Založ si blog

Ajajaj 1. – Neuniesli prezidentku mimozemšťania?

Ach, som celá hrdá, že aspoň jedného schopného človeka naša vláda a parlament do funkcie dostali.

A to ani nemá outfity od módnych návrhárov, ktoré by nám aspoň raz týždenne prezentoval nech vieme, že niečo robí a že ho neuniesli mimozemšťania. Ani pri kresle povalený sa nefotí.

Dokelu, tak ako to robí, že keby boli prezidentské voľby zajtra a kandidoval by, stávková kancelária by neumožnila staviť na jeho víťazstvo, aby neskrachovala???

 

Pravdou je, že svojimi postupmi generálny prokurátor – no kto iný – získava srdcia davov.

A čo je hlavné, má aj ich dôveru – tak to má byť – Generálna prokuratúra má byť nosným pilierom dôveryhodnosti štátu.

Jasné, že pilierov by sme mali mať i viac, napríklad justíciu či vládu, no tak buďme optimisti – raz možno budú…

Zatiaľ si pripomeňme, že aspoň generálny prokurátor to zvláda úspešne – a to i bez pomoci Hegerovej komisie na budovanie dôvery občanov k štátu.

Predstavte si, ľudia mu odobrujú aj cestu do Ruska, kam ho pozvali na oslavu 300. výročia vzniku ruskej prokuratúry – čo rozzúrilo – panebože, ja ani nechápem že koho, však o väčšine tých ľudí fakt neviem čo urobili pre Slovensko, ale pre mňa určite nič, to by som si ich pamätala. Nejakí vraj naši europoslanci, o ktorých som v živote nepočula, sú to – a aj nejaký pán Šeliga –  ho dokonca vyzvali, aby tam nešiel.

Argumenty o zločinoch  – prepáčte nie argumenty, ale drísty produkujú o zločinoch a gulagoch. No potom to vyzerá ako predčasné prvoaprílové vystúpenie vykladať jednou ranou o tom, ako chceme spoluprácu s USA a EÚ. Kolonizátori, organizátori pokusov na vlastných občanoch, rozpútavači vojny v mnohých regiónoch sveta. Krucinál, nie že s nimi spolupracovať – ale na hraniciach by sme ich mali polievať svätenou vodou.

Ach, asi mu závidia tú kvalitnú ruskú vodku – hoci generálny prokurátor nevyzerá, že by jej popil toľko ako podaktorí iní predstavitelia štátu…

Verejne ho podporujem v tej ceste do Ruska.

 

A hej, obrovský plus bod má u mňa generálny prokurátor v tomto týždni. 

Lebo čím viac informácií sa ukazuje o tom Miloslavove, tým menej sa mi celá vec páči.

BTW – k palete možných trestných činov páchateľov  v tom  Miloslavove som zabudla pridať kyberšikanu – je u nás TČ od júla 2021.  Je tam i zverejňovanie fotiek s cieľom ponížiť inú osobu, a paleta pre páchateľa ?

Ak trestný čin páchateľ urobí z osobitného motívu alebo ho spácha na chránenej osobe, hroziť mu môže jeden až štyri roky za mrežami. Ak ním spôsobí značnú škodu, alebo s úmyslom získať značný prospech, alebo bol za taký čin v predchádzajúcich 24 mesiacoch odsúdený, hrozí mu trest dva až šesť rokov za mrežami.

Dieťa nepochybne chránenou osobou je.

 

Takže otvorene – snaha polície kvalifikovať závažné konanie páchateľov pri ktorom skončilo dieťa v nemocnici a bolo bité, opíjané a nahé fotené ako lúpež 6 eur znamená jediné – že to celé pôsobí ako snaha uhrať veci pod koberec.

A keďže na internete bolo uverejnené aj to, že matka je aktívna policajtka a otec  pracoval v NAKA

https://www.inenoviny.sk/kauza-dobite-11-rocne-dievca-v-miloslavove-nitky-siahaju-do-policie-sr/

takáto podivná kvalifikácia skutkovej podstaty  „že lúpež“ v mojich očiach políciu znedôveryhodňuje.

No našťastie páchatelia aj obeť nie sú plnoletí – a tak ich výsluchy musia byť nahraté na kameru. Ak nie sú, potom je to dôvod na disciplinárne konanie. A ak sú nahraté, potom jednoznačne bude vidieť akúkoľvek snahu manipulovať výpovede „dobrým smerom“.

Našťastie do hry vstúpil generálny prokurátor, takže bude mať kto objektivitu nahrávok s výpoveďami posúdiť

https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/sokujuci-pripad-miloslavova-otrasnemu-utoku-malolete-dievca-vyjadril-aj-zilinka

Ďakujem preto týmto verejne generálnemu prokurátorovi, že sa  veci ujal. 

