Založ si blog

Krivé chodníčky 3. – Používajte antikoncepciu, prosím. . .

Hľadám hrdinov – zdatných vo vystopovaní digitálnej stopy. Alebo hrdinov, ktorí poznajú debilov – a prezradia nám ich mená.

Asi je vám jasné koľká bije, podľa tohto úvodu – dračie plamene dnes budú.

 

Som trpezlivý človek.

Aj na Matovičovo vystrájanie v parlamente po mikulášskom programe detí som len rukou kývla,  že „tak už sa strápnil aj pred deťmi – zjavne nemá dospelé publikum, súdiac podľa tohto zúfaleckého kroku“.

Vyjadrenie pani učiteľky „deti, to je čert“ bolo naozaj pekným zvládnutím situácie a pobavilo ma

https://www.facebook.com/SamuelMigalTVJOJ/videos/359072596857566/

Mala som  veľkú trpezlivosť, veru – ale len mala.

 

Médiami prebehla správa o vydieračovi, ktorý sa vyhráža školám. Vyhrážky psychopata  bombovým útokom sa objavili – že vraj budú kopy mŕtvych  (rozumej detí v niektorej škole!), ak nedostane peniaze – a v médiách som sa dočítala rôzne verzie od stotisíc do miliónov.

Žiaci a študenti niektorých škôl na západnom Slovensku mali preto nečakané voľno.

Márnosť – a teraz mám toho dosť. Aby pre nejakého nepodareného spratka, ktorý je vizitkou nezvládnutej výchovy jeho rodičov, sa tu deti báli chodiť do školy – a ich rodičia tŕpli, či sa jeho dieťa živé a zdravé zo školy domov vráti?

Už aj článok v linku presne o tom píše, že deti zažívajú nový typ strachu

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/691120-skoly-hrozby-vyhrazny-mail-gymnazium-bratislava-policia-deti-anonym/

No potrebujú azda naše deti či vnúčatá – a aj my sami – ešte viac stresu kvôli kadejakým nepodareným spratkom, ktorých rodičia výchovne zanedbali?

 

V Senci z odbornej školy študenta odviedli, ale vraj s týmto vyhrážaním zásah nesúvisel.

A podľa médií sa údajne takýchto nepodarkov dalo dokopy viac – však vrana k vrane sadá a zakomplexovaný psychopat u iných ako je on sám uznanie nezíska – predvádzajú sa utýravaním mačiek a myší. Takže už viete, čo ma tak nažhavilo.

Vráťme sa preto k tým hrdinom  zdatným v lovení lumpov na internete, ktorých som v úvode oslovila –  ak mi dodáte údaje lumpa ukrytého pod menom 8884zack, napíšem vám blog podľa želania – rovno na Vianoce. 

Alebo sa pridajte ku mne viacerí a zaplatíme na darknete dodanie údajov toho lumpa – som si istá, že tam nebudú mať problém s jeho nájdením. Na darknete kúpite všetko, aj údaje o každom jednom členovi tej skupiny, o tom nepochybujem.

Údaje o ňom poskytneme polícii a jeho rodičom na Vianoce osobne doručím balík prezervatívov, aby už nepriviedli na svet ďalší taký nepodarok.

 

TN priniesli v linku tento údaj

https://tvnoviny.sk/domace/clanok/870386-zverejnoval-utyrane-zvierata-pozreli-sme-sa-na-profil-spojeny-s-vyhrazkami-na-skolach

Ako píšu, ten profil na danej sociálnej sieti si už od júna tohto roka získaval pozornosť ochranárov zvierat. Pravidelne na ňom totiž pribúdali snímky utýraných či zabitých mačiek a myší.

„Je súčasťou skupiny, ktorá pôsobí pod heslom 8884. Zdá sa, že skupina je celkom nová, no jej súčasťou je hneď niekoľko jednotlivcov,“ dodali ochranári zvierat.

Skupina funguje aj v niekoľkých konverzáciách na platforme Telegram. Ľudia, ktorí v skupinách figurujú, si navzájom vymieňajú snímky a videá, ktoré zachytávajú týrané zvieratá a sebapoškodzovanie.

