Založ si blog

Ale čo 3. – Čo nám Kotlár nepovedal. . .

Kotlár toho nepovedal ešte veľa.

Každopádne si cením jeho odbornú aj ľudskú odvahu, že oficiálne pomenoval veci v správe povedané. Lebo je dôležité ich pomenovať. To za prvé. 

Útoky proti nemu sa rozbehli – a „vedci dlhodobo sa zaoberajúci výskumom vírusov“  sa ozvali. To za druhé. Otvorene poviem, že keby to boli naozaj vedci, bolo by im jasné, že celé to poádavanie „vakcín“ bolo len experimentáym pochybným pokusom, za ktorý nedostali účastníci toho pokusu zaplatené.

 

Napríklad to, ako je to s ryžovaním momiek – nabalili sa na nich niektorí ľudia nevídane. A ja som za to, aby bol zverejnený zoznam všetkých tých majiteľov momiek – však za poctivé podnikanie sa nikto hanbiť nemusí a nie je dôvod tajiť ich úspechy. Najmä nie po tom, ako sa máme všetci svojou základnou životnou úrovňou skladať na následky takého rozflákavania peňazí zo štátnej pokladnice.

Nedostali sme od Kotlára informáciu, či boli príjmy momiek náležite zaevidované a zdanené, a či s takým bohapustým účelovým ryžovaním ako  môžeme konštatovať u bývalého štátneho tajomníka MZ SR z tých čias, ktorý údajne mal momiek niekoľko ide táto vláda niečo robiť. Alebo sa budeme skladať na následky darebáčin my, ktorí sme  tých časoch nič nerozkradli a nenaryžovali.

 

Nedostali sme od Kotlára ani informáciu, či a kedy sa dozvieme, ako to bolo s úspešnosťou nemocníc v čase liečby kovidu. Lebo šanca prežiť bola  v niektorých nemocniciach významne nižšia ako v iných. 

Konkrétnu informáciu, v ktorej nemocnici boli šance nízke, ale príslušné inštitúcie odmietajú zverejniť. Ibaže ako pacienti máme právo vyhľadať kvalitnú zdravotnú starostlivosť – a preto máme právo aj na informácie o tom,  kde kvalita je a kde nie je.

 

Kotlár nám nepovedal ani slovo takisto ani o tom, ako to bolo v časoch kovidu s prístrojovou vybavenosťou jednotlivých nemocníc. Lebo ja otvorene  poukazujem na to, že by sme mali mať verejne prístupnú informáciu o tom, ktorá nemocnica u nás mala koľko UPV ktorého typu, a koľko mala ktoré nemocnica na prácu s UPV v tej dobe zaškolených odborníkov. Ak totiž mala nemocnica UPV a na nich napojených pacientov, ale nemala dostatok odborníkov zaškolených na prácu s UPV  na trojsmennú prevádzku, je namieste otázka že KTO obsluhoval tie UPV v čase neprítomnosti zaškolených odborníkov – lekárov. 

Pri neodbornej obsluhe UPV sa vynára otáznik okolo toho, koľko pacientov skosil kovid samotný, a koľko neodborná obsluha s možnými pochybeniami pri obsluhe UPV.

 

Kotlár nám ani nepovedal, či tieto skutočnosti budú predmetom jeho ďalšieho skúmania. A či ide niečo ďalšie ešte vo vzťahu ku kovidu skúmať.

Ale mohol by mať na to priestor a podmienky. Má dôveru vlády ako vládny splnomocnenec iste.

Navyše, keďže Dolinková odchádza, Kotlár by bol poruke ako adept na ministra zdravotníctva.

 

Elena

 

K diskusii Strangle Uncle  pravda je niekedy vo hviezdach, a niekedy v poznaní reality, ako to bolo naozaj. Bolo to ešte horšie, ako si myslíte – tí testovači v momkách vonkoncom mnohí neboli zdravotníkmi. Bola tam nejaká lekárka, a potom nie zdravotníci kadejakých profesií. Mimochodom tú testovaci akciu za miliardu môžeme označiť ako vlastizradu, lebo realizované s spojení s cudzou mocnosťou – opakovane verejne poukazujem na na tzv. epidemiológa pána Pavelku,  ktorý údajne študoval epidemiológiu v tej dobe, ale hlavne bol vraj britským agentom.

Vlastizrada je veľmi závažný čin, tak si položme otázku, prečo táto vláda vo veci nekoná?

Ale čo 2. – Sociálna poisťovňa upokojuje a generálny prokurátor by mal zasiahnuť. . .

04.10.2024

Nie, tento štát veru nevie robiť poriadok tým správnym spôsobom. Médiami u nás víria články, ako údajne nebude na dôchodky, lebo je veľa dôchodcov a štát nemá peniaze. Nečudo, že sa ľudia vyplašili a pýtajú sa, čo štát spravil s ich peniazmi, ktoré ako platiaci poistenci Sociálnej poisťovni posielali po desaťročia na svoje dôchodky. Ako píše článok v [...]

Ale čo 1. – Náš „Semafor“. . .

01.10.2024

Kupčí táto vláda s kadejakými lobistami a má problémy s Dankom – to je jej veľký problém, povedala som si pri pohľade na septembrový prieskum voličov politických strán. Podľa neho sa Progresívne Slovensko doťahuje na Smer, nahnevaní a sklamaní ľudia začínajú na vládu pozerať inými očami. Lebo je pravdou, že mnohí sme im dali hlas podmienečne – a kroky [...]

Blýskanie na časy 11. – Výzva prijatá

30.09.2024

Niekedy uvažujem, čo spúšťa tornáda. Tá obrovská prírodná sila, ktorá zanecháva za sebou spúšť – či by sa niekde na začiatku nedal zastaviť nejako ten vír vo chvíli, keď sa ešte nedotkne zeme. Ale zrejme nedal – tornáda sú nezastaviteľné. Sila, ktorá sa nakopila, je obrovská. Možno niekde na začiatku, keď vznikajú prvé vlákenká víru, by to šlo [...]

Robert Fico

Fico podporil Kotlára, nie je zástancom očkovania proti covidu. Pandémiu by nemala riadiť WHO

05.10.2024 21:27

Kotlár by sa podľa Fica mal ďalej pozrieť aj na to, kto na Slovensku na pandémii najviac zarobil.

Libanon

ONLINE: Macron vyzval na zastavenie dodávok zbraní pre Izrael. USA pomôžu Libanoncom

05.10.2024 20:26, aktualizované: 20:32

Viaceré štáty vrátane Slovenska začali s evakuáciou svojich občanov z Libanonu.

HZS, pátranie, tatry, záchranár

V Tatrách zomrel slovenský turista, po nevoľnosti stratil vedomie

05.10.2024 20:08

V oblasti Sedla pod Ostrvou na turisticky značenom chodníku začal pociťovať celkovú nevoľnosť a upadol do bezvedomia.

Bosna / Záplavy / Donja Jablanica /

Povodne v Bosne majú 21 obetí, mnoho ľudí je nezvestných. Viacero obcí ostalo odrezaných od sveta

05.10.2024 19:27

Bosnu zasiahli najsmrteľnejšie povodne za uplynulé roky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,969
Celková čítanosť: 9497849x
Priemerná čítanosť článkov: 3199x

Kategórie

Archív