Založ si blog

Veď hej 7. – Koho treba naozaj zavrieť. . .

Otvorene to teraz poviem – koho v tomto štáte treba zavrieť, a čím skôr.
Lebo táto hra, v ktorej urobia u nejakých podozrivých po pár mesiacoch medializovania prehliadky v bytoch, či verejnosti podhodia raz jedného a raz druhého obstarožného politického či inak dobre postaveného plejboja, sa mi prestáva čoraz viac páčiť. Ktosi tu ťahá nitky, hodne premyslene a klbiečka s nimi má pripravené už dlho.

Písala som o tom už v blogu

Svet plný zázrakov 7. – Je suis Paľo Rýpal. . .

Dnes zasa raz o tej hŕbe špiny medzi nami, a nemám ňou na mysli udalosti, ale niektorých ľudí.

 

Trtkovia celého Slovenska, spojte sa…

Tak by mohlo znieť jedno z aktuálnych politických hesiel súčasnosti. Tým narážam na status bratislavského župana, týkajúci sa telefonátov Danka so Zsuzsovou, o ktorom píše článok v linku

https://plus7dni.pluska.sk/domov/droba-vymazal-kontroverzny-status-zsuzsovej-co-mu-dodalo-noci-guraz-koho-nazval-trtkami?utm_source=hp-centrum&utm_medium=box-spravy-p7d&utm_campaign=hp990&utm_content=14

Súhlasím s Drobom v tom, že je toto Dankovo vypisovanie si so Zsuszovou len malý detail v hŕbe kadejakých špinavostí, ktoré sa v tejto spoločností dejú. Na druhej strane si však, samozrejme, na rozdiel od župana Drobu nemyslím, že vypisovať si s nejakou ženou na internete v štýle Dankových zverejnených telefonátov so Zsuzsovou je len neškodné flirtovanie. Prejavuje to úbohosť charakteru a aj inteligencie chlapa podľa mňa. Robí ho to naozaj bezmocným a zraniteľným vo vzťahu ku prípadnému vydieraniu. A devastuje to u človeka i jeho súkromie – ničí si tým akýkoľvek stabilný vzťah aj ozajstnú blízkosť v ňom, poškodzuje tým partnerskú dôveru – podľa mňa zrelý chlap nechá všetky svoje kamarátky pri záujme o seriózny vzťah tam, kde patria, definitívne v minulosti. Partnerstvo i sex v ňom by mali byť niečím posvätným, čo je založené na hlbokej duševnej spriaznenosti – u podaktorých sa to zvrhlo na fungovanie v štýle králikov. Som človek dávnych čias, vernosť pokladám za cennú hodnotu, nevyhnutnú pre fungujúci vzťah – chcem vedľa seba labuť, nie králika.

Celá situácia je podľa mňa výpovedná i o druhej strane – vypisovať si s chlapom o ktorom viem, že má doma partnerku, dokáže len žena so skutočne úbohým charakterom. Žiadne moderné hodnoty nemajú podľa mňa slečny a panie tohto typu. Nerobme si ilúzie  – žiadne nešťastné detstvo, ani hľadanie samej seba, pobehlice sú to. Chýbajú im základné morálne hodnoty – asi tak, ako keď na dome chýba strecha. Alebo skôr jeho základy – lebo pre mňa je morálka a svedomie základom pre náš život. A to už skrátka nedobuduješ, chýba to tam trvale – dá sa to chvíľu maskovať, že to niet, ale naozaj len chvíľu.

Poviem vám k tomu ešte, keby sme Zsuzsovú boli zapriahli do poctivej práce a snažila by sa v nej tak, ako sa činila na sociálnych sieťach – a i jej podobné indivíduá – tak by sme za chvíľu výkonnosťou predbehli Švajčiarsko. Je v tom nádych humoru, ale píšem to cielene, aby ste si uvedomili, že toto všetko tá osoba nerobila z dlhej chvíle, a bola za to zrejme sakramentsky dobre kýmsi platená, alebo inak motivovaná. Lebo takáto niekoľkoročná systematická korešpondencia s množstvom chlapov jej zaberala nepochybne hodne času.

 

Koho treba zavrieť…

Vrátim sa teraz k môjmu blogu, ktorý som spomenula vyššie, písala som v ňom o Black PR agentúrach, ktoré u nás údajne existujú, o nimi organizovaných predajoch a vydieraní. No – údajných – však sme svedkami toho, ako sa isté informácie zázračne objavia len tak, z ničoho nič. A ako ich majú podaktorí v rukách- pokrikujú o nich politici, uverejňujú ich médiá.

