Založ si blog

Letmo 7. – Konšpirácie sú. . .

Sme ešte ďaleko od toho, aby príbeh skončil – podľa mňa.

Problém so samotným vírusom je len časťou problému, druhou časťou je boj proti vakcinovaniu všetkých hlava – nehlava. Vakcíny odušu zostavujú a  testujú. Aj Slovensko prispelo finančne na ich tvorbu – nuž, mali sme ich radšej uplatniť efektívne.

A samozrejme druhý diel príbehu bude prípadný súdny proces za odškodnenie od vinníka.

 

Jedinou bezpečnou vakcínou je tá, ktorú nepoužijeme…

Túto múdru myšlienku som kdesi letmo zachytila. A pokladám ju za veľkú pravdu.

Objavili sa informácie, že Gates, ktorý sa snaží úporne vakcinovať ľudstvo proti korone, nemusí byť len biznisman, ktorý na ľudsky dobrej veci chce trhnúť prachy, ale vraj nie je ani žiadny ľudomil. Ktovie, či je to len hoax, mne sa rozhodne nepáči tá súdne garantovaná nemožnosť brániť sa proti dopadom očkovania na zdravie seba a svojich blízkych.

https://blog.hlavnespravy.sk/19735/bill-gates-chce-pre-vakciny-proti-koronavirusu-sudnu-imunitu-od-vlad-preco-asi/ 

https://www.businesswire.com/news/home/20110223005581/en/National-Vaccine-Information-Center-Cites-%E2%80%9CBetrayal%E2%80%9D-Consumers

Takže riziká nesú tí, ktorí sa nechajú zaočkovať? Pripadá mi to ako tá filozofia, ktorú som v  blogu nedávno spomenula – film o nepovolenom zostrelení lietadla, ktoré napadol terorista. Zahynuli všetci pasažieri – a pilot – strelec argumentoval, že predsa brali na seba riziko teroristického útoku a smrti tým, že nastúpili do lietadla. Nuž, poučila som sa z toho filmu – odmietam brať na seba riziko dôsledkov očkovania tým, že sa dám vakcinovať proti korone.

Konšpirácií je okolo nás veľa. Ako tá s adenochrómom, kvôli ktorému vraj vraždili deti. https://www.jaks.sk/sk/odhalenie/Adrenochrom-a-anti-aging-%252A3_2790  Bolo by príliš desivé ak je to pravda. Prečítala som si jednu informáciu o tom, a viac sa tomu nevenujem – len sa intenzívnejšie snažím šíriť dobro.

Aj okolo korony je konšpirácií veľa. Jedny hovoria o snahe obmedziť ľudské práva, druhé o likvidovaní časti populácie. Viac či menej uveriteľných správ o údajných pripravovaných digital očkovacích pasoch a kadečom sa píše hojne. Úprimne poviem, že to nečítam, lebo to pokladám za stratu času – som rozhodnutá nedať sa očkovať.

Konšpirácie sú skrátka sviňa vec – niekedy hovoria pravdu…

 

Druhý diel príbehu bude odškodňovací proces…

Niektorí si mysleli, že trepem dve na tri pred časom, o konšpiráciách sa vyjadrovali a podobne. Som Vodnár – vizionár, riadim sa intuíciou a vecí predvídam, takže ma reakcie okolia nezastavia – aj pri Verneho nápadoch si niektorí v začiatkoch poklopávali po čele. Ľudia konajú niekedy naivne aj vo veciach, týkajúcich sa priamo ich života. Vracajú sa dookola do problémových vzťahov, kde už po mesiaci pochopia, že to bol zasa raz chybný krok. Alebo premárnia šancu na dobrú prácu, bezhlavo riskujú pri rýchlej jazde, berú drogy či robia iné hlúpe kúsky, ktorými ubližujú sami sebe. Nesnažíme sa načúvať intuícii a predvídať.

Pozrime sa na situáciu s koronou anticipujúco – nielenže zásadne zmenila životy más ľudí a zavinila smrť viac ako štvrť milióna ľudí, ale napáchala aj škody ekonomické. A spustila zrejme rozsiahlu a otázne ako dlho trvajúcu ekonomickú krízu a celosvetovú recesiu, ktorej dôsledky sa ešte len začnú prejavovať. Aj médiá ľudí pripravujú, že vzrastie nezamestnanosť, že klesne životná úroveň.

A tak sa zdanlivo absurdný nápad vymáhania spôsobených škôd od vinníka začína stávať politickou aj spoločenskou realitou.

