Založ si blog

DNES 51. – Paranormálne javy na Slovensku alias . . . oííííí, ajíííí, uííííííí. . .

Ak očakávate, že Vám teraz popíšem príbeh o tom, ako som videla večer pochodovať mimozemšťanov, zrejme budete sklamaní. Napriek tomu pôjde o pútavý príbeh o pravdepodobnom pôsobení mimozemskej civilizácie v našej spoločnosti pri niekoľkých záhadných udalostiach. Inak si totiž to, čo teraz predkladám, vysvetliť neviem.

Tí, ktorí čítate môj blog dlhodobejšie viete, že vo veci neplatenia poistných odvodov Sociálnej poisťovni v zdravotníctve som podala podnet na trestné stíhanie voči dlžníkom – transformovaným nemocniciam ( nie sú to štátne zariadenia, napriek tomu boli opakovane oddlžené z našich daní a doteraz nie sú štátom robené potrebné opatrenia, aby im zabránili tvoriť dlhy na poistných odvodoch). Zoznam dlhujúcich zariadení aj dlžnú sumu uverejňuje aktualizovane Sociálna poisťovňa (zdravotné poisťovne s nimi spravili krátky proces – odrátavajú si platbu zdravotných odvodov z toho, čo majú nemocniciam vyplatiť).

Vyšetrovanie beží, podaktorí vyšetrovatelia konštatujú, že nemocnice neplatením odvodov Sociálnej poisťovni nič neporušujú, pretože keď nemocnice počas doby vytvárania dlhu (niektoré ho tvoria už po celé roky) vyplatia zamestnancom platy, uhradia základný chod zariadenia, potom im už vraj nezvýšia peniaze na odvody Sociálnej poisťovni.

 

A tu prichádzame – oííííí, ajíííí, uííííííí –  k viacerým pravdepodobne mimozemským vplyvom.

 

Napriek opakovanému oddlžovaniu – oííííí, ajíííí, uííííííí – aj v súčasnosti zasa raz niektoré z transformovaných nemocníc dlhujú sumy niekoľko miliónov eur (aj vyše 10 miliónov jedna nemocnica).

V niektorých transformovaných nemocniciach prebehne reštrukturalizácia – a – oííííí, ajíííí, uííííííí – vďaka reštrukturalizácii vyplatia Sociálnej poisťovni len 8 percent celkového dlhu (navyše v splátkach počas niekoľkých rokov). A po reštrukturalizácii môžu veselo pokračovať v činnosti (robení dlhov?)

 

  1. Odkiaľ nemocnice berú peniaze na zvyšovania platov lekárov, ak nemajú dlhodobo na platenie odvodov Sociálnej poisťovni?

Nemocnice napriek tomu, že na poistné odvody už dlhodobo peniaze nemali, od januára 2015 zvyšovali platy lekárom. Teda – zasa raz zvyšovali – pretože sa tak deje opakovane. Žeby uberali zo základnej prevádzky nemocníc, t. j. z primeraných nárokov svojich pacientov (podotýkam – tých istých pacientov, ktorých tento štát každý mesiac zdiera o vysoké „poistné“ odvody?!). – oííííí, ajíííí, uííííííí –

 

  1. Čo je dôvodom nedostatočne odborného postupu vyšetrovateľov?

Faktom je, že vyšetrovatelia doteraz vôbec nepreverovali:

  • či dlhujúce nemocnice vyplácajú len základné zložky mzdy, a nie aj tie jej nenárokovateľné zložky – napríklad osobné príplatky a bohaté odmeny manažmentu (uznajte, že by to bol riadne škaredý príbeh, keby sa zistilo, že tieto súkromné zariadenia nemajú na odvody Sociálnej poisťovni v situácii, že si ich manažéri každý rok nadeľujú vysoké odmeny?!),
  • či základný chod prevádzky nemocnice je naozaj úsporný a efektívny, alebo rozumieme základným chodom aj medializované predražené tendre a objednané služby, aby si nabalili vrecká vhodnou stranou vyvolení jednotlivci?

