Založ si blog

Čas lumpov 7. – Dakujeme strane Hlas . . .

Nuž, konečne padlo jasné a definitívne stanovisko. A strana Hlas nesklamala väčšinu svojich voličov – rešpektovala slovenskú realitu a neuviazala nám na krk vládu progresívncov. Myslím, že cestu ku kreslu prezidenta by týmto krokom mal Pellegrini jasne otvorenú v očiach národa. A to ešte ak by sa niektorí zo Slovenska vysťahovali vďaka tomuto jeho kroku, viseli by jeho prezidentské obrazy všade v hrubých zlatých rámoch.

Väčšine národa odľahlo. Progresívci sú sklamaní – to by sa tu bašovalo. Takto sa azda na dlhý čas odkladajú svadby s lustrom a aj  pobyt v nemocnici na ženskej izbe pre chlapov cítiacich sa ako ženy, veď ostatní sú povinní rešpektovať jeho práva. Verím, že sa zasa jasne začne namiesto o slobode výberu pohlavia hovoriť o poruche pohlavnej identity, ako to označujú odborníci.

Národ si vybral a vy, drahí progresívci, ste zjavne neboli jeho voľbou. Úprimne – pri voľbe z týchto dvoch možností je pre mňa reálne existujúca vláda tou lepšou alternatívou. Verme že ako opozícia nás nebudete rušiť v normálnom živote. Lebo posledné, čo tu teraz potrebujeme, je, aby ste tu pobiehali po uliciach a rušili vládu v nastoľovaní poriadku po tom, čo tu nastvárali vaši kumpáni.

Nič v zlom, ale vy progresívci ste narobili chýb ako maku – a to ste ešte žiadnu moc v rukách nemali. Rozumný politik by chápal, že nemá v rukách tie správne karty a nešaškoval by so snahou vôbec vládu v takom zložení zostaviť. Určite nerozumiete, že prečo. Nuž, naozaj veľa ľudí vám nezabudne tú petíciu za povinné vakcinovanie – ak sa dovolávate slobody v rozhodovaní pre seba a svoj fans, mali by ste ju rešpektovať aj u iných. Toto bol veľmi varovný signál, že jedno hovoríte a druhé konáte, sebe všetky výhody a práva, a ostatní sú pre vás iba dezoláti s nesprávnymi názormi a bez práv.

Mimochodom, mať Sulíka vo vláde môže chcieť len samovrah – na jeho mieste by som pri prezentovaných hospodárskych výsledkoch Slovendska ako bývalý minister hospodárstva pod zem zaliezla a nie sa pchala nazad do vlády. A ozaj, ako dopadla storka s tými v Bruseli ním a jeho kumpánmi prežúrovanými peniazmi – vrátili ich už žúrovači do našej kasy? Mohli by sme vyhlásiť tipovaciu súťaž, že ako dlho by trvalo, kým by vám Sulík povalil vládu – a to je ešte otázne, či by sa nerozpadla  skôr pre názorové rozpory s KDH. Lebo ich program by mal byť natoľko odlišný, že spájať sa s vami tam mohlo napadnúť len Majerskému, a je fakt otázne, koľko členov v strane by ho podporilo v takej zostave.

Už len to samo osebe, že namiesto hľadania toho najlepšieho pre Slovensko ste hľadali len spôsob ako poraziť Fica svedčí o vašom spôsobe myslenia.  Aj o tom, kde blaho národa máte.

No, Fico, ach hej, Fico a jeho vláda – mńa osobne by potešilo, keby bol vo vláde Maďarič, lebo si myslím, že je to slušný človek. A vonkoncom by ma nepotešil Drucker na akomkoľvek vládnom poste, lebo ako krízový manažér síce dostal poštu zo straty, ale s jeho menom sa nejaké pozemkové kauzy spájali, a tiež že by bol citlivý voči ľuďom si nemyslím. Tak uvidíme.