Presne ako tipujem, banda zakomplexovaných psychopatov a HPOčiek, ktoré nedokážu normálne žiť a na ktorých kašle celý svet, vrátane ich rodičov. Inak by si všimli, že ich potomkovia majú vážne problémy.  Teda, zaujímali by sa o nich aspoň psychiatri, keby ich vyhľadali. Však keby aj dnes všetci členovia toho vydareného psychopatického spollku odpravili sami seba, plakať za nimi nebudem ani ja  – lebo  iba totálna zrúda dokáže ubližovať bezbranným zvieratám. 

 

TN zverejnili v článku tento obrázok, a aj fotky utýraných mačiek – ja preberám len ten údaj o profile.

 

 

No čo povedať rodičom, ktorí privádzajú na svet a „vychovávajú“ takýchto potomkov? Používajte antikoncepciu, prosím…

 

Elena

 

 

Spravodlivo 6 . – Zbierka na zbrane pre Ukrajinu – a čo ste o nej nevedeli. . .

14.05.2024

Vyzerá to tak ušľachtilo – keď sa skladáte na nákup munície pre hrdinov na fronte. Skoro ako by ste sami bojovali. Zbierka pre Ukrajinu sa rozbehla, vraj na muníciu. Naivne sa do nej podaktorí pozapájali. Lebo vraj vďaka tomu určite Zelenskyj Rusko porazí a mier vybojuje. Vyše 4 milióny eur na Slovensku vyzbierali – a nejdem sa rozpisovať, čo užitočné a [...]

Spravodlivo 5. – V prípade útoku treba chrániť. . .

12.05.2024

Niektoré deti plakali v situácii , keď ich evakuovali zo škôl kvôli výhražnému mailu. Píše to článok v linku https://tvnoviny.sk/domace/clanok/894200-pre-hrozby-na-skolach-niektore-deti-plakali-a-bali-sa-psychologicka-radi-ako-im-mozete-doma-pomoct a ja nemám rada, keď niekto deti rozplače. Páchateľov ubližujúcich deťom by som pokojne nechala zeutanazpovať. Navyše som si [...]

Spravodlivo 4. – Čas medveďov

11.05.2024

Rozumiem strachu všetkých, ktorí sa u nás boja medveďov, pobiehajúcich dedinami a aj mestami. Nedávno som dala blog o medveďoch, len s otázkami, aby sa vám vynárali odpovede k nim Dnes vám prezradím niečo z mojich odpovedí. Ibaže tie pobiehajúce medvede – nikdy ich toľko nepobiehalo dedinami a mestami. Odkiaľ sa tak náhle vzali a prečo ich odrazu také kopy [...]

Migranti, utečenci

Maďarsko nemieni akceptovať kvóty na prijímanie migrantov

14.05.2024 22:39

Maďarsko neakceptuje nanucovanie kvót na prijímanie migrantov a spolu s ďalšími krajinami nevykoná opatrenia migračného paktu.

fico, žiga, danko, taraba

Zákon o FPU prešiel, aj keď nie je dohoda. Medzi Hlasom a SNS to iskrí: Danko chce koaličnú radu, Žiga napomenul Michelka

14.05.2024 19:15

Líder SNS Andrej Danko chce zvolať koaličnú radu o tom, ako bude koalícia fungovať po odchode Petra Pellegriniho. Je nespokojný, že nevie meno jeho nástupcu.

Polanski, Lewisová

Francúzsky súd oslobodil režiséra Polanského v kauze ohovárania

14.05.2024 17:54

Polanski sa podľa žalujúcej herečky dopustil ohovárania tým, že ju v roku 2019 v rozhovore pre médiá označil za klamárku, pretože ho v minulosti obvinila zo znásilnenia.

Kráľ na ťahu, relácia, ta3

Král na ťahu na ta3: V dueli sa stretnú zástupcovia Smeru a SaS

14.05.2024 17:38

V utorok 14. mája o 21.00 h bude ďalšia časť relácie Král na ťahu s Braňom Králom. Ostrú debatu si môžete pozrieť už večer na ta3.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,871
Celková čítanosť: 9065276x
Priemerná čítanosť článkov: 3158x

Kategórie

Archív