Založ si blog

Téééda 11. – Amerika a jej konšpirátori. . .

Keď pozerám na ten pohon, ktorý sa rozbehol proti Kotlárovi iba preto, že pripomenul skutočnosť, že u nás situácia s kovidom nenaplnila odbornú definíciu pandémie, tak mi je smiešne.

Nuž, ak budem mať v ruke pomaranč a tváriť sa, že to je dyňa, tak každý bude vidieť a chápať, že v lepšom prípade sa mýlim,  a v tom horšom  prípade vedome klamem.

Unúvali ste sa preštudovať si, ako odborne definujeme správne pandémiu, všetci tí, ktorí proti nemu vystupujete?

 

Opozičníci a aj podaktorí koaličníci tárajú o celosvetovej hanbe pri odmietnutí WHO zmluvy. Ako nás Kotlár pred celým svetom zosmiešnil

Ja si  myslím, že raz bude obraz Kotlára ako hrdinu, lebo musí čeliť hromade hlupákov a účelových klamárov. Som skutočne zvedavá na jeho septembrové zistenia – a hlavne na následné kroky štátu v tomto smere.

Pravdu poviem, dokazujú tým táraním naši politickí nedovzdelanci, že nielenže nepochopili, že nulový návrh zmluvy je pripravený tak ako medový motúzik, a úprava pôvodného nulového variantu zmluvy môže byť potom rýchlo upravovaný.  odborne situáciu zločinného kovidexperimentu, ale že ani zahraničnú tlač nijakú zrejme nečítajú – lebo inak by postrehli, že napríklad aj senátori v USA napísali list prezidentovi Bidenovi, v ktorom ho vyzvali, aby nepodpisoval zmluvu s WHO, sú proti zásahu do suverenity krajiny touto zmluvou, vyčítajú jej napríklad liäkvidáciu práv duševného vlastníctva, porušovanie slobody prejavu, povinné prevody a ak by ich list ignoroval, aby predložil akúkoľvek dohodu na schválenie senátu.

A majú výhrady aj voči doterajšej činnosti WHO.

 

Pozrite akých konšpirátorov má Amerika

https://www.cassidy.senate.gov/newsroom/press-releases/cassidy-johnson-senate-gop-demand-biden-reject-unacceptable-who-agreements/

A tu máte list prezidentovi Bidenovi aj s podpismi  tých amerických senátorov.

https://www.kennedy.senate.gov/public/_cache/files/7/8/78e8a720-bf2e-4de8-868a-8ab86f6b0d33/B4AFADD4CBACD6BE103A0E22EFB29330.who-letter-to-biden-signed-5-1-24-2-.pdf

Toľko konšpirátorov majú na čele v USA, mali by si z nich naši politici vziať príklad.

 

Ale aby neprišli skrátka zmluvy WHO sa dožadujúci u nás – zmluva WHO žiada podeliť sa o vakcíny s rozvojovými krajinami.

No tak dobre, som za to, aby sme sa s vakcínami podelili s Afrikou. Môžeme im tam poslať bezodkladne všetky tie vakcíny, ktoré u nás máme k dispozícii, a aj tie, ktoré nám ešte kvôli starej lajde von der Leyenovej a jej pochybným kšeftom Pfizer nanúti kupovať. Nepotrebujeme na to nijakú zmluvu s WHO.

Všetci politickí kritici Kotlára môžu vziať vakcíny u nás zakúpené a osobne poodnášať do tých rozvojových krajín – a pre mňa za mňa ich aj popichať ich občanom niekde v obchoďákoch či na autobusových staniciach. Len – prosím – nie vládnym špeciálom, zaplaťte si cestu autobusom alebo vlakom zo svojho. Toľko môžete pre svet urobiť, nie?

Môžeme tak slúžiť ako vzor celému svetu, keď tak túžia progresívci po jeho obdive – a cynicky povedané, aspoň ušetríme za nákladnú likvidáciu tých vakcín u nás.

