Založ si blog

Téééda 3. – Zverejnite kreténa, Bystričania. . .

Bystričania z okolia Bellusovej ulice na Uhliskách, ktorí máte kamery vonkajšie  niekde v okolí štrkového parkoviska – urobte, prosím, dobrý skutok.

Pozrite včerajší záznam vašich kamier – aby sme spoločnými silami odhalili úchyláka.

 

Pozrite si detaily príbehu, ktorý sa na fb stránkach pomáhajúcich zvieratkám v núdzi objavil

Ked uz clovek nevie kam s mackami,niekto urobi toto…v tom lejaku chudak vrieskal pri kolese. Doniesla nam ho mestska policia. Video natocila nalezkyna, ktora riesila pomoc.
Uboziak bol cely od blata, ma opalene ucho, je kastrovany, na krku mal oranzovy obojok s niecim ako gps. Prosime o masivne zdielanie, pozna ho niekto? Ma majitela,ktoremu chyba? Gps mozno nefunguje… Mozno bol kacko ukradnuty nejakym nasratym susedom a takto odstraneny. A mozno sa ho zbavil majitel…netusime. Pomozte nam s info.
Nasiel sa na strkovom parkovisku na Uhlisku, Bellusova ulica,za zimakom
No pozrite, aký bol kocúrik zúfalý.
Majitelia kocúrika sa nakoniec našli a aj si ho prevzali.
Prípad už rieši polícia, takže majú jedno video s páchateľom, ktoré je priamo z blízkosti štrkoviska, no to nezverejnili.
No ale to nie je všetko
Bohuzial, pravdou je to,ze islo o vedome tyranie…muz vraj kocurika k sebe nalakal, priviazal ho o koleso nahodneho auta, bil ho, trapil a palil…
Áno, čítate správne. Ten lump odchytil dôverčivého kocúrika, ktorý sa v okolí domova prechádzal a týral ho kruto a brutálne. Potom ho uviazal na koleso auta.
Nemyslíte si, že by toto robil normálny človek, však? Behá vám tam, Bystričania, nebezpečný úchylák. Čo vyvedie nabudúce? Utýra dieťa?
Dokážeme ho nájsť takto pomocou mediálnej spolupráce nás občanov medzi sebou?  Ak mi pošlete kamerové záznamy na mail, zverejním ich pokojne ja.
A ak zistíme údaje páchateľa, oboznámim aj jeho zamestnávateľa, aké indivíduum zamestnáva. Ak teda dotyčný lump pracuje.
Mňa už skutočne prešla trpezlivosť a ohľaduplnosť voči lumpom všetkého druhu.
V USA pokojne pred domom pedofila verejnú tabuľu s upozornením dajú – a tu páchateľov kriminálnych činov kryjú a chránia, akoby boli národným pokladom. 
Elena
P. S.: Kvôli takým indivíduám ľutujem, že sa neviem vrátiť v čase. Prosila by som jeho matku na kolenách, aby na potrat šla a nepriviedla na svet takéto niečo..
K diskusii  Práve preto som tu ja, ktorú tie veci trápia. A ktorá je schopná páchateľovi prepojiť jeho činy s následkami.

Blýskanie na časy 10. – Mali by odvolať Dolinkovú?

25.09.2024

Úvodom odpoviem na otázku z nadpisu blogu. A prečo by ju mali odvolávať? Povedzme si otvorene – nie je určite menej schopná ako kopa ministrov pre ňou. Sú tiež veľmi čitateľné tlaky, ktoré sú na ňu vyvíjané, a na základe ktorých koná. V zdravotníctve je bordel, nebudeme si klamať – ibaže vypratať Augiášov chliev je nad sily jednej Dolinkovej. Čo [...]

Blýskanie na časy 9. – Poprichádzajú ľudia o byty v bytovkách?

23.09.2024

Pozrime sa teraz spolu, ako „sa“ u nás dlhodobo pripravujú špinavosti. Cielene a zákerne. Hoci my sme nikomu nič neukradli, a špiny, ktoré nám tu rozflákavali miliardy, spokojne pobehujú akoby sa nič nestalo, sme to práve my, obyčajní ľudia, kto sa má uskromňovať ešte viac. Pritom sa dvíhajú ceny všetkého – nikto nehovorí o tom, že trebárs na tavenom [...]

Blýskanie na časy 8. – Ako sa „Európa rozhodla“. . .

23.09.2024

Vedeli ste, že „Európa sa rozhodla“ pomáhať s elektrinou Ukrajine v zime vo veľkom rozsahu – viac ako 4, 5 GWH z potrebných 9 GWH jej spotreby? Sme vraj ako európski spotrebitelia – ako podľa článku v linku https://www.hlavnespravy.sk/ukrajina-v-zime-nauci-europanov-setrit-elektrickou-energiou/3650694 tvrdí šéf Medzinárodnej agentúry pre energetiku (IEA) [...]

Libanon, Hizballáh, Hassan Nasralláh,

Zabili sme vodcu Hizballáhu Hasana Nasralláha, oznámil Izrael

28.09.2024 10:20

Izraelská armáda oznámila zabitie najvyššieho vodcu šiitského militantného hnutia Hizballáh Hasana Nasralláha pri vzdušnom útoku v Bejrúte.

SR Bratislava stretnutie predsedovia strany prezident BAX

Hrabko: Spory vládnych strán majú ďaleko od chaosu za bývalej koalície

28.09.2024 08:22

Verbálne spory vo vládnej koalícii nesmerujú do hĺbky a majú ďaleko k chaosu minulého volebného obdobia, hovorí publicista.

Miloš Zeman

Ľavičiar a tolerantný ateista, milovník becherovky i autor svojráznych bonmotov. Miloš Zeman oslavuje 80

28.09.2024 08:00

Je jednou z najvýraznejších postáv českej ponovembrovej politiky.

vojna na Ukrajine, Kyjev

ONLINE: Zelenskyj: Vysvetlili sme Amerike každý bod Plánu víťazstva. Verí, že ho v USA pochopili

28.09.2024 07:00, aktualizované: 09:45

"Pre Ukrajinu je dôležité, aby Amerika priamo pochopila Ukrajinu. A tak to aj je," povedal Zelenskyj po návšteve USA s Plánom víťazstva.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,964
Celková čítanosť: 9474774x
Priemerná čítanosť článkov: 3197x

Kategórie

Archív