A kladiem si otázku – ako je možné, že to napadne mne a im nie? Za koho vlastne kopú orgány činné v trestnom konaní, ak nie za občanov, z peňazí ktorých sú v tomto štáte platení?!! Je účelom ich konania naozaj dôsledné vyšetrenie stavu veci a snaha o nápravu stavu, alebo len hra na spravodlivosť? oííííí, ajíííí, uííííííí –

 

  1. Je spravodlivosť rovnaká pre osoby príslušné z titulu svojej funkcie konať?

Vo veci neplatenia poistných odvodov Sociálnej poisťovni v zdravotníctve som podala podnet nielen voči transformovaným nemocniciam, ale aj na trestné stíhanie tých, ktorí z titulu svojej funkcie mali vo veci konať – a neučinili tak v potrebnom rozsahu a účinným spôsobom. Za účinné opatrenie nepokladám opakovane oddlžovanie transformovaných nemocníc, práve naopak. Účinne by konať vo veci mohla napríklad vláda, priamo minister zdravotníctva, aj generálny prokurátor. Minimálne od roku 2011, kedy boli opäť raz oddlžené zdravotnícke zariadenia, mali tí, ktorým občania s dôverou zverili do rúk riadenie štátu,spraviť potrebné legislatívne opatrenia na zamedzenie ďalšieho neplatenia poistných odvodov zo strany transformovaných nemocníc. Preukázateľne sa tak doteraz nestalo.

Takže kedy začnú vyšetrovať a brať na zodpovednosť konečne aj tieto osoby?– oííííí, ajíííí, uííííííí –

 

  1. Je takýto systém dôchodkového financovania spravodlivý?

V dôsledku dlhov transformovaných nemocníc chýbajú peniaze Sociálnej poisťovni. Napriek tomu vypláca dôchodky zamestnancom, ktorých zariadenia neplatili tieto odvody za nich. Takže tí slušne sa voči štátu správajúci – platiaci ľudia doplácajú na neplatičov.

Pritom vysoké dôchodky dostanú práve lekári, ktorí vydieraním spoločnosti získali vysoké platy. Vyplatia im ich z toho, čo si do Sociálnej poisťovne naskladajú tí zamestnanci, ktorí nemajú platy ako na Západe (pretože štát nevydierali) a ich zamestnávatelia, ktorí poctivo platia odvody.

Možno takýto dôchodkový systém nazvať spravodlivým? – oííííí, ajíííí, uííííííí –

 

V pátraní po kontaktoch s mimozemšťanmi budem v budúcnosti ešte určite pokračovať… – oííííí, ajíííí, uííííííí–

 

Predná Hora, 20.2.015

Pravdu na stôl 11. – Nedos. . . e náš život znovu. . .

27.03.2024

Na rovinu – niektorí ste svojim sprostým a nepremysleným hlasovaním ovesili na náš krk bývalú vládu. Obrala nás o čo mohla, zadlžila aj budúce generácie, naše deti a vnukov. Narobila tu kopec špinavostí – počnúc opakovaným núteným testovaním národa pod existenčným nátlakom, cez nútené vakcinovanie sa mnohých podmienené finančným vydieraním, až po [...]

Pravdu na stôl 10. – Urobme si s voľbami poriadok. . .

26.03.2024

Voliť má každý volič raz – ak niekto volí opakovane, ide podľa mňa o zámerne podvodné konanie. Nie, nie je to sci-fi – zjavne takto niektorí občania u nás volebne konajú, potvrdzuje to aj článok v linku [...]

Pravdu na stôl 9. – No konečne niekto pravdu povedal. . .

26.03.2024

Tie davy ľudí, ktorí sa cítia ako nebinárni, lustre, psíky, oni a ono a ktovieako ešte – odkiaľ sa tu len nabrali? Túto otázku som si kládla opakovane, lebo veď homosexuálne orientovaní ľudia žili i v minulosti medzi nami, ale ľudia cítiaci sa ako oni, či ono, či ako luster – to mi pripadalo ako nóvum. Vyvíja sa nejako pohlavná identita v čase a mení sa? [...]

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,841
Celková čítanosť: 8936012x
Priemerná čítanosť článkov: 3145x

Kategórie