 

A hej, už ste si mohli zvyknúť, že pani prezidentka je ticho, keď sa treba ozvať.

Keď šlo o jednu vetu poslanca ohľadne vzhľadu jej bezmála 18-ročnej dcéry na módnej prehliadke, okamžite boli médiá plné jej výrokov o neprijateľnosti šikany. A ako dojemne upozornila ešte 19. novembra 2021, kedy je Deň týraných detí, aby sme nezatvárali pred násilím na deťoch oči

https://www.webnoviny.sk/prezidentka-caputova-upozornila-na-zneuzivanie-a-tyranie-deti-vyzvala-aby-sme-nezatvarali-oci-a-nasiliu-zabranili/

„Veľmi pomôže, ak budeme všetci pozorní k tomu, čo sa deje v našom okolí a nenecháme žiadne dieťa sa trápiť a zažívať násilie,“ uzavrela hlava štátu.

Pekne sa s deťmi nafotila, a tým skončila.

Počuli ste od nej čo len slovo ku tomuto hroznému prípadu v Miloslavove?

 

No nebojte sa, ani našu prezidentku určite neuniesli mimozemšťania, aj keď to podľa jej mlčania  v takom závažnom prípade, aký sa stal  v Miloslavove 11-ročnému dieťaťu, tak vyzerá. Toho, že by ju uniesli mimozemšťania, sa vonkoncom nemusíte obávať – to sú rozumné tvory, čo by s ňou robili?

 

Elena

Ariadna 2. – Krucinál, psychológovia, ako to preverujete ľudí na zbrojáky?

28.04.2024

Skutočne impozantný príspevok napísal pán do verejnej skupiny obce Trakovice. Zdieľali to s hrôzou viacerí ľudia do skupín milovníkov zvierat. Istý pán Lackovič v tom svojom diskusnom príspevku píše, že Ahojte ak mate radi svoje macky tak ich majte na svojom mieste. Akukolvek macku na mojom dvore a v okoli domu zastrelim. Moze byt vystavna s vybijanym obojkom aj s [...]

Ariadna 1. – Prečo Fico straky urazil?

28.04.2024

Verte, straky sú úžasné zvieratá. Viem o tom svoje, v časoch môjho detstva sme jednu zachránili, vychovali a vypustili. Chodila po celé roky posedávať pred balkón a krákala vďačne. Stačilo zavolať Hana, Hana – a priletela. Počúvala som dnes nadránom prejav premiéra Fica z NR SR 25.4. 2024. Musím sa s vami oň podeliť, lebo naše médiá sú akési lakomé – a [...]

Takže tak 11. – Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. ..

22.04.2024

Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. Presne tak – krajina, v ktorej sa pomaly každý týždeň hupsnú pod vlak aspoň dvaja ľudia. Ale veď i Česi, nie sme v tom sami – zargumentujú podaktorí v duchu článku v linku https://www.aktuality.sk/clanok/l6LGUlF/samovrazdy-v-cesku-su-na-vzostupe-vo-vyssej-miere-ich-pachaju-mladi-ludia/ samovrážd pribúda síce vo [...]

2024-04-26 slnko v sieti 007 foto zdenko hanout

Šéf Rady RTVS označil galavečer Slnko v sieti za politický míting opozície

29.04.2024 18:16

Igor Gallo pripomenul, že RTVS ako vysielateľ galavečera nesie v zmysle platnej legislatívy objektívnu zodpovednosť za obsah priameho prenosu.

sanitka,

Šiestačka v Maďarsku bodla nožom spolužiačku, vrtuľníkom ju odviezli do nemocnice

29.04.2024 18:03

Šiestačka si nôž priniesla z domu a mala ho schovaný v školskej lavici.

Pellegrini, Zuzana Dolinková, Raši,

Za koniec Rázsoch chcú odvolávať ministerku Dolinkovú. Je to politický bulvár, háji sa ministerka. OĽaNO a SaS sa hádajú

29.04.2024 17:35

Bola to len otázka času, keď bude musieť ministerka Dolinková stáť pred Achillovou pätou rezortu – polstoročia nedokončeným projektom nemocnice Rázsochy.

Mark Rutte

Turecko podporí kandidatúru Marka Rutteho na šéfa NATO. Výhrady má už len Orbán

29.04.2024 16:48

Turecko aj Maďarsko ako členovia NATO predtým vyjadrili výhrady voči Rutteho kandidatúre.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,856
Celková čítanosť: 9016111x
Priemerná čítanosť článkov: 3157x

Kategórie