Založ si blog

Téééda 7. – Zástupcovia KDH, nezabúdajte, Boh sa díva. . .

Síru tu podaktorí pľujú,  že si Kotlár dovolil povedať, že u nás situácia s kovidom nenaplnila kritériá pandémie.

Ako píše článok v linku

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/714405-21-tisic-obeti-kotlar-tvrdi-ze-ziadna-pandemia-nebola-majersky-sns-prerastla-dolinkovej-cez-hlavu/

KDH zdôrazňuje potrebu zodpovedného a odborného prístupu k zdravotníckym otázkam a vyzýva ministerku Dolinkovú, aby prevzala kontrolu nad rezortom zdravotníctva a zabránila ďalšiemu ohrozovaniu slovenských pacientov.

Nuž, zástupcovia KDH, dajte si pozor, čo z huby vypustíte, lebo Boh sa díva.

Povedzme si pravdu.

Slovenskí pacienti nie sú nijako ohrození tým, že Kotlár odborne upresnil čo má spadať pod názov pandémia, a čo nemá. Rovnako by sme si mali podaktorí ujasniť, čo je a čo nie je vakcína – a podľa možnosti skôr, ako si čokoľvek dáme vpichovať do tela. Ak vás tu niekto zavádzal po dlhý čas „pandémiou“ a „vakcinovaním“, Kotlár to nebol – a treba sa jasne  a hlasno pýtať, prečo tu niekto zámerne krivil odbornú definíciu.

Jeho slová nás nijako neohrozujú, zato nás ale ohrozuje nezodpovedné rozflákavanie našich peňazí na pochybné vakcíny, ktoré musíme nielenže kupovať za drahé peniaze, ale aj likvidovať potom tiež nie lacno.

A tak sa verejne pýtam, prečo nepokrikujú zástupcovia KDH a ďalší „odborníci“, že nás niekto obkráda nehanebne o desiatky miliónov eur na niečo, čo sa nedalo nazvať  inak ako „zlodejina ťažkého kalibru“.

Chce mi azda niekto z nich tvrdiť verejne, že tie vakcíny od farmafiriem nútene teraz nakupované potrebujeme?

V takom prípade sú pre nás práve oni verejnou hrozbou. Lebo nás tu verejne klamú a zavádzajú.

Opakujem, zástupcovia KDH, dajte si pozor, čo z huby vypustíte, lebo Boh sa díva.

 

Ozvali sa aj podaktorí farmaceuti a lekári, že WHO zmluvu máme podpísať.

Mali by sme si preto v tejto spoločnosti nejaké tie fakty ujasniť. Otvorene si povedzme – ak niekto skončil nejakú vysokú školu, ešte to neznamená, že je expertom. Dvojnásobne to platí o situáciách, kedy sa rozhoduje o zdraví a živote iných ľudí.

Nikto nemá právo rozhodovať o tom, aby sme si dali nútene pichať akúsi pochybnú látku, ktorá môže ohroziť naše zdravie a život.

Je mi jedno, aké percento rizika kadejakí „experti“ uvedú ako možné poškodenie týmito postupmi, odmietam akúkoľvek povinnú vakcináciu.

Plne ale tomu ich postoju rozumiem – niektorí z nich si tu nabaľovali vrecká kráľovsky v čase kovidu, no tak by si radi tie pre nich pekné časy zopakovali. Spokojne do ľudí pchali látku, ktorá bola látkou experimentálnou, bez ohľadu na možné riziká pre „vakcinovaných“.

A nikto, doteraz nikto im za to ani vlas na hlave neskrivil, nikto ich doteraz na zodpovednosť nepotiahol.

Hoci ako zdravotnícki pracovníci mali mať 100ˇ% jasné, že nejde o riadne očkovanie, že tí nimi „vakcinovaní“ ľudia sú klamaní a zavádzaní. Že nie je v poriadku „vakcinovať“ po staniciach, v obchodoch, a pomaly aj na verejných WC.

No čo vakcinátori, mohli by sme očkovanie proti tetanu a TBC robiť na autobusových staniciach, pôjdete?

Rovnako mali mať všetci zdravotníci jasno, že tie opatrenia sú bludné. Že rúška mnohým môžu akurát tak zhoršiť ich zdravotné ťažkosti, o ich pomoci proti kovidu mimo respirátorov FFP3 mám vážne pochybnosti.

