Založ si blog

Ariadna 3. – Česko má nedostatok psychiatrov. . .

Veru, poviem, vydesilo ma to, čo som videla.

Určite majú Česi zúfalý nedostatok psychiatrov, povedala som si.

Lebo zjavne ujetí ľudia potom zostávajú bez odbornej pomoci. A kadečo vystrájajú.

 

 

Ak vás tento môj výrok zarazil, tak pozrite

Zdroj:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=395464043388992&set=g.674985475874242

 

Teda, ak ste nepochopili, čo to majú na mikinách, tak evidentne karikatúru štátneho znaku  – nie je to trestné?

A kopy nábojov.

 

Tá pani je Černochová – česká ministerka

a nedávno sa prevláčala s ceduľou, že dezolátom a Slovákom vstup zakázaný

https://www.hlavnydennik.sk/2024/04/30/blanar-nalozil-nadovi-i-cernochovej-toto-si-ceska-ministerka-obrany-za-klobuk-veru-neda

Zdroj: https://ereport.sk/podla-ceskej-ministerky-a-jej-poradcu-nada-su-slovaci-rovni-dezolatom/

 

No a ten druhý z tej hornej fotky  je český premiér. Čo k tomu slušne dodať? Psychiatrov  pre tých dvoch by Česi hádam aj našli v dohľadnej dobe. Ale oni ich evidentne potrebujú aj pre tých, ktorí ich zvolili.

 

Iste, majú Česi aj ľudí, o ktorých duševnom zdraví netreba pochybovať našťastie. Taký profesor Knižák, ktorý nedávno list Fialovi poslal. Teda otvorený list, nie súkromný – a tak sa s ním môžeme oboznámiť všetci https://www.milanknizak.com/aktuality/otevreny-dopis-predsedovi-vlady-petru-fialovi-n426/

 

A teraz k mikinám sa vyjadril tiež – zdroj fb

Dopis profesora Milana Knižáka ,,tričkové a mikinové vládě“
“Pane předsedo vlády Fialo,
Dovolte, abych tímto projevil své rozhořčení nad Vaší fotografií s paní Černochovou, kde předvádíte trička zdobená státním znakem – Českým lvem s hromadou nábojů. Považuji to za ostudné zneužití státního znaku a sděluji Vám, že jsem jeden z těch, kteří s Vašimi postoji nesouhlasí. Nemůžete používat státní znak (navíc jeho zkarikovanou podobu), který symbolizuje Český stát a jeho historii k demonstraci osobních postojů. Jako jedinec máte nepochybně právo adorovat zkorumpovanou Ukrajinu v čele s vyděračským prezidentem. Jako zástupce našeho státu na to právo nemáte.
Omlouvám se všem, že jsem Vás volil. Současnými činy podporujete návrat Babišovy vlády.
Narodil jsem se na začátku Druhé světové války a pamatuji panující úzkost a strach. Nevím kdo je vinen současným konfliktem, poněvadž Váš režim opět zavedl cenzuru, ale v každém případě zvedám ruku za život bez válek.”
Prof. Milan Knížák 

 

 

N čo k tomuto dodať?
Odborníci majú taký pekný výraz – indukovaná psychóza. Jeden je duševne chorý,  a ten druhý, žijúci mu nablízku, je ním ovplyvnený natoľko, že preberá jeho chorobné príznaky.

Tipla by som si aj zdroj – jej poradcu a inšpirátora vidíte na tej fotke s ministerkou, no tak gratulujem verejne všetkým, ktorí mu v eurovoľbách chcú dať hlas.

 

 

Elena

 

K diskusii  palenque  Plne rozumiem tomu, že Vy sa musíte nad mojimi blogmi hlboko zamýšľať. Snažím sa ich kvôli Vám písať jednoducho a zrozumiteľne, no zjavne to až tak jednoducho niekedy nedokážem napísať.

Cesta duše 11. – Nájsť sa môžeme, len keď sa stratíme. . .

16.05.2024

Po nepohode posledných hodín, spojenej s útokom na premiéra, som sa spomienkami vrátila do okamihov pohody. Nedeľa bola sladká ako jahody s medom. Kopce a svahy sa zeleneli v mnohorakých odtieňoch. Vietor v jednom okamihu prudko kýval koruny stromov, potom zasa chvíľu hnal drobné biele obláčiky ako poskakujúce kozliatka kamsi za obzor šírou pláňou belasej oblohy. Vzduch [...]

Spravodlivo 7. – Atentát na premiéra Fica ukázal ako výrazne je narušené duševné zdravie podaktorých Slovákov. . .

15.05.2024

Nie je normálne strieľať po nikom. Pozrime sa na niektoré aspekty toho činu. Je vyustením toho, čo sa v tomto štáte deje dlhodobo. Začali s tým predstavitelia minulej vlády podaktorí, kecami o dezolátoch. Dehumanizovali ľudí, ktorí s ich vyčínaním nesúhlasili. Varovne som na to opakovane upozorňovala, že to v spoločnosti paseku narobí. Prevzali to po nich ich fans, [...]

Spravodlivo 6 . – Zbierka na zbrane pre Ukrajinu – a čo ste o nej nevedeli. . .

14.05.2024

Vyzerá to tak ušľachtilo – keď sa skladáte na nákup munície pre hrdinov na fronte. Skoro ako by ste sami bojovali. Zbierka pre Ukrajinu sa rozbehla, vraj na muníciu. Naivne sa do nej podaktorí pozapájali. Lebo vraj vďaka tomu určite Zelenskyj Rusko porazí a mier vybojuje. Vyše 4 milióny eur na Slovensku vyzbierali – a nejdem sa rozpisovať, čo užitočné a [...]

Obit Buell Pulitzers

Sekundy paľby na Reagana sa podobali na streľbu proti Ficovi. Atentáty na svetoznámych lídrov: kto prežil a koho zabili?

16.05.2024 20:35

Podobne ako na Roberta Fica aj na Ronalda Reagana si páchateľ počkal pred budovou. Aj vtedy ochranka nedokázala zabrániť atentátu.

juraj c. strelec

Policajné hliadky a šokovaní susedia. Čo hovoria o atentátnikovi na Fica ľudia, ktorí ho poznajú

16.05.2024 20:00

Podľa zistení Pravdy amatérsky básnik z Levíc, ktorý päťkrát vystrelil na premiéra, svojím konaním poriadne zaskočil nielen svojich známych, ale aj rodinných príslušníkov.

drogy, metamfetamín, Sinaloa

Španielska polícia zhabala 1,8 tony metamfetamínu mexického kartelu Sinaloa

16.05.2024 19:07

Ide o historicky najväčšie zachytenie metamfetamínu v Španielsku a druhé najväčšie v Európe.

Čaputová, Pellegrini, Fico, vyhlásenie, atentát

Atentát ako dôsledok polarizácie? Nájdeme cestu k upokojeniu a nie k zhoršeniu situácie?

16.05.2024 19:00

Najvyšší čas zatiahnuť ručnú brzdu. Atentát na premiéra Roberta Fica otriasol spoločnosťou a jej súdržnosťou. Bude to pre nás budíčkom? Upokojujme napätie slušným dialógom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,873
Celková čítanosť: 9071608x
Priemerná čítanosť článkov: 3158x

Kategórie

Archív