A zasmiala som sa ráno, lebo po hoooodne dlhej dobe som si nejaké články v denníku N prečítala. Článok s nápisom Ficov radostný deň. Bude mať vládu porozumenia, a ešte aj Kiska je vinný  (nečakajte, že tú kravinu tu idem linkovať) dostatočne ilustruje progresívne myslenie – nie národ bude mať vládu, ale Fico. Nie Kiskovo nečestné správanie vo veci daňových podvodov ho doviedlo na súd, ale iste to, že súdy chceli urobiť radosť Ficovi. Alebo nebodaj naviedol Kisku, aby daňové podvody páchal? Predstavte si, normálny človek sa neteší z darebáčin a odsúdenia kohokoľvek – i mne je z Kiskovej kauzy smutno. bývalý prezident – daňový podvodník, s pozemkami pod Tatrami tiež  sa prevalila kopa špiny. Neviem, prezident by mal byť úctyhodná osoba, zapísaná do dejín národa trvale.

Ach, progresívci, naozaj sa teším, že nebudete vo vláde – lebo s týmto myslením a konaním by ste boli pre Slovensko nočnou morou a hororom.

 

 

Elena

 

 

K diskusii   moj.pokus  Pozri si spätne – ja som nikoho zo Slovenska nevyhnala povolebne. Bavím sa na hysteroidných predvolebných vyhláseniach niektorých, ako sa budú sťahovať. Lebo jeden somár s tým prišiel a ďalší ho ako papagáje napodobňovali…

Ariadna 4. – Zabi bobra, zachrániš strom. . .

03.05.2024

Slová profesorky Hogenovej sa mi vynorili v mysli o banalizácii zla, ktorá prebieha v spoločnosti. Kedysi som o nich aj blog písala https://elenaistvanova.blog.pravda.sk/2021/05/17/ejha-3-ked-hodnoty-zomieraju/#google_vignette Nezvažujeme dôsledky svojich činov, priplávalo mi k tomu do mysle dnes. Veľa príkladov mi k tomu napadá. O robotickom psovi som čítala, ktorý má [...]

Ariadna 3. – Česko má nedostatok psychiatrov. . .

02.05.2024

Veru, poviem, vydesilo ma to, čo som videla. Určite majú Česi zúfalý nedostatok psychiatrov, povedala som si. Lebo zjavne ujetí ľudia potom zostávajú bez odbornej pomoci. A kadečo vystrájajú. Ak vás tento môj výrok zarazil, tak pozrite Zdroj: https://www.facebook.com/photo/?fbid=395464043388992&set=g.674985475874242 Teda, ak ste nepochopili, čo to majú [...]

Ariadna 2. – Krucinál, psychológovia, ako to preverujete ľudí na zbrojáky?

28.04.2024

Skutočne impozantný príspevok napísal pán do verejnej skupiny obce Trakovice. Zdieľali to s hrôzou viacerí ľudia do skupín milovníkov zvierat. Istý pán Lackovič v tom svojom diskusnom príspevku píše, že Ahojte ak mate radi svoje macky tak ich majte na svojom mieste. Akukolvek macku na mojom dvore a v okoli domu zastrelim. Moze byt vystavna s vybijanym obojkom aj s [...]

EÚ / Eurovoľby /

Koľko zarábajú europoslanci? Pôsobenie v EP im prináša tisíce eur aj po odchode do penzie. Aké sú ich právomoci?

03.05.2024 11:49

Europoslanci zastupujú v Bruseli asi 450 miliónov občanov EÚ.

Izrael Gaza vojaci

Bola potvrdená ďalšia vražda rukojemníka v Gaze. Turecko obnoví obchod s Izraelom až v prípade mieru

03.05.2024 11:20

Turecko vo štvrtok zastavilo všetok vývoz a dovoz do a z Izraela s odvolaním sa na "zhoršujúcu sa humanitárnu tragédiu" na palestínskych územiach.

Polícia prehľadáva súdy, bomba

Na bratislavských školách nahlásili bombu. Polícia evakuuje študentov, niektoré rušia vyučovanie

03.05.2024 10:35, aktualizované: 11:32

Výhražný e-mail obdržali vo viacerých školách aj v bratislavskom Starom Meste.

Praha / Policie CZ /

Do českého gymnázia násilne vtrhol neznámy muž, polícia evakuovala študentov

03.05.2024 10:20

Polícia neskôr na Twitteri (X) uviedla, že zadržala podozrivého.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,858
Celková čítanosť: 9025978x
Priemerná čítanosť článkov: 3158x

Kategórie

Archív