Alebo azda je medzi nimi niekto, komu to jasné nebolo, že tu ide o podvod a klamanie ľudí? Ak áno, prosím pekne na ktorej univerzite ste to vyštudovali, naši drahí „experti“? 

 

A poďme k pravde ešte o krok bližšie.

Ktosi tu zakázal dovážať Ivermectin. Zakázal – lebo ľudia si ho nemohli ani online objednávať. Niekto tu skrátka cielene ľuďom škodil. Aj keď sa nakoniec Ivermectin dovážal, mal byť hlavne pre zdravotníkov a bežní chorí sa k nemu nemali šancu dostať. Prečo sa dovážal iba v obmedzenom mnnožstve a nie je na voľný predaj dostupný, hoci v Indii aďalších krajinách ho ľuďom rozdávali?

Prosím pekne, poďme diskutovať verejne, keď Ivermectin tak škodil, jeho dovozom k nám len pre zdravotníkov ich chcel niekto zniesť zo sveta, doraziť ich – alebo ako tomu mám rozumieť? 

 

Uvažujte, prosím, ľudia – v krajine, kde chcú legalizovať mäkké drogy podaktorí, sa nemáme šancu doteraz navoľno dostať k lieku, ktorý je v bežnom predaji v mnohých krajinách bez receptu. Vraj majú „experti“ obavy o naše zdravie a život, keby sme ho halabala užívali. No keby skutočne mali strach o naše zdravie a životy, tak by prví stáli v rade tých, ktorí protestujú proti nútenému opichávaniu ľudí akoukoľvek experimentálnou látkou.

 

Pýtam sa otvorene a verejne, prečo doteraz nie sú stíhaní tí, ktorí tu spôsobili obrovské škody na zdraví ľudí tým, že ich vystavili experimentálnej látke.

Článok v linku

https://www.topky.sk/cl/10/2787899/Pandemia-sa-NESTALA–Kotlar-vyvolal-rozruch-na-vybore-parlamentu–Opozicia-je-v-soku–ziada-jeho-hlavu

ukazuje, akú predstavu šťastia má náš zástupca pri WHO

Slovensko má však podľa jeho slov šťastie, že je súčasťou EÚ, ktorá má k predpisom pripravovať aj legislatívu či usmernenia. „A teda zdá sa, že aj tak budeme musieť niektoré tie veci dodržiavať,“ dodal.

Napríklad platiť za zbytočné a dokonca aj škodlivé vakcíny, nakupované starou lajdou von der Leyenovou, že? Nuž, moja predstava šťastia sa zjavne líši od jeho predstavy.

Pýtam sa, prečo čušia ako voš pod chrastou naši mediálni bojovníci za slobodu slova o tom, že voči kovidlobby sa vo svete ozýva čoraz viac hlasov?  Napríklad tu si niečo môžete pozrieť

https://www.youtube.com/watch?v=ZLU0MH2Sugs

 

Niektorí sa tu oháňajú hrozivým číslom 21 000 mŕtvych, ktorí zomreli v časoch kovidu.

Povedzme si ale na rovinu, že to nie sú obete Kotlára, ale tých, ktorí ani dnes nechcú ľuďom povedať pravdu. NCZI  odmieta poskytnúť informáciu, koľko sme mali v jednotlivých nemocniciach UPV, zaškolených lekárov a mŕtvych. Tak by ste sa mohli totiž dozvedieť pravdu o tom, aká rozdielna bola úmrtnosť na kovid v rôznych slovenských nemocniciach. Verte, že tie údaje by boli veľmi zaujímavé.

Ešte stále sme nepočuli pravdu o tom, kam šli naše údaje z celoplošného testovania národa, ktoré tu spisovali vojaci aj s osobnými údajmi testovaných.  Ešte stále nie sú vinníci toho potrestaní.

Ešte stále sú tu ľudia, ktorých nahnevá, ak Kotlár povie nahlas pravdu, že kritériá pandémie splnené u nás neboli.

Plne tomu rozumiem, že ich to rozhorčuje.

Lebo je to ako príbeh o chlapcovi, ktorý nechcel povedať A. Bol si vedomý, že tým to nekončí a bude musieť povedať B, C, D, a nakoniec celú abecedu.

Bude treba povedať pravdu o lukratívnych zárobkoch, ktoré tu podaktorí mali v kovidčasoch.

