46

Do Európskeho parlamentu by sa nedostali SNS, Slovensko, Za ľudí ani Demokrati.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,854
Celková čítanosť: 8999260x
Priemerná čítanosť článkov: 3153x

Kategórie