Mlčí sa o tých špinách, ktoré zarábajú zrejme veľké peniaze zbieraním kompromitujúcich materiálov o kadekom. A od nich vedú nitky ku tým naozaj veľkým špinám, ktoré to celé riadia, účelovo informácie získavajú a skladujú. Práve tieto indivíduá by sme mali potrestať ako prvé – zhabať majetky a doživotné tresty. A kladiem si otázku, či raz nenastane odklon od dlhoročného čakania verejnosti na právoplatné rozsudky voči týmto gaunerom v našom neserióznom justičnom systéme a príklon ku „spravodlivosti ulice“. Áno, pripomínam si v takýchto chvíľach osud Ceauceskovcov, a skutočne mám obavu, že ak sa raz dostane ku obyčajným ľuďom všetka pravda o veľkých špinavostiach, tak to tu môže s niektorými podobne dopadnúť.

Lebo práve toto sú podľa mňa tie hlavné špiny, ktoré pokrivujú život v našej spoločnosti. Od hajzlíkov, ktorí „z čiehosi poverenia“ kompromitujúce materiály v rámci svojej profesie či  voľnočasovo o kadekom zbierajú, až ku skutočne veľkým darebákom, ktorí tie materiály účelovo vypúšťajú na verejnosť a manipulujú nimi dianie u nás, využívajú ich vo svoj prospech.  A ktovie, možno práve preto zomrel i Paľo Rýpal, lebo v tejto oblasti sa určite melú veľké peniaze a sila moci.

Prekvapuje ma, že doteraz nezasiahla v tejto oblasti SIS vôbec. Alebo ma to neprekvapuje?

 

 

Elena  30.1.2020

Ariadna 2. – Krucinál, psychológovia, ako to preverujete ľudí na zbrojáky?

28.04.2024

Skutočne impozantný príspevok napísal pán do verejnej skupiny obce Trakovice. Zdieľali to s hrôzou viacerí ľudia do skupín milovníkov zvierat. Istý pán Lackovič v tom svojom diskusnom príspevku píše, že Ahojte ak mate radi svoje macky tak ich majte na svojom mieste. Akukolvek macku na mojom dvore a v okoli domu zastrelim. Moze byt vystavna s vybijanym obojkom aj s [...]

Ariadna 1. – Prečo Fico straky urazil?

28.04.2024

Verte, straky sú úžasné zvieratá. Viem o tom svoje, v časoch môjho detstva sme jednu zachránili, vychovali a vypustili. Chodila po celé roky posedávať pred balkón a krákala vďačne. Stačilo zavolať Hana, Hana – a priletela. Počúvala som dnes nadránom prejav premiéra Fica z NR SR 25.4. 2024. Musím sa s vami oň podeliť, lebo naše médiá sú akési lakomé – a [...]

Takže tak 11. – Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. ..

22.04.2024

Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. Presne tak – krajina, v ktorej sa pomaly každý týždeň hupsnú pod vlak aspoň dvaja ľudia. Ale veď i Česi, nie sme v tom sami – zargumentujú podaktorí v duchu článku v linku https://www.aktuality.sk/clanok/l6LGUlF/samovrazdy-v-cesku-su-na-vzostupe-vo-vyssej-miere-ich-pachaju-mladi-ludia/ samovrážd pribúda síce vo [...]

Deutsche Welle

Bielorusko označilo Deutsche Welle za extrémistický a dalo mu stopku, pracovníkom hrozí väzenie

29.04.2024 22:23

Bieloruský režim sa bojí nezávislých médií a robí všetko pre to, aby ľuďom zamedzil prístup k slobodným informáciám, reagoval šéf DW.

Španielsko Sánchez zotrvanie vyšetrovanie manželka

Premiér Sánchez demisiu nepodal: Kampaň očierňovania sa neskončí

29.04.2024 21:47

Španielsky premiér dodal, že on a jeho manželka Begona Gómezová to zvládnu.

SR Bratislava CHZJD skládka Vrakuňa monitoring BAX

Exminister kritizuje zastavenie sanácie skládky vo Vrakuni, Taraba avizuje riešenie

29.04.2024 21:17

Do podzemných vôd unikajú najmä pesticídy a herbicídy. Spustenie sanačných prác sa očakávalo v roku 2018.

teplomer, horúčavy, pes

Pred týždňom sneh a mráz. Leto dorazilo aj na sever Slovenska

29.04.2024 20:17

Ešte v nedeľu letnú teplotu zaznamenali len v Mužli neďaleko Štúrova.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,856
Celková čítanosť: 9016645x
Priemerná čítanosť článkov: 3157x

Kategórie