O tom, či boli nemocnice skutočne preplnené.

O tom, či muselo u nás zomrieť 21 000 ľudí.

Bude potrebné povedať pravdu o všetkom, až po Y – a potom spravodlivo potrestať vinníkov.

 

Takže poďme, zástupcovia KDH, k pravde o kovide.

Nezabúdajte, Boh sa díva.

 

 

 

Elena

 

K diskusii  luna5 Inak bystrá baba, prečo tá parciálna slepota? Odpovedzte si na otázku – koho obete bolo tých 21 000 mŕtvych? Kotlárove, moje, čie? Odpoveď by Vám mohla otvoriť oči.

Nie, nepopiera kovid, ale pandémiu, to je dosť rozdiel. Podobne i ja v blogu opakovane poukazujem, že tu nešlo o vakcínu a vakcinovanie, ale o podivnú účasť v experimente (podivnú, lebo nepomenovanú ako účasť pokusných osôb – boli tu porušené pravidlá vakcinovania, ale aj pravidlá experimentu).

 

 

 

Blýskanie na časy 10. – Mali by odvolať Dolinkovú?

25.09.2024

Úvodom odpoviem na otázku z nadpisu blogu. A prečo by ju mali odvolávať? Povedzme si otvorene – nie je určite menej schopná ako kopa ministrov pre ňou. Sú tiež veľmi čitateľné tlaky, ktoré sú na ňu vyvíjané, a na základe ktorých koná. V zdravotníctve je bordel, nebudeme si klamať – ibaže vypratať Augiášov chliev je nad sily jednej Dolinkovej. Čo [...]

Blýskanie na časy 9. – Poprichádzajú ľudia o byty v bytovkách?

23.09.2024

Pozrime sa teraz spolu, ako „sa“ u nás dlhodobo pripravujú špinavosti. Cielene a zákerne. Hoci my sme nikomu nič neukradli, a špiny, ktoré nám tu rozflákavali miliardy, spokojne pobehujú akoby sa nič nestalo, sme to práve my, obyčajní ľudia, kto sa má uskromňovať ešte viac. Pritom sa dvíhajú ceny všetkého – nikto nehovorí o tom, že trebárs na tavenom [...]

Blýskanie na časy 8. – Ako sa „Európa rozhodla“. . .

23.09.2024

Vedeli ste, že „Európa sa rozhodla“ pomáhať s elektrinou Ukrajine v zime vo veľkom rozsahu – viac ako 4, 5 GWH z potrebných 9 GWH jej spotreby? Sme vraj ako európski spotrebitelia – ako podľa článku v linku https://www.hlavnespravy.sk/ukrajina-v-zime-nauci-europanov-setrit-elektrickou-energiou/3650694 tvrdí šéf Medzinárodnej agentúry pre energetiku (IEA) [...]

michal šipoš, igor matovič

Má Matovičovo hnutie šancu na reparát? Politológ: Je ešte uzavretejšou „sektou“ než bolo kedysi

28.09.2024 11:00

Po roku od volieb si Pravda pripravila anketu s predsedami poslaneckých klubov a zhodnotenie pôsobenia a kľúčových momentov parlamentných strán.

Libanon, Hizballáh, Hassan Nasralláh,

Zabili sme vodcu Hizballáhu Hasana Nasralláha, oznámil Izrael: Dostaneme každého, kto nás ohrozuje

28.09.2024 10:20, aktualizované: 11:15

Izraelská armáda oznámila zabitie najvyššieho vodcu šiitského militantného hnutia Hizballáh Hasana Nasralláha pri vzdušnom útoku v Bejrúte.

SR Bratislava stretnutie predsedovia strany prezident BAX

Hrabko: Spory vládnych strán majú ďaleko od chaosu za bývalej koalície

28.09.2024 08:22

Verbálne spory vo vládnej koalícii nesmerujú do hĺbky a majú ďaleko k chaosu minulého volebného obdobia, hovorí publicista.

Miloš Zeman

Ľavičiar a tolerantný ateista, milovník becherovky i autor svojráznych bonmotov. Miloš Zeman oslavuje 80

28.09.2024 08:00

Je jednou z najvýraznejších postáv českej ponovembrovej politiky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,964
Celková čítanosť: 9474878x
Priemerná čítanosť článkov: 3197x

Kategórie

Archív