Nejde len o vyhlásenia Trumpa, že videl dôkazy o úniku vírusu z wuchanského laboratória. Minule som spomenula viaceré európske krajiny, aj Austráliu, že škody za pandémiu chcú riešiť. No a prvé žaloby sa objavujú proti Číne.

https://www.cnbc.com/2020/04/24/lawsuits-outrage-over-chinas-handling-of-the-coronavirus-pandemic.html

Článok v linku hovorí dokonca i o tisíckach Američanov, ktorých právnici v USA idú skupinovo zastupovať.

https://www.abc.net.au/news/2020-04-20/coronavirus-china-sued-american-class-action-germany-sends-bill/12164106

Podľa vyjadrenia skupiny Berman Law Group so sídlom v Miami sa súdny proces snaží získať miliardy dolárov na náhradu škody pre tých, ktorí utrpeli zranenia, neoprávnené smrti, škody na majetku a iné škody v dôsledku toho, že Čína neoznámila vírus COVID-19 v ranom štádiu pandémie. 

A zrejme, ak budú mať niektoré európske malokrajiny odvahu, dôjde i na spoločnú medzinárodnú žalobu proti vinníkovi. Ja skutočne neviem, či to bude Čína, čo pri preskúmavaní veci vyjde najavo. Loptička sa prehadzuje medzi zdrojom v čínskom laboratóriu a na americkej základni Fort Detroit, tak uvidíme. Krajiny už zisťujú, že vírus sa zrejme aj v ich krajinách šíril skôr ako sa hovorilo o pandémii v Číne. A tak ako som raz napísala v blogu, ak sa pozrieme spätne, možno odhalíme, že nám na koronu poumieralo i viac ľudí, ako sme mysleli. Ktovie, aká je reálna smrtnosť, kde je pacient nula a bod nula.

Čo nastane potom, ak by medzinárodný expertný tím potvrdil, že vírus nie je prirodzený, ale umelo vytvorený, si nevieme ani predstaviť zatiaľ. Tam by šli odškodnenia podľa mňa do desiatok či stoviek biliónov eur.

 

Hm, môže to byť dlhý a zaujímavý diel príbehu…

Hej, napíšem celú pravdu, bojím sa, že bude hodne smutný – nielen pre špinavosti,. ktoré môžu vyplávať a odplaviť posledné zvyšky našich ilúzii o čestnosti a ľudskosti. Ale nevieme, kam nás taký proces vyrovnania sa s vinníkom môže zaviesť, aký rozsah konfliktu môže potencovať.

A tak len pripomínam Einsteinov výrok, že nevie, akými zbraňami sa bude bojovať v tretej svetovej vojne, ale vo štvrtej to budú palice a kamene.

 

 

Elena   5.5.2020

Takže tak 11. – Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. ..

22.04.2024

Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. Presne tak – krajina, v ktorej sa pomaly každý týždeň hupsnú pod vlak aspoň dvaja ľudia. Ale veď i Česi, nie sme v tom sami – zargumentujú podaktorí v duchu článku v linku https://www.aktuality.sk/clanok/l6LGUlF/samovrazdy-v-cesku-su-na-vzostupe-vo-vyssej-miere-ich-pachaju-mladi-ludia/ samovrážd pribúda síce vo [...]

Takže tak 10. – Amazónsky prales sa prudko rozrastie. . .

22.04.2024

Poviem vám, chytila ma za srdce správa o tom, že našej prezidentke vôbec nie je ľahostajné, ako zamoruje ovzdušie zemegule pre nás všetkých tými jej letmi lietadlom. Hovorí o tom správa v linku https://www.hlavnespravy.sk/prezidentka-vysadila-so-svojim-timom-stromceky-na-zahori/3470150 Od roku 2021 vraj vyše 12 000 stromov vysadila. No to je dobre, bude mať prax, keď [...]

Takže tak 9. – Kupujte im lopatky. . .

21.04.2024

Bolo to v marci pred rokom, keď sa v slovenských médiách objavila správa, že – ako potvrdzuje článok v linku https://dennikn.sk/minuta/3268597/ Rusi lopatkami bojujú, lebo nemajú dostatok munície. Tie lopatky majú od roku 1869 vraj skoro bezo zmeny. Priznávam, že som nikdy nebola vojak, možno preto som nepochopila, prečo Ukrajinci s modernou západnou výzbrojou posielanou [...]

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

kvet, strom, sneh, úroda, mrazy

Mrazy v Česku boli pre ovocinárov fatálne. Mnohí hlásia stopercentnú škodu

25.04.2024 16:52

Hovorí sa o najhoršej situácii za posledných sto rokov. Odhadom už bolo zničených približne 100 000 ton ovocia.

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,854
Celková čítanosť: 9004033x
Priemerná čítanosť článkov: 3155x

Kategórie