 

Elena

 

P.S.: Pevne verím, že Norimberský proces 2. ukáže pravdu o kovide a vinníci budú prísne potrestaní

https://www.40plus.sk/pekova-sona-sme-v-tlakovom-hrnci-zmena-je-blizko-a-nesmieme-sa-bat-dakujme-a-doverujme/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0bNxWOmy6jRqMNSI5jFl0GrZVjRGMP-wUabOL6ncjbatrqAl3KrNxvR3k_aem_rWPFkrKZINOb2EIMPkAC2w

 

K diskusii  Ulmanus   No keď ste taký odborník, dajte verejne vysvetlenie prečo sa to k nám doviezol ivermectin k nám len pre zdravotníkov? A prečo progresívci? No verím, že nie som sama, kto si pamätá ako organizovali petíciu za povinné vakcinovanie – im zjavne nič nehovorí Norimberský kódex  a ani morálne hranice.

 

Blýskanie na časy 10. – Mali by odvolať Dolinkovú?

25.09.2024

Úvodom odpoviem na otázku z nadpisu blogu. A prečo by ju mali odvolávať? Povedzme si otvorene – nie je určite menej schopná ako kopa ministrov pre ňou. Sú tiež veľmi čitateľné tlaky, ktoré sú na ňu vyvíjané, a na základe ktorých koná. V zdravotníctve je bordel, nebudeme si klamať – ibaže vypratať Augiášov chliev je nad sily jednej Dolinkovej. Čo [...]

Blýskanie na časy 9. – Poprichádzajú ľudia o byty v bytovkách?

23.09.2024

Pozrime sa teraz spolu, ako „sa“ u nás dlhodobo pripravujú špinavosti. Cielene a zákerne. Hoci my sme nikomu nič neukradli, a špiny, ktoré nám tu rozflákavali miliardy, spokojne pobehujú akoby sa nič nestalo, sme to práve my, obyčajní ľudia, kto sa má uskromňovať ešte viac. Pritom sa dvíhajú ceny všetkého – nikto nehovorí o tom, že trebárs na tavenom [...]

Blýskanie na časy 8. – Ako sa „Európa rozhodla“. . .

23.09.2024

Vedeli ste, že „Európa sa rozhodla“ pomáhať s elektrinou Ukrajine v zime vo veľkom rozsahu – viac ako 4, 5 GWH z potrebných 9 GWH jej spotreby? Sme vraj ako európski spotrebitelia – ako podľa článku v linku https://www.hlavnespravy.sk/ukrajina-v-zime-nauci-europanov-setrit-elektrickou-energiou/3650694 tvrdí šéf Medzinárodnej agentúry pre energetiku (IEA) [...]

Libanon, Hasan Nasralláh, Izrael, Hizballáh

Biden: Zabitie Nasralláha je spravodlivé, zaslúžil si to. USA odporúčajú Američanom odísť z Libanonu

28.09.2024 20:55

Americký prezident Joe Biden označil v sobotu zabitie vodcu Hizballáhu Hasana Nasralláha za "opatrenie spravodlivosti".

18 szoevetseg aliancia

Maďarská aliancia má nového predsedu - Lászlóa Gubíka

28.09.2024 18:50

Novým predsedom mimoparlamentnej strany Maďarská aliancia sa stal László Gubík. Delegáti strany ho zvolili na sobotňajšom republikovom kongrese.

Peter Pellegrini, Daniel Zmeko, Brezová pod Bradlom oslavy TTX

Pellegrini pozdravil vojakov na oslave Dňa ozbrojených síl, udelil štyri vyznamenania

28.09.2024 17:44

Ozbrojené sily sa stali rešpektovanou inštitúciou a pevnou garanciou obranyschopnosti SR, uviedol prezident Peter Pellegrini.

Czech Republic Presidential Election

Voľby do českého Senátu prvýkrát vyhralo Babišove ANO, ale vláde väčšina zostala

28.09.2024 17:21

Hnutie ANO českého expremiéra Andreja Babiša prvýkrát od svojho vzniku vyhralo voľby do Senátu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,964
Celková čítanosť: 9475697x
Priemerná čítanosť článkov: 3197x

Kategórie

Archív