Založ si blog

Krok k pravde 11. – S-300 na Ukrajinu?

Náš kľúčový systém obrany S-300 chce poslať minister Naď na Ukrajinu.

Je to vraj veľmi závažný krok, ako som sa dočítala na socsieťach – naše zatiahnutie do vojny to priamo znamená vraj. A aj to, že by sa stal ruským terčom. Znamenalo by to, že vojakov, ktorí ho sprevádzajú, by tak vyslali na istú smrť, nie? Dobre som to pochopila?

 

No viete, ak by bolo niečo pravdy na tom, čo píšu socsiete, že vraj taký závažný krok pre Slovensko to je, tak by sme určite nemali ten systém len tak prevliecť na Ukrajinu ako nepotrebné oblečenie.

Aby dôležitosť toho kroku občania pochopili, mal by sprevádzať tento systém osobne pán minister Naď, premiér a prezidentka. Nech aj Ukrajina vidí, že im dávame niečo cenné. Samozrejme ich môžu sprevádzať aj zástupcovia všetkých netrollovských médií, nech to má náležitú úroveň medializácie.

 

 

Elena

 

K diskusii     1  manipulácie rozlišujem profesijne. Takže dáme tvrdý kaliber – keby nás tu nejaký sprosták zatiahol do vojny, tak i naše detičky by boli bez ručičiek, nožičiek a hlavičiek, a i bez rodičov a bez pomoci, lebo Slováci pomáhajú odušu, ale čakáte azda, že by rovnako nám na úteku pomohli Rakúšania či Nemci? Sotva, však???!!!

 

Nakoniec, u každého z nás čas odhalí, akí naozaj sme. No a tak si hovorím pri pohľade na tento fb status ministra obrany, že je len dobre, že má modrú knižku  –  lebo človeku, ktorý sa dá vyprovokovať komentom pod facebookom k takýmto vyhláseniam ako verejný činiteľ, fakt zbraň do ruky nepatrí.

To je skutočne argument, na základe ktorého má minister obrany ohroziť občanov Slovenska  týmto krokom?

 

Prevzaté z https://www.facebook.com/JaroNadPublic

 

Na obrázku môže byť 1 osoba a text, v ktorom sa píše „Jaro Nad' minister obrany SR, OLANO 5h Odkaz ruskym trollom, zradcom a 5. kolóne: Podl'a Vašej intenzívnej aktivity na mojom účte, proti poslaniu systému S-300 Ukrajine vidím, že vám ale že nesmierne prihára. Čím ste aktívnejši, tým správnejšie mi to príde, dat' im to! Do toho!“

 

 

Ariadna 5. – Kde je vôľa, tam je cesta. . .

03.05.2024

Pouvažujeme o tom, že nie všetko, čo sa tvári ako podpora, je v skutočnosti podporou. Polepši sa, Elena, dodala som sebakriticky popri všetkých tých článkoch, čo sa tu o Ukrajine valia z médií, vezmi si príklad z tých, ktorí si berú z Ukrajiny príklad. Tak som si dala poctivé predsavzatie, že niečo nasledovaniahodné pohľadám. Predstavte si, že polmaratón [...]

Ariadna 4. – Zabi bobra, zachrániš strom. . .

03.05.2024

Slová profesorky Hogenovej sa mi vynorili v mysli o banalizácii zla, ktorá prebieha v spoločnosti. Kedysi som o nich aj blog písala https://elenaistvanova.blog.pravda.sk/2021/05/17/ejha-3-ked-hodnoty-zomieraju/#google_vignette Nezvažujeme dôsledky svojich činov, priplávalo mi k tomu do mysle dnes. Veľa príkladov mi k tomu napadá. O robotickom psovi som čítala, ktorý má [...]

Ariadna 3. – Česko má nedostatok psychiatrov. . .

02.05.2024

Veru, poviem, vydesilo ma to, čo som videla. Určite majú Česi zúfalý nedostatok psychiatrov, povedala som si. Lebo zjavne ujetí ľudia potom zostávajú bez odbornej pomoci. A kadečo vystrájajú. Ak vás tento môj výrok zarazil, tak pozrite Zdroj: https://www.facebook.com/photo/?fbid=395464043388992&set=g.674985475874242 Teda, ak ste nepochopili, čo to majú [...]

Väzenie / Väznica / Cela /

Najviac väzňov v SR malo dokončené len úplné základné vzdelanie

05.05.2024 12:13

Celkovo sa v slovenských ústavoch k 31. decembru 2023 nachádzalo 8 305 odsúdených osôb a 1 419 obvinených osôb.

EU Dollar Euro Parity Explainer

Lídri susedných štátov svoje sľuby o eure nesplnili. Kedy Slováci prestanú platiť korunou, forintom a zlotým?

05.05.2024 11:27

Politici v Česku, Poľsku a Maďarsku mali ambiciózne plány s prijatím spoločnej európskej meny. Zostalo pri kvetnatých rečiach. Ako to vyzerá teraz?

Partizánske / Prietrž mračien / Potopa / Pes /

Stačilo 15 minút. Po prietrži mračien vytopilo časť Partizánskeho, vyhlásili mimoriadnu situáciu

05.05.2024 10:42

Okrem mimoriadnej situácie vyhlásili aj tretí stupeň povodňovej aktivity.

Vesmír / AStronómia / Hviezdy /

Z Hurbanova do brazílskeho Ria. Pätica slovenských študentov postúpila na medzinárodnú olympiádu v astronómii

05.05.2024 10:28

Do medzinárodného kola sa prebojovali Patrik Prítrský, Mário Tlamka, Vladimír Slanina, Tomáš Kubrický a Marek Baňárek.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,859
Celková čítanosť: 9030882x
Priemerná čítanosť článkov: 3159x

Kategórie

Archív