Založ si blog

Krivé chodníčky 3. – Používajte antikoncepciu, prosím. . .

Hľadám hrdinov – zdatných vo vystopovaní digitálnej stopy. Alebo hrdinov, ktorí poznajú debilov – a prezradia nám ich mená.

Asi je vám jasné koľká bije, podľa tohto úvodu – dračie plamene dnes budú.

 

Som trpezlivý človek.

Aj na Matovičovo vystrájanie v parlamente po mikulášskom programe detí som len rukou kývla,  že „tak už sa strápnil aj pred deťmi – zjavne nemá dospelé publikum, súdiac podľa tohto zúfaleckého kroku“.

Vyjadrenie pani učiteľky „deti, to je čert“ bolo naozaj pekným zvládnutím situácie a pobavilo ma

https://www.facebook.com/SamuelMigalTVJOJ/videos/359072596857566/

Mala som  veľkú trpezlivosť, veru – ale len mala.

 

Médiami prebehla správa o vydieračovi, ktorý sa vyhráža školám. Vyhrážky psychopata  bombovým útokom sa objavili – že vraj budú kopy mŕtvych  (rozumej detí v niektorej škole!), ak nedostane peniaze – a v médiách som sa dočítala rôzne verzie od stotisíc do miliónov.

Žiaci a študenti niektorých škôl na západnom Slovensku mali preto nečakané voľno.

Márnosť – a teraz mám toho dosť. Aby pre nejakého nepodareného spratka, ktorý je vizitkou nezvládnutej výchovy jeho rodičov, sa tu deti báli chodiť do školy – a ich rodičia tŕpli, či sa jeho dieťa živé a zdravé zo školy domov vráti?

Už aj článok v linku presne o tom píše, že deti zažívajú nový typ strachu

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/691120-skoly-hrozby-vyhrazny-mail-gymnazium-bratislava-policia-deti-anonym/

No potrebujú azda naše deti či vnúčatá – a aj my sami – ešte viac stresu kvôli kadejakým nepodareným spratkom, ktorých rodičia výchovne zanedbali?

 

V Senci z odbornej školy študenta odviedli, ale vraj s týmto vyhrážaním zásah nesúvisel.

A podľa médií sa údajne takýchto nepodarkov dalo dokopy viac – však vrana k vrane sadá a zakomplexovaný psychopat u iných ako je on sám uznanie nezíska – predvádzajú sa utýravaním mačiek a myší. Takže už viete, čo ma tak nažhavilo.

Vráťme sa preto k tým hrdinom  zdatným v lovení lumpov na internete, ktorých som v úvode oslovila –  ak mi dodáte údaje lumpa ukrytého pod menom 8884zack, napíšem vám blog podľa želania – rovno na Vianoce. 

Alebo sa pridajte ku mne viacerí a zaplatíme na darknete dodanie údajov toho lumpa – som si istá, že tam nebudú mať problém s jeho nájdením. Na darknete kúpite všetko, aj údaje o každom jednom členovi tej skupiny, o tom nepochybujem.

Údaje o ňom poskytneme polícii a jeho rodičom na Vianoce osobne doručím balík prezervatívov, aby už nepriviedli na svet ďalší taký nepodarok.

 

TN priniesli v linku tento údaj

https://tvnoviny.sk/domace/clanok/870386-zverejnoval-utyrane-zvierata-pozreli-sme-sa-na-profil-spojeny-s-vyhrazkami-na-skolach

Ako píšu, ten profil na danej sociálnej sieti si už od júna tohto roka získaval pozornosť ochranárov zvierat. Pravidelne na ňom totiž pribúdali snímky utýraných či zabitých mačiek a myší.

„Je súčasťou skupiny, ktorá pôsobí pod heslom 8884. Zdá sa, že skupina je celkom nová, no jej súčasťou je hneď niekoľko jednotlivcov,“ dodali ochranári zvierat.

Skupina funguje aj v niekoľkých konverzáciách na platforme Telegram. Ľudia, ktorí v skupinách figurujú, si navzájom vymieňajú snímky a videá, ktoré zachytávajú týrané zvieratá a sebapoškodzovanie.

Presne ako tipujem, banda zakomplexovaných psychopatov a HPOčiek, ktoré nedokážu normálne žiť a na ktorých kašle celý svet, vrátane ich rodičov. Inak by si všimli, že ich potomkovia majú vážne problémy.  Teda, zaujímali by sa o nich aspoň psychiatri, keby ich vyhľadali. Však keby aj dnes všetci členovia toho vydareného psychopatického spollku odpravili sami seba, plakať za nimi nebudem ani ja  – lebo  iba totálna zrúda dokáže ubližovať bezbranným zvieratám. 

 

TN zverejnili v článku tento obrázok, a aj fotky utýraných mačiek – ja preberám len ten údaj o profile.

 

 

No čo povedať rodičom, ktorí privádzajú na svet a „vychovávajú“ takýchto potomkov? Používajte antikoncepciu, prosím…

 

Elena

 

 

Ariadna 2. – Krucinál, psychológovia, ako to preverujete ľudí na zbrojáky?

28.04.2024

Skutočne impozantný príspevok napísal pán do verejnej skupiny obce Trakovice. Zdieľali to s hrôzou viacerí ľudia do skupín milovníkov zvierat. Istý pán Lackovič v tom svojom diskusnom príspevku píše, že Ahojte ak mate radi svoje macky tak ich majte na svojom mieste. Akukolvek macku na mojom dvore a v okoli domu zastrelim. Moze byt vystavna s vybijanym obojkom aj s [...]

Ariadna 1. – Prečo Fico straky urazil?

28.04.2024

Verte, straky sú úžasné zvieratá. Viem o tom svoje, v časoch môjho detstva sme jednu zachránili, vychovali a vypustili. Chodila po celé roky posedávať pred balkón a krákala vďačne. Stačilo zavolať Hana, Hana – a priletela. Počúvala som dnes nadránom prejav premiéra Fica z NR SR 25.4. 2024. Musím sa s vami oň podeliť, lebo naše médiá sú akési lakomé – a [...]

Takže tak 11. – Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. ..

22.04.2024

Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. Presne tak – krajina, v ktorej sa pomaly každý týždeň hupsnú pod vlak aspoň dvaja ľudia. Ale veď i Česi, nie sme v tom sami – zargumentujú podaktorí v duchu článku v linku https://www.aktuality.sk/clanok/l6LGUlF/samovrazdy-v-cesku-su-na-vzostupe-vo-vyssej-miere-ich-pachaju-mladi-ludia/ samovrážd pribúda síce vo [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,856
Celková čítanosť: 9014233x
Priemerná čítanosť článkov: 3